דיון

remundo

New member
באמת שהייתי קוראת הכל

אבל אני חוששת שפיתחתי דיסלקציה לתפוז אומשו.. O_O אבל רציתי להגיד לך שלפעמים אני כן רוצה להגיד אבל אני רוצה להשקיע בתגובות וזה תמיד מתעכב כי עוד לא סידרתי את החדר שלי (מסובך מידי) כך שבסופו של דבר אני כן מגיבה בלי להשקיע ו.. טוב, סתם קישקשתי על משהו לא חשוב ולא קשור. מימי היתה רוצה.. מלתחה חדשה ^_^ לאלא, עוד חמש מלתחות חדשות, וגם למסור לאימוץ כמה אחים, אם אפשר, גם ככה יש לה הרבה ;; (אבל היא צדקת, כל הבגדים שלה בטח נהרסו בארץ דיגי'מון, למרות שהם תמיד היו אותם בגדים. בטח היא הרגישה מאוד מטונפת שהיא מסתובבת עם אותם הבגדים כל הזמן. אולי בגלל זה היא הלכה לדגמן בעונה השניה-היא בטח קיבלה את המלתחות של החברות שהיא דיגמנה אצלן, בהנחה שאלה היו חברות של בגדים, כמובן ^^") יש מועדון לילה, אולי אני אמשיך אח"כ ._. חג! שבוע! לילה!

Digi Lista

New member
קראתי ואני מסכימה../images/Emo13.gif

שלשום בדיוק נאלצתי לעבוד פסיכולוגית על מישהי מהעיתון שהתלוננה שבמילא אף אחד לא רואה אז למה היא מתאמצת סתם,הדגשתי בפניה שהיא מתאמצת כי היא אוהבת ונהנית לכתוב ואני לפחות עושה מאמצים שיקראו עוד אבל מה שחשוב שהיא תרגיש שהיא מתפתחת ומתקדמת באופן אישי ושגם ספורטאים הרץ למרחקים התחיל מצעד אחד קטן כתינוק ומריצות למרחקים קצרים,אני חושבת שזה נתן לה קצת חשק להתאמץ למרות הכול
איך הלך עם החידון בסוף? אני שמחה שעם השנים הבנת שאין ברירה אלא פשוט להמשיך לעשות ולהינות מהעשייה גם אם התגובות מעטות או כמעט אפסיות,ככה לומדים גם להעריך כול תגובה של מי שכן טורח וכמובן כול מאמץ של מי שמשקיע

הלך יותר טוב ממה שחשבתי.

אמנם רק שלושה הגיבו אבל בהתחשב בזה שזה פורום די "מת", שלפעמים עוברים ימים שלמים בלי שיכתבו בו, זה מצוין. גם אני מסכימה איתך.

Digi Lista

New member
כמו שאומרים "דין פרוטה כדין מאה"../images/Emo13.gif

חוצמיזה שתמיד את יכולה לבוא לכאן-תכתבי משהו ואם במקרה ראיתי ויש לי מה לענות בטח תקבלי תגובה באורך כמה תגובות של האחרים
("לא הכמות אלא האיכות"
)

חח סבבה.

אין על המגילות שלך,ליסטה. אגב,את לא רואה "הלילה עם ליאור שליין",נכון?כי אם כן,ברור שאת מוזמנת לשם. כנ"ל לגבי כולם כאן.

Digi Lista

New member
חחח ../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

דווקא יצא לי לראות כמה פעמים בודדות חלקים מהתוכנית שלו,אני דווקא אוהבת את הגישה שלו וזה שהוא התחיל מעריכת עיתון ביה"ס בכלל ממלאת תקוות
אני מוכנה להיכנס לשם אפילו שאני בקושי רואה את התוכנית

חח....וואו,ברצינות?

,מאמי.הפורום הזה צריך עוד אנשים. ומה את אומרת,יש מצב שתנחי פעם לייט נייט?

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

ברור שחלומי הגדול הוא להנחות לייט נייט או פסטיגל(שזה אותו הדבר רק בכמות של ארבע הופעות פלייבק ביום) אם תחום המבוגרים לא יניב לי הצלחה
אני לא רואה את עצמי בעתיד כמנחת טלוויזיה(קשה לי עם עניין הפרסום ואיבוד הפרטיות) אבל לפעמים החיים מובילים אותנו למקומות שלא תכננו וכבר אמרו לי כמה פעמים שאני צריכה להיות בטלוויזיה ככתבת תוכנית בסגנון גיא פינס או כמראיינת שתגרום לאנשים פשוט לפחד(הצוות בכיתה טוען שאני עלולה לגרום גם למתים לדבר
),אני לא חושבת שאני מפחידה בסך הכול אני שואלת מה שעולה לי לראש... אני מבטיחה להיכנס לפורום בקרוב

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קבלי את זה כמחמאה,גם לדעתי את יכולה להיות מראינת מצויינת.את יכולה בקלות להחליף את גיל ריבה,למשל.את ממש טובה בלדובב אנשים,לקלף אותם ולהוצא מהם תובנות לגבי עצמם.

למעלה