בהחלט אחת הדמויות האהובות עלי ^_^
אבל הכי.. אני מתלבטת בין שלושה דמויות, שלושתם מטיימרס: טאקאטו, גוילמון ואימפמון. טאקאטו- הוא פשוט בנאדם טוב. גם כזה נורמלי, וחמוד, שזה די נדיר בשביל דיג'ימון טיימר (או דיג'יגורל בכלל) גוילמון- הוא טיפשון שאוהב לחם, תמים מאוד, מזכיר ילד קטן בכל ההתנהגות שלו-במיוחד ליד דיג'ימונים חושבים ובוגרים כאלה כמו ריינמון וטריירמון בתור קולגות (מצד שני, עם טיימר כמו טקאטו אין לו על מה להתפלסף). הוא חזק מעל הממוצע ועדיין הוא דמות שקל להזדהות איתה, כאילו שיש בו משהו שגורם לכולנו להרגיש שגם אנחנו יכולים כשאנחנו רואים את ההצלחות שלו, למרות שלעומת שאר הדיג'ימונים אלה הצלחות אדירות וכמעט בלתי אפשריות. (מישהו אמר the biggest dreamer?) אימפמון- הוא אנושי, הוא עגול הוא.. אני לא יכולה, זה ספויילר. אבל הוא דמות עם עומק וסיפור משלו, לפעמים אני חושבת שרק בו יש יותר עומק מבשתי העונות הראשונות ביחד. אפשר לפתח אלפי תיאוריות סביבו רק כדי להסביר את המעשים שלו, לכתוב על כל אחת מהן אלפי פאנפיקים.. ובסך הכל, אימפמון הקטן הזה יכול להספיק לעוד כמה שנים טובות, אם רק יהיו אנשים שידעו איך להשתמש בחומר הזה נכון. בכל אופן, אני שמחה שלא מיצו אותו עד הסוף בטיימרס, הסדרה הזאת נגעה בהרבה טיפוסים והרבה נקודות (וגם ניבאה דבירם רבים על החברה ובעיקר הנוער שגדל לאחר מכן, לדעתי לפחות) ואני חושבת שזה חלק מהיופי של העונה הזאת, שהיא משאירה הרבה שאלות פתוחות. הסיפור של העונה עצמו נגמר-אמנם לא ראיתי עד הסוף אבל אני משערת שזה סוף טוב-אבל השאלות והתהיות שהיא הביאה איתה נשארו לצוף על פני התודעה. טוב, מספיק להלל את טימרס. אולי אחרי שאני אראה פרונטייר אני אחליט שזה עוד יותר טוב.. >_<