חח נכון,אני כותבת שם.
את בטח זוכרת שהפורום הראשון שכתבתי בו בתפוז היה פורום אמיר פיי גוטמן,שנסגר לפני שנים.לפני כמה חודשים שוב נפתח לו כאן פורום אז קפצתי בעצם רק להגיד שלום,אבל נשארתי שם עד עכשיו.עדיין יש לי פינה חמה בלב בשבילו. חוץ מזה אני לפעמים עונה על שאלות של אנשים בפורום שאלה קטנה,שגם בו אני כותבת כבר הרבה זמן,עם הפסקות. ולאחרונה החלטתי להצטרף לפורום "הלילה עם ליאור שליין". בעיקרון,אני באמת מסכימה עם כל מה שאמרת ואין לי מה להוסיף. אני פשוט אספר כרונולוגית על כל הפורומים שכתבתי בהם בחיי עד היום. בכל השנים שאני כותבת בפורומים רוב הפורומים שכתבתי בהם היו די "מתים" באופן כללי. לפני חמש שנים בערך,כתבתי "אמיר פיי גוטמן" בגוגל והגעתי לפורום שלו.ללא ידעתי אז מה זה פורום,לא הכרתי את חוקי הפורומים,רק ידעתי שכאן יש מעריצות של אמיר שאני יכולה לדבר איתן,מה שלא היה לי במציאות,כי לא הייתה לי שום חברה שאוהבת אותו.בקיצור,שם באמת כתבתי רק בשביל תשומת לב.רציתי שיתייחסו אליי וזהו.לא ממש תרמתי לאווירה הכללית של הפורום.הפורום הפך ל"מת" מהר מאוד כי הורידו אותו מרשימת הפורומים ואף אחד לא ידע על קיומו.ניסיתי להחיות אותו,בכל מיני דרכים,אבל זה לא עזר.אחר כך התחלתי לכתוב בפורום "לחיי האהבה" שגם הוא הפך ל"מת" אחרי שסדרה ירדה.היתיי אז קצת יותר בוגרת אבל עדיין חיפשתי בעיקר תשומת לב.גם אותו ניסיתי להחיות,עם עוד כמה בנות,אבל גם זה לא ממש עבד וגם הוא נסגר.כתבתי גם תוך כדי בפורום אלה קטנה,שעד היום אני לא בדיוק זוכרת איך הגעתי לשם.זה לא בדיוק פורום רגיל,זה פורום של שאלות ותשובות אז אני לא יכולה להצטרף לכל הדיונים.בהתחלה הייתי מאלה שכותבים הרבה שאלות,כנראה גם בשביל תשומת לב,אבל לאט לאט התחלתי גם לענות.גיליתי שאם לא אומרים לי "תודה" אני ממש נעלבת.יכול להיות שבגלל זה הייתי צריכה לקחת הפסקות משם.עכשיו אני משתדלת לא להיעלב.יכול להיות שהם לא יודעים שעזרתי להם,יכול להיות שזה נראה להם מוזר להודות,יכול להיות שהם פשוט עסוקים.תוך כדי גם כתבתי בפורום "שכנים שכנים".שם ממש התעצבנתי שכמעט ולא הגיבו לנו.מצאתי את עצמי נותנת קישור לפורום לכל מי שאני מכירה העיקר שייכנסו ויגיבו.רציתי רק שייראו איך אני כותבת.זה כבר לא היה רצון לתשומת לב,זה יותר היה רצון לדבר על הסדרה. היום,אני כבר יכולה להגיד בביטחון שאני לא מחפשת תשומת לב.פה,למשל,אני כותבת כי אני באמת רוצה,וכיף לי להיות כאן,אפילו שלא ראיתי את הסדרה מעולם.במשך המון זמן כתבתי רק כאן ואז,לפני כמה חודשים,חזרתי לפורום שאלה קטנה.לפורום אמיר באמת הגעתי רק בגלל הנוסטלגיה,אבל נשארתי כי יש שם אנשים ממש מקסימים,וכפי שכבר כתבתי,עדיין יש לי פינה חמה בלב בשבילו.אני באמת נהנית לכתוב שם,כמו כאן.זה נחמד שלפעמים אני נותנת קישור לאיזו כתבה על אמיר או משהו בסגנון והם מגיבים על זה.והם באמת אחלה ותמיד מגיבים,אבל אני משכנעת את עצמי שזה לא משנה אם מגיבים או לא,בדיוק כמו שאמרת,ליסטה. לפני כמה שבועות התחלתי לכתוב בפורום הלילה,שהיה פעם פורום משחק מכור והפך לפורום הלילה רק כי זה היה או זה או לסגור את הפורום.בגלל שלתוכנית אין הרבה רייטינג אז הפורום די "מת".שם אני באמת לא יכולה לדעת אם אנשים,חוץ מהמנהל שהוא סבבה לגמרי, באמת קוראים מה שאני כותבת.לפני שבוע קצת שיעמם לי אז החלטתי לעשות חידון על התוכנית.לא ידעתי אם בכלל מישהו יגיב לי,והרגשתי שאני די מתאמצת סתם.לשמחתי,ענו לי שלושה אנשים,שבשבילי זה באמת עולם ומלואו.אז אמרתי לכל אחד מהם "תודה" על זה שהוא הגיב. בקיצור,בגדול,הגעתי למסקנה שאני רוצה שאנשים יגיבו לי רק כדי לדעת שמישהו באמת קרא את מה שכתבתי,ושלא סתם עשיתי משהו.עם זאת,אני יודעת שגם כשלא מגיבים זה בסדר,העיקר שעשיתי את שלי.ושבאמת לפעמים לאנשים אין מה להגיד. חח זה עשה לי ממש טוב לכתוב את זה. ולזה אני באמת לא אכעס אם לא יגיבו,רק רציתי להסביר את יחסי לתגובות ואיך השתניתי במשך השנים.