דיון

blck angel1

New member
דיון

האם הדמויות מאינויאשה מזכירות לכם מישהו מהחיים? הסבירו. לדוגמא מירוקו מזכיר לי את אורן די חביב אבל די אבל בקטנה אותה התנהגות לסאנגו (אני מדגישה שכול בני 18 כאלה) . קיררה- לולו הכלבה שלי כי היא לבנה ומוציאה ציפצופים כאלה והיא חמודה.

../images/Emo107.gifנמ...

הצורה הכלבית של סשומארו תמיד הזכירה לי את הכלבה הלבנה שלי XD

החברות של קאגומה מזכירות לי את

עצמי עם חברות שלי... כי אנחנו תמיד נדחפות לכל מקום... ורין מזכירה לי את מאיה (הבת של חברה של אמא שלי) כי היא חמודה כזאת שלא מזיקה... וקאגורה מזכירה לי את עצמי כי אני אוהבת רוח... הימים עם הרוח הכי כיפיים!

Naraku SeXy

New member
אינויאשה מזכיר לי אותי ..

כי אין לי מוח

I N U Y A S H A

New member
חח כן

גם אופן התנהגותי דומה לאינויאשה כמעט בהכל.. אני נוהג להתעצבן יש לי בעיות גישה חח רציני אתכם!!! ובד"כ שאני עושה דברים אני לא נוהג לחשוב לפני..

קגומה מזכירה לי אותי

כי גם אני רוצה לקבל נשיקה מאינויאשה ולהיות חברה שלו! אוקיי ברצינות אינויאשה מזכיר לי אותי כי אני כזאת ממהרת לקחת החלטות מבלי לראות את מה שיקרה וגם כי אני כמוהו צריכה לגעת באש וללמוד שהיא שורפת מאשר להקשיב לאחרים. מירוקו מזכיר לי חברה שלי וברצינות! היא לא מנשנשת לבנים את התחת אבל היא לא נמנעת להעיר הערות מביכות מסוג זה על כול אחד. מיוגה מזכיר לי את המורהשלי בגלל שגם היא מוצצת לכולם ת'דם. ג'אקן מזכיר לי ילד מהכיתה שלי בשיעורי גיאוגרפיה (איך הוא מתחנף ומלקק למורה שזה משהו מפחיד!) ורין מזכירה לי את החניכה שלי כי היא כזאת תמימה ומתוקה

sintesis

New member
קיקי (כינוי חדש ודבילי שהמצאתי לה)

מזכירה לי קצת את עצמי, (אבל לעצמי אני לא אתן כיונים כאלה דפוקים.. או שאולי בעצם זאת אפשרות..) כי היא מסתירה את הרגשות שלה והכל, ורין מזכירה לי חברה של אחותי אבל כשהיא היתה קטנה יותר

MichelleLev

New member
if somebody heer

watch in the show "rebelde" in Viva station.. Miroku is the same like the 2 students that peeking to the girls in the bathroom and always gets some Kafot

Kiku

New member
חחחח

לי מירוקו מזכיר ילד מהכיתה שגם הוא שולח ידיים לכל מקום, בעיקר לאן שמירוקו נוהג לשלוח

קיררה דומה לכלבה שלי שהיא קטנה../images/Emo13.gif

הנה תמונה חחחח למרות שזה לא באותו הצבע אבל היא דומה.

למעלה