דיון

fuertecito

New member
דיון

לא יודע אם דיברו על זה פה כבר אבל טאריה הוציאה אלבומי סולו בזמן נייטוויש ואחרי והשאלה שלי- בלי כל החברים האחרים של נייטוויש והפאוור מטאל, הייתם שומעים את טאריה שרה לבד עם כלים קלאסיים ושקטים יותר? (שזה בעצם אופרה) מה דעתכם?

box 5

New member
אממ בוא נגיד ככה, לא הייתי מגיעה

אליה לבד... לא הייתי מחפשת זמרות אופרה וכאלה (למרות שאני בהחלט חובבת אופרות) ואם לא הייתי מכירה אותה מנייטוויש סביר להניח שלא הייתי שומעת עליה אפעם. וואלה, אני גם לא בטוחה שאני אטרח יותר מדיי בשביל האלבום סולו. הקול שלה מדהים... אבל אממ לא'דעת איך להסביר... זה לא מספיק

TheImpactBoy

New member
בדיוק.

מיצית את מחשבותי. היא זמרת מדהימה, אבל הדיסקים שלה לא מספיק מעניינים.

A Hilit

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל

לא נראה לי שטאריה תצליח אי פעם לכתוב משהו מדהים כמו היצירות של תומאס.. עדיף שתפרוש מכל הרעיון ותצטרף לאיזה להקת פאוור חדשה או שתקים אחת אומשו כזה..

LadySilkworm

New member
לא.

אני מאוד אוהבת אופרה, אבל האלבומי סולו שלה לא הכי מעניינים אותי.

fuertecito

New member
ואם זה נייטוויש אנפלגד?

טאריה עם הלהקה רק כלים קלאסיים הייתם שומעים?

נראה לי בסינגל עצמו של נימו!

חחח אבל בלי קשר -
- זה מצויין בהחלט. אבל הם עשו את אותו הדבר לsleepwalker וזה היה מושלם גם.

האמת, אני חושבת שלא.

מובן שהייתי שומעת לפני שאני פוסלת
ברגע שאין גיטרות למשל והן מוחלפות בכלים אחרים אז זה כבר לא נייטוויש, ולא חברי הלהקה עצמם (אלא אורכסטרה מבחוץ). שמעתי את גרסת האנפלאגד לנימו ולסליפווקר ממש לא אהבתי. יש להם סאונד מאוד מוזר עם הכלים האלה ונייטוויש עשו עבודה מעולה כשהשתמשו בגיטרות ולא בוויולה. P:

xXxHIMCRxXx

New member
בעיקרון

אם יהיה לה אלבום סולו של אופרה, אבל לה, אז אני כן אדע. אבל לדוגמא לכל מישהי אחרת, שאני לא מכירה, ויהיה לה גם אבלום סולו באופרה, אני בטח ישר ידלג על זה. אין לי בעיה עם אופרה, אבל אני לא רואה סיבה לקנות דיסק של זה. בכל אופן, אני לא חשובת שהייתי קונה את האבלום שלה. יש לה קול דמהים, אבל אני לא כ"כ אוהבת שסולנים מלהקות מפורסמות מוציאים דיסקים. כי המון אנשים בטוחים שזה של הלהקה, ומתאכזבים, וזה סתם עוד כסף קל לסולן. המ. זהו.

למעלה