דיון

Stinki Winki

New member
אעעגעכחעכיאערחעכחמ

|נחנק||חונקת את כלבתך בחיבוקים|

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

|ריר|

NOYMAN12

New member
אם כבר כלבים ....

יש לי כלב לבן וחמוד כזה שמזכיר לי את אינויאשה ... חחחח אבל לא קשור לאינויאשה הוא כולו עקום .... הנה תמונה של האף שלו שתראו כמה הוא עקום חחח ----------------------------> נכון שהוא פשוט נשמה ?!?!??!?!

YaAr0nEt

New member
אמ.........

מירוקו מזכיר לי ילד מהשיכבה שלי גם הוא שולח ידיים ומקבל ממני בירכיות( אהם יעל את יודעת למי אני מתכוונת.. גרררר הוא צייר לי היום על כל החולצה בגיררררררררר שונאת אותו!!!!!!!!! טוב אי אפשר להגיד פה יותר מידי פרטים יש פה יותר מידי אנשים שמכירים אותי..)

YaAr0nEt

New member
חח כן משהו...

אני "חולה עליו" פשוט "משוגעת עליו"... יש עוד מישהו שמזכיר לי את אינויאשה (דרוד מהנוע"ל) אבל אם הוא החליט שהוא אינויאשה אז אני קגומה
{דרור **אוסווארי**!!!!}

loligoth

New member
../images/Emo54.gif חח...

אני מכירה שני בנים שמזכירים את אינויאשה.. כלכך! שניהם מרגיזים כאלו.. חח שניהם.. אממ... יהירים ו"קשוחים" כאלו מבחוץ אבל.. כמו אינויאשה, אחד מהם ממש לא.. [אני לא בקשר טוב עם השני ככה שאני לא ממש יודעת.] בפנים הוא היצור הכי פגיע בעולם :[

NOYMAN12

New member
ו.......

הכלב שלי במראה מזכיר לי את אינויאשה ובאופי את מירוקו ........ שהוא בא למישהו הוא מריח לו את הישבן .....

למעלה