דיוני סדרות לאמצע שבוע

LeRanch

New member
ה-100 בהחלט מעולה

אני דווקא נהניתי יותר מהעונה הראשונה ופחות מהעונה השנייה, אבל היא ללא ספק הפתעה מבחינתי כי לא ציפיתי לכזה דבר מ-CW.

Cold WAR Kid

New member
הפלאש 1X21

I am Grodd.... Fear me.

וואו, איזה פרק מטורף!
סוף סוף רואים יותר מגרוד, והוא *ממש* גדול ומאיים. הגיע הזמן שיגיע מתמודד ראוי לפלאש בעונה הזאת.
ועוד חשבתי שהוא נבל שמביסים אחרי שני פרקים
ממש.

- אייריס, לא רק שהיא הייתה נסבלת, אפילו חיבבתי אותה הפרק. העלתה טיעונים מוצדקים ואפילו הייתה פרודוקטיבית. אפילו הקטע של עם בארי היה במקום.
- לא מבין למה תמיד בסדרות האלה, כשהקרובים של הגיבור מגלים שהוא האיש מאחורי המסיכה הם תמיד מגיבים בצורה אובר-מוגזמת
. חלאס.
- ג'ו מציע לגרוד בננה. ענק.
- תעשו משהו עם אדי! לא נראה שזה כל כך מלחיץ אותם... אז מה אם יש בחוץ גורילת ענק שמשחקת לאנשים במוח...
- אז אדי ישנא את בארי בגלל שהוא מקבל את הבחורה? ועל *זה* משפחת ת'ון תשנא את אלן במשך מאות?

ועוד משהו, בקטנה,
התחלתי לראות החץ כי הרגשתי חסך בסדרות הקומיקס שלי, ואני עכשיו באמצע עונה שניה (אגב, כל כך הרבה יותר טובה מהראשונה),
אבל עדיין האיכויות שלה ושל הפלאש מורגשות,
זה לא שהפלאש זו יצירת מופת, אבל הדמויות בה יותר likeable, והמינון של הקיטש, השמאלץ והדרמה בשקל נמוך.
בחץ צריך לסבול בכל פרק את עלילות לוראל ואבא שלה! חלאס!!!! במקום זה, תנו יותר דגש לסיפור (מה שהפלאש כן עושה).

מסכים איתך לגבי הרוב

אייריס באמת הייתה הרבה יותר טוב בפרק הזה.
כל כך חבל בעצם שרוב העונה היא לא ידעה על בארי, כי ממש היה כיף שהיא חלק מהקבוצה. אבל עדיין אני שמח מאוד שלפחות לא דחו את הגילוי שלה בכמה עונות כמו שסדרות רבות עושות.
באופן כללי ממש אהבתי את איך שהם התמודדו עם הגילוי. (אפילו שהיה כל כך צפוי כשהיא אמרה "Or should I say The Flash")
לדעתי זה היה מידה של שוק, עצבים וקבלה.
&nbsp
יורת נהניתי מגרוד ממה שציפיתי.
גם בתחילת הפרק כשהבנתי שוולס יהיה חלק קטן בפרק התעצבנתי מזה - אבל תכלס זה הרגיש בסופו של דבר בסדר. הם פשוט לא מוצאים את וולס, חוץ מזה וולס באמת השתמש בגרוד בתור הסחת דעת.
&nbsp
שמחתי גם באופן לא צפוי שהגנרל איילינג חזר. נראה לי מוזר שהוא נהרג מהר נורא כשחשבתי שהוא נהרג. זה טוב יותר. אני גם שמח שהוא יודע שבארי הוא הפלאש.
&nbsp
הקטע עם הבננה היה מעולה. די ציפיתי שגרוד יתעצבן, אבל עדיין מעולה.
&nbsp
יש לי תגובות שקשורות להחץ גם לגבי מה שכתבת מעבר קטע על החץ, אז תכתוב כשתגיע להווה.
ואני מסכים - עונה 2 של החץ יותר טובה מהעונה הראשונה.
&nbsp
*אפילו ציינו את ליילה מהחץ בפרק.

איל51

New member
תשובה קטנה

אכתוב דברים יותר ארוכים, גם על החץ, בשישי, אבל בקשר לשאלה אחת שלך -
משפחת ת'ון לא שונאת את משפחת אלן, או את בארי, במשך מאות שנים. בטח ובטח לא בגלל שבארי יהיה עם אייריס.
המשפחות לא יריבות, לצורך העניין - הן גם לא ממש שונות.....

איאוברד ת'ון, ואולי עוד איזה בן משפחה אחר, שונא (או ממש מעריץ, תלוי לפי איזו גרסה) את הפלאש. אבל זה ממש לא משהו משפחתי.

אולי אפילו תופתעו מכמה זה לא משפחתי.

AlicePJ

New member
כצפוי היה פרק לא משהו

לא אוהבת פרקים כאלה כל כך, מין פרקי מילוי עד שיגיעו הפרקים היותר משמעותיים של התמודדות עם הרברס פלאש. היה כזה מין פרק סתם, היה ברור שלא יקרה כלום לג'ו, לאף אחד, כי הם שומרים את הכל להתמודדות עם האריסון וולס. סתם פרק, וממש לא התלהבתי מגרוד.
אני בטוחה שהפרקים שנשארו (2?) יהיו הרבה יותר טובים, ומקווה שגרוד לא יקח חלק יותר מידי גדול מהם. הוא לא הנושא ולא מעניין אותי בכלל. שיתגברו כבר על וולס ויציגו בסוף הפרק האחרון בעונה את הקונפליקט שיהיה בעונה הבאה, כמו שכל סדרה עושה, וזהו.

זה גורם לי לתהות מה לעשות

האם לקרוא את הספר... או לא לקרוא את הספר ולא לראות את הסדרה.
&nbsp
כי תכלס לא תיכננתי לקרוא את הספר הזה, אבל כן חשבתי לראות את המיני סדרה.

ממה שידוע לי זאת מיני סדרה של 3 פרקים

אני אשקול לקרוא את הספר.
קצת בעיה שיש לי המון ספרים שאני רוצה לקרוא ואני לא ממש מתקדם מהר בקריאה.

Reutk

Active member
אני ראיתי את הפרק הראשון ומאוד האהבתי

אבל לא קראתי את הספר אז אני לא יכולה להגיד מה עדיף. מה שכן, זאת לא העלילה שטובה כמו הבנייה של הדמויות ושם טביעת האצבע של ג`יי קיי רולינג מאוד ניכרת.

T o m c o

Member
מנהל
Person Of Interest - S4 Finale.

טוב, לא ממש ספוילר, לא ממש הולך להרחיב על הפרק..
אהבתי את הסיום, אהבתי את מוזיקת הרקע הכל כך מתאימה של Welcome To The Machine של פינק פלויד, אהבתי את הסוף של העונה הזו, אהבתי בכלל את העונה הזו, בעיקר את הטרילוגיה (09-10-11) ואת הפרקים האחרונים. (מהפרק של ג'ון עד סיום העונה).
הסדרה הזו נשארת כמובן בתור אחת הסדרות שאני הכי אוהב לראות. ורק מוכיחה לי את זה כל פעם מחדש. גם הפרקים החלשים שלה לא חלשים מספיק כדי לסבול בהם, לא גורמים לי לבדוק כמה זמן נשאר ומתי נגמר.
&nbsp
מקווה לשמוע בשבוע הבא על חידושה לעונה נוספת (שכן הודעה כזו עוד לא יצאה).
&nbsp

kordilia snake

New member

ואו.

&nbsp
הפרק הזה פיצה בענק על כול הבעיות שהיו בעונה הזו, אני ממש מקווה שתהיה עונה נוספת אי אפשר לסיים סדרה בפרק כזה! אני כבר מעכשיו מתחילה לספור את השניות עד לספטמבר
. הסוף של הפרק היה מדהים, השיחה של פינץ' והמכונה למרות שאני לא אוהבת את השטויות המד"ביות האלו על רקע המוזיקה והכול הייתה עשויה נהדר ואפילו הצליחה טיפה לרגש אותי וזה תמיד מרשים לראות את ג'ון יורה באנשים(אבל הם חיילים של השומרוני למה לא להרוג אותם?!).
&nbsp
הם הרגו את אליאס?? הם כבר מזמן היו צריכים לסיים איתו ולעבור לעלילות חדשות, אבל עדיין זה מרגיש מוזר כזה.
&nbsp
חיכיתי לראות את שו בשלב מסויים והתאכזבתי שלא הראו אותה אפילו לשנייה וזו הבעיה יחידה שלי עם הפרק הזה.
&nbsp
אפשר להגיד על הסדרה הזו הרבה דברים, אבל היא יודעת איך לסיים את העונות שלה, עד עכשיו אף פרק סוף עונה לא אכזב והפרק הזה ענה על כול הציפיות שלי ומעבר לכך
.

למעלה