דיון

danduuu

New member
אממ גם אני לא הייתי מכירה את טאריה

בלי נייטוויש...כי אני לא מתעניינת בעולם האופרות וכל זה..למרות שזה נורא יפה אבל השבוע שמעתי את כל האלבום החדש שלה..והוא ממש ממש יפה, שוב, לא טאריה של נייטוויש, אבל היא שרה מהמם והשירים ממש ממש יפים

האמת?

אני חושבת שיש מצב. לא בטוחה שהייתי מכירה אותה בכזאת קלות,אבל בטוח הייתי שומעת עליה איפשהו ונותנת לזה שמיעת ניסיון. לא שמעתי את האלבום,לא יודעת עד כמה הוא טוב,אבל אני בטוחה שאיכשהו הייתי מגיעה אליה גם בלי נייטוויש-בתור אחת שאוהבת אופרה (אל תרביצו לי,באתי מביסודי מוסיקלי והעלינו אופרות כל סוף שנה-שבמקרה יצאו כמו מחזמר אבל לא נורא)

box 5

New member
אופרה ../images/Emo47.gif

גם אני קיבלתי פרצופים... אבל אני לגמרי סגורה על זה שבפורום של להקה עם זמרת אופרה, לא תקבלי כאלה

FeLL67

New member
נייטוויש בנו את טאריה

וטאריה בנתה את נייטוויש לא בטוח שהייתי אוהבת את נייטוויש כ'כ ללא טאריה :p והפוך. מבחינתי הם משלימים אחד את השני. בנפרד- זה כבר לא אותו דבר, לא לגביי טאריה ולא לגביי נייטוויש.

box 5

New member
של נייטוויש? לא... בקשר לאלבום סולו

שלה, ממש אין לי מושג

מממ

אופרה נשמעת טוב לאוזן, אבל אני לא מחפשת כאלה. אין כמעט זמרות אופראיות בתוך להקות, אלא יותר במחזות וכאלה. זה נורא יפה אבל לשמוע את זה לבד די נמאס לדעתי אחרי כמה וכמה שירים. לעומת זאת, לטאריה יש קול נורא נורא מיוחד. גם לא כלהקה היא עצמה נשמעת פשוט מעולה. שמעתי כמה שירים מפרוייקט הסולו שלה אבל דווקא לא התלהבתי, הליווי עיצבן אותי. יש הרבה להקות שאומרים עליהן שהסולן הוא הלהקה והלהקה היא הסולן. אמנם טאריה סולנית עצומה ובלעדיה נייטוויש לא היו עושים צעד ממה שהם עשו, אבל לאינסטרומנטים של נייטוויש יש כאן משקל ענק, לא פחות חשוב מהשירה בעיניי.

LadySilkworm

New member
זה נכון

במקרה של נייטוויש אני לא חושבת שטאריה היא הלהקה והלהקה היא טאריה, ואני יכולה לתת דוגמאות ללהקות אחרות שאני אוהבת שככה זה כן מתנהל אצלן [למשל.. טרייל אוף טירס, רוני מנהל שם הכל].

אני ישר חשבתי על אוונסנס,

אני מדברת מבחינת המעריצים, איך שזה מתפרש אצלם, ולא מה שהולך בפועל בחזרות. מי הם "הפנים" של הלהקה. כמובן שעל אוונסנס אין לי דיעה משלי, לא מתה עליהם, אבל מהפרסומים זה מה שניתן להבין.

LadySilkworm

New member
גמאני ישר חשבתי עליהם XD

וגם על HIM.. אבל אני לא אוהבת את שתי הלהקות. וכן, גם אני התכוונתי מבחינת המעריצים.

box 5

New member
../images/Emo45.gif צודקת לגמרי

אופרה לגמרי מאבדת מהמשמעות והפואנטה כשרק שומעים אותה ולא רואים. זה גם הרבה פחות מעניין (בעיני לפחות)

למעלה