דיונים ותגובות הגולשים לשאלות למהלב

צלף

New member
ntuvc1: האם יש אבזר שמתריע על ../images/Emo35.gif

השאלה: האם יש אביזר שמתריעו ntuvc1 על צפצופים של מכוניות? כי שנוסעים בחלונות סגורים ועם טייפ דלוק , מכונית יכולה לצפצף ואנחנו לא נשמע את זה והבנתי שבגרמניה יש מנורה מיוחדת שמהמבהבת בעניין זה. ושאלה אחרונה האם יש מכשיר שמתרגם בו זמנית על מסך קטן את מה ששומעים בטלפון או ברדיו? catty השיבה: לא לנסוע עם טייפ דלוק... אלא לנסות להיות כמה שיותר ערני בכביש. ואני מוסיף: ונשמרתם מאוד לנפשותיכם זה כלל גדול בתורה לפי דעתי אם אתה נוסע עם רדיו או טיפ אינך עירני למה שהולך בכביש, במיוחד שאנחנו לא מבחינים בקולות אם יש רעשים, ואין לנו את היכולת לאתר את הכיונויות של הקול או הציפצופים, אני בשום אופן לא ממליץ לחרשים לשמוע מוסיקה או טיפ במכונית. לא חושב שאיתות יכול להחליף את השמיעה של הציפצופים גם אים ישנו, אני ששומע ציפצוף או סירנה אני מסתכל במראות לאחור, לאתר בעיה אפשרית, כי מלפנים אם היתה בעיה כבר הייתי רואה אותה. לגבי שאלה השניה של תמלול שיחה טלפונית או רדיו, בשביל זה צריך מחשב עם יכולת עיבוד שפה אנושית, ואנחנו רחוקים מזה...

Rוני

New member
השאלה שלך, צלף, היא שאלה של

בטיחות בדרכים לא זוכרת מה המקור המדוייק ובוודאי לא את הנוסח המדוייק אבל יש איזו תקנה, עד כמה שידוע לי בנושא מוסיקה ברכב שאינה מאפשרת את שמיעת המתרחש בכביש וזה לגבי כלל הנהגים אולי מישהו יודע את הנוסח המלא? וחוצמזה מה שלומך?

צלף

New member
הפילוסופיה שלי אומרת ש...

קודם כל דאג לבטיחות שלך בנהיגה, אחר כך לקיום החוק היבש... בין אם יש תקנה או לא לגבי מוסיקה ברכב, אני סבור שמוסיקה רעשנית מידי מסוכנת לנהיגה... שלומי טוב, להשתמע במייל...

Rוני

New member
זו בדיוק הנקודה. בטיחות. החוק לא

תמיד נגדנו (וגם לא תמיד בעדנו, כמובן
) ואני סובלת ממוסיקה רעשנית ואין ספק שמוסיקה רעשנית מסוכנת לנוהג וגם לנהגים ברכבים הסמוכים המשתגעים מהרעש

למעלה