דיוני סדרות לאמצע שבוע

Don Nirtin

New member
דיוני סדרות לאמצע שבוע

פותח עכשיו כי אחר כך לא יהיה לי זמן. יש לי ברית היום ואחר כך אזכרה לסבא שלי. אי לכך ובהתאם לזאת אל תצפו לראות אותי.

עדי
- ראיתי שכתבת על שיימלס. מלכה
. אני אגיב מתישהו.

didalf

Well-known member
שיימלס 5X06

נורא נורא בא לי לבכות כרגע

(כן, זה הפרק שבו איאן גונב את התינוק ובסוף מאשפזים אותו).
&nbsp
ושוב אני חסרת יכולת איפוק וחיפשתי לראות מה כתבתם.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=109&messageid=177854963
מיקי-טוויסטד וסיוון85 - אני אוהבת אתכן

&nbsp
ומיקי מילקוביץ' גם אותך אני אוהבת
הם שוברים לי את הלב השניים האלה.
ה- "איי לאב יו" הזה בטלפון

החיבוק בתחנת משטרה

כל רגע שהעיניים שלו מבריקות כי הוא חצי בוכה

בסוף, כשאיאן עמד לחתום והוא הסתכל רגע למיקי והוא נתן לו אישור כזה במבט וחיוך קטנטן

והחיבוק שלהם בסוף

ושהוא רצה לבוא איתו

&nbsp
הלכתי למות. ביי.
&nbsp

Don Nirtin

New member
מבחינתי זה היה פרק סיום הסדרה כולה.

כל מה שבא אחר כך

twisted nerve1

New member
וואי. ניר אתה כזה הורס

לא במובן של "שיואו- אתה כזה הורססססס". אלא אתה פשוט מבאס צפייה לאנשים.
עדי- אל תקשיבי לו- קורים דברים טובים גם אחרי הפרק הזה. והעלילה האהובה עלי בעונה בכלל קוראת אחרי הפרק הזה (ושייכת לדמות אחרת, לא לאיאן ומיקי. כן, תחשבי שאני חוטאת אבל היה משהו בעונה שאהבתי יותר). יכול להיות שאת לא תתחברי כמוני, אבל בכל מקרה פשוט קחי בחשבון שיש דעות שונות ולא כל מה שניר אומר זאת תורה מסיני

Don Nirtin

New member
מה לעשות, לא אהבתי את כל מה שאחר כך

אני מעדיף לזכור את הרגעים הטובים האלה.

ואני לא הורס, רק מביע דעה. אולי עדיף שאשתוק וזהו.

twisted nerve1

New member
way so serious?

אני מרשה לעצמי להקניט אותך, אבל זה מבחינתי לגמרי בקטע ידידותי ולא עוין
סליחה אם נעלבת.
ברור שמותר לך שתהיה לך דעה, אבל העניין שלפעמים דעה רומזת לפרקים עתידיים, וגם בפעם הקודמת גילית לה את הקטע שג'ימי חוזר, שזה דבר שידעתי שלי אישית היה מאוד הורס אם מישהו היה אומר לי.
&nbsp
אני פשוט אישית מאוד רגישה לספוילרים, הם לרוב מאוד הורסים לי ולכן כשאני מדברת עם מישהו על סדרה, אני מאוד משתדלת לא לגלות דברים עתידיים. במיוחד אם אני זוכרת את הסדרה טוב. (כנראה יותר מעדי, אני כמעט בחיים לא אקרא דיונים על פרקים של סדרה שיש סיכוי קלוש שאני אראה בעתיד)
&nbsp
נניח בסוף עונה 1 אמרתי כמה שאהבתי את הקשר בין ליפ לקארן- למרות שמה שקרה בניהם אחרי עונה 1, שנאתי. אבל באמת זכרתי שעד סוף עונה 1 אהבתי כל מה שקרה בניהם ולכן ניסיתי להגיב רק ע"פ מה שאני הרגשתי באותה נקודה כשראיתי. זה פחות או יותר מה שאני מנסה לעשות כשאני מדברת עם מישהו על סדרה כשהוא באמצע ואני בשלב יותר מתקדם ממנו. לא רמוז או אפילו להתייחס ברמת הדעה, על דברים שקורים אחר כך, אלא לנסות לתאר מה אני אישית הרגשתי כשראיתי את הסדרה עד לנקודה הזאת.
&nbsp
אבל כמובן שלכולנו יש נקודות רגישות שונות ורגישות שונה לספוילרים ולגבי מה אנחנו מגדירים ספוילר (לרוב "ספוילרים" של קאסט לא מפריעים לי, אבל ספציפית עם ג'ימי זה כן היה משמעותי). וברור שמותר שיהיה לך דעה והכל.
&nbsp
לא עדיף שתשתוק. אל תתייחס אלי. אני בעצמי גם רק הבעתי את דעתי שזה לא נכון שאין שום דבר טוב שקורה מהפרק הזה. כל אחד ואיך שהוא אוהב להגיב

Don Nirtin

New member
הממ

כן, ג'יימי זה טעות שלי. אבל לא רמזתי על כלום מהמשך עונה 5. לטעמי ההמשך די.... הרגיש לי כאילו דופקים אותי כצופה. לכן הפרק הזה ספציפי מתפקד מבחינתי כפרק סיום הסדרה.

כל אחד ורמת הרגישות שלו, כן, נכון. אבל מה לעשות - בעיניי אין צורך להקפיד על ספוילרים למרות שאני מנהל

ו.... תקניטי חופשי. זה בסדר גמור.

twisted nerve1

New member
מעניין אותי מה לא אהבתי אחרי הפרק הזה

אבל תכתוב את זה אחרי שעדי תגמור את כל העונה

Chandler Rulz

New member
מילה קטנה על SNL:

קולין ומייקל ממש ממש השתפרו ב-Update.
כבר כמה פרקים שזה אחד הקטעים הכי חזקים בתוכנית.

LeRanch

New member
מסכים לחלוטין

אבל התוכנית עם סקרלט הייתה מביכה בקטע אחר.
רק הקטע על האלמנה השחורה היה מצחיק, בעיקר בגלל קלן והחיקוי של ת'ור.

loveava

New member
סדרות חדשות שאני מנסה - פני דרדפול וה-100

מה דעתכם/ן ?

מאוד ממליץ על ה100

העונה הראשונה טובה, אבל לא משהו מיוחד, אבל העונה השניה שלה ממש מעולה. אחת הסדרות שהכי נהניתי מהן השנה.
&nbsp
לגבי פני דרדפול אני קצת חלוק - יש בה הרבה מאוד דברים טובים, שחקנים טובים, מרשימה חזותית, דמויות מעניינות.
אבל העלילה לא הכי ברורה שם, קצת איטית לפעמים ומאוד מוזרה.
אם כי בסך הכל נהניתי ואני בהחלט מתכוון לראות את העונה השניה (התחילה השבוע, אבל אני צובר פרקים)

AlicePJ

New member
אני מאוד אהבתי גם את העונה הראשונה של ה- 100

אחת הסדרות המפתיעות שראיתי לאחרונה. יש סדרות שמלכתחילה ברור שיהיו טובות, אבל לא היו לי יותר מידי ציפיות מה- 100, אפילו לא ידעתי על מה זה כשראיתי את הפרק הראשון, אבל ממש התמכרתי. סדרה מצוינת לגמרי.
&nbsp

loveava

New member
המשך

לגבי פני דרדפול, אשמח לעוד תגובות אם יש שאהבו...
לגבי המאה אני יודע שזה היה רק פרק ראשון אבל זה לא משהו בעיקר לנוער מתבגר כזה ?

למעלה