דיוני סדרות לסף השבוע

דיוני סדרות לסף השבוע

פתאום קלטתי שעדיין אין כזה.

בבקשה. אם כותבים ספוילר בכותרת אז לפחות לסמן שזה ספוילר בתוכן

***אבל ברצינות, למי שצריך תזכורת למה שצריך להיות מובן מאליו -לא כותבים ספוילרים בכותרת!!!

סופרגירל 1X06
הסדרה ממש השתפרה לדעתי

גם הפרקים הקודמים כבר היו טובים יותר.
זה מצחיק לומר שזה פרק טוב כשהרע השבועי נראה כמו דמות קומיקסית כל כך וגם לא בעל הרבה תוכן.
אבל העיקר הוא לדעתי בפיתוח הדמות שהמתרחש כבר כמה פרקים עם הדמות של קאט. זאת דמות שממש לא אהבתי בפיילוט וגם לא בפרקים שאחרי. אבל מאז פרק 4 אני יותר ויותר אוהב.
היא עדיין נוראית לפעמים. אבל יש לה תוכן. והיא גם משמשת מאוד טוב כדמות מדריכה לקארה.
&nbsp
חוץ מזה העלילה לגבי זה שהאבא שלהם (דין קיין) עבד בשביל הסוכנות למלחמה בחייזרים ושהסוכן הנשו הוא חייזר או משהו (עיניים אדומות). נראה לי מאוד מעניין.
אם כי עכשיו שאני חושב על זה, זה די מוזר שכבר כמה פרקים שלא ממש הזכירו את הדודה של קארה וקנוניית החייזרים. אני שמח שלא מתמקדים רק בזה, אבל קצת מוזר ש4 פרקים ברצף לא מדברים על זה.
משהו טוב נוסף הוא שכבר לא מדברים יותר מידי על סופרמן. הקטע בפרק 3 שהוא היה שם ולא נראה ממש ממש עיצבן אותי.
&nbsp
ומשהו נוסף שגיליתי בדיעבד. השחקן לוק מקפרלן (ששיחק בתפקיד ראשי בסדרה אחים ואחיות כמו קליסטה פלוקהארט) הופיע בפרק הזה בתור אחד הסוכנים של הDOA. זה הזוי כי זה שחקן עם פרופיל די גבוה (בכל זאת כיכב בסדרות) והוא הופיע בפרק הזה בערך בתור ניצב (הוא אמר אולי שני שורות של דמות רקע). כנראה היה לו תפקיד גדול יותר שנחתך וכנראה גם יופיע בהמשך בתפקיד גדול יותר.

Cold WAR Kid

New member
כמה שאלות לגבי פארגו
עד 207

חלף זמן רב עד שצפיתי בפרק 207 היום אז ברחו לי כמה דברים מהראש.
- איך הבת של דוד התחילה לעבוד בשביל הצד השני, עם מייק מיליגן?
- איך לו עלה על טד משובר שורות?
- איך אח של דוד עלה על הבת שלו בפרק 7?
- למה השוטרים באו למלון שמייק היה בו?
- לא הבנתי איך פגי הצליחה לחטוף את דוד, למרות שטד דנסון היה באירוע (ואפילו שהתעורר לאחר שהכו אותו לא טרח לבדוק)?

תודה!

AlicePJ

New member
אף אחד לא רואה סדרות בקצב של ארה"ב?

מה עם החץ ופלאש? מה עם על טבעי וההפתעה שהם עשו בפרומו לפרק הבא שלהם? מה עם גות'הם?

אני רואה

אם כי עוד לא ראיתי את הפרקים השבועיים של על טבעי וגות'האם (אבל השלמתי את השניים של השבועות הקודמים של גות'האם, אז אני בכיוון הנכון)
&nbsp
וכמובן ראיתי את הפלאש והחץ. ואני רוצה לכתוב עליהם. אבל אני גם עסוק ועייף ולא מוצא את המילים...
ועד כמה שהם היו כיף סוכני שילד הייתה אפילו מעולה יותר השבוע אז בא לי גם לכתוב עליה.
&nbsp
אבל אני מת מעייפות, אז כנראה מחר.
&nbsp
אבל תכתבי את ואז אני אגיב. תמיד קל יותר להגיב מאשר ליזום.

AlicePJ

New member
טוב אנסה לכתוב
החץ, פלאש, על טבעי, גות'הם

החץ והפלאש היו סבירים. ציפיתי ליותר, הפרקים של הקרוס אובר שלהם בד"כ יותר מוצלחים. אבל היו הרבה חלקים מעניינים, ומסע בזמן תמיד מענין.
אני חושבת שהחלק השני, של החץ, היה יותר טוב בהרבה.
גות'הם היה בסדר, אבל עצוב לי שנפטרו ממה שמו, מהנבל הראשי של העונה עד כה. אהבתי אותו נורא בטיודורס ומאוד נהניתי לראות אותו כאן. אבל האכזבה האמיתית שלי היא ממייקל צ'יקליס. לא יודעת מי הכותב שמתעלל בדמות שלו, אבל לא חבל? שחקן כזה ענקי, ממש עצוב מה שעושים ממנו שם.
על טבעי היה משעשע, היו חלקים ממש מצחיקים, אבל מה שהכי עניין אותי היה הפרומו שלהם לפרק הבא, שרמזו עליו כבר כמה פרקים. ספוילר לפרומו אם לא ראית -
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
לוציפר חוזר!!!!! זה אולי קו העלילה שהכי אהבתי בסדרה, העונה החמישית (והרביעית) הן האהובות עלי, וממש יהיה כיף אם הוא יחזור ולמספר פרקים משמעותי! אני יודעת שהוא גם בקוונטיקו אז אני דואגת שהוא לא יחזור ליותר מידי פרקים, אבל בחורה יכולה תמיד לקוות, לא? אני מקווה שהכותבים ידעו להפוך את זה לחלק טוב מהעלילה. ואני חייבת לציין שהעונה הזאת ממש מוצלחת לטעמי, כבר כמה שנים לא נהניתי ככה. גם מיתולוגיה מעניינת, גם פרקים שמזכירים את העונה הראשונה (רוחות רפאים וכו'), זה ממש מוצלח! ויש לי גם הרגשה שהשחקן ששיחק את אבא שלהם, ג'פרי דין מורגן, יעשה הופעות אורח גם. זה לא ספוילר כי זה ניחוש ולא שמעתי על זה משום מקום, אבל הוא פתאום מתחיל להגיע לכנסים שלהם, להתראין קצת על התוכנית, להתרועע עם הפאנדום. יש לי הרגשה טובה בענין, מענין אם יצליחו לגרום לזה לקרות.

kordilia snake

New member
|לפרקים האחרונים של החץ והפלאש

מאוד לא אהבתי את שני הפרקים האלו, היה משהו מאוד מאולץ בפרק של הפלאש כמעט מהרגע הראשון. אני חושבת שהם קראו מהר מידי לצוות של החץ וגם אחרי זה משהו שם לא עבד והדינמיקה הייתה מוזרה. למרות שהצוותים אמורים להכיר כבר אחד את השני ולדעת לעבוד ביחד. ואני גם לא חושבת שהיה טעם למרוח עלילה כזו על פני שני פרקים, רוב הזמן היו שם יותר מידי דיבורים קלישאתים בסגנון גיבורי על (באמת אין לי מושג איך השחקנים והכותבים לא הקיאו כול רגע בזמן העבודה על הפרק) ופחות מידי ת'כלס.
&nbsp
סיסקו והכוח שלו, לא הראו לנו יותר מידי ממה שהוא עבר כדי שאוכל להאמין לו שהוא באמת עבר את כול הדברים שהוא סיפר לקנדרה.
&nbsp
אוליבר והטלנובלה שלו ואף מילה על זה
למרות שאהבתי את המשחק של סטיבן אמל ברגעים האלו והקטע בסוף עם הילד היה דיי חמוד.
&nbsp
אם לורל ב"מקרה" כבר הייתה בסנטרל סיטי למה לא שילבו אותה קודם בעלילה?
&nbsp
רק אני חושבת שוולס רצה שפטי תירה בו כדי שלג'יי לא תהיה ברירה אלא לשתמש בדבר הזה שקייטלין הכינה?
&nbsp
ומה נסגר בסוף עם דארק והפצצה?

הפלאש 2X08, החץ 4X08
אני דווקא אהבתי

היו המון דברים מצחיקים. ודווקא די אהבתי את האינטראקציה בין כולם.
נכון שהיו רגעים חלשים ומוזרים. היה יכול ליהות טוב יותר, אבל זה די קשה ליצור דרך טובה לאינטראציה בין כמות כזאת גדולה של דמויות. אהבתי שהיו כמה קטעים בבית חווה שעשו מין שוטים ארוכים שעברו בין המון מהדמויות.
ונכון המון דיבורי קלישאות בין גיבורי על. אבל זה חלק מהכיף. זה היה לא הגיוני אם היינו עוברים פרק קרוסאובר כזה בלי קלישאות של גיבורי על.
&nbsp
באמת לא חשבתי על כך שדארק בסוף השיג את הפצצה. אבל זה לא נראה לי משהו עקרוני מאוד לעלילה. גם ככה יש לו נשקים רבים מאוד ודרכים להשיג עוד. נאמר בעבר שהוא בעיקר שודד את העיר כדי להטיל אימה.
הוא לא היה חשוב לפרק אלא פשוט היה שם כדי לתת רמיזה למה עושים צוות החץ בימים אלו. אני מניח שזה גם כדי לעזור למשוך צופים של הפלאש לראות החץ וגם כדי להראות שצוות החץ באמת התמודד עם דברים על טבעיים (מה שלא ממש נכון, הם בקושי עשו את זה עד כה ולכן היו די מופתעים שקיים קסם כשקנסטנטין הופיע לפני כמה פרקים)
&nbsp
הקטע עם אוליבר והבן שלו - מצד אחד יש! סוף סוף! אני לא מאמין שהם החזיקו את הקו עלילה הקטן הזה מאז עונה 2 בסבלנות. זה לדעתי מעולה שסדרה עושה משהו כזה ומתכננת קדימה. גם הילד פשוט חמוד כל כך. והאמא של הילד לחלוטין צודקת שהיא מרחיקה אותו מאוליבר. בין היתר כי אם היא רואה את החדשות הוא הולך להיות ראש עיר של עיר שכל הראשי עיר שלה נרצחים.
אבל לא נתנו שום הצדקה לכך שהיא מתעקשת שהוא לא יספר לחברה שלו. זה פשוט חסר היגיון. והוא לא היה צריך להסכים לזה. הגיוני שהוא לא יספר לפליסיטי בהתחלה כשהוא מבולבל, אבל הוא היה צריך לספר לה אחר כך. זה מסוג העלילות הכל כך מעייפות של סוד שברור שיתגלה.
&nbsp
ואני מת על פליסיטי. היא הייתה כל כך מצחיקה בפרקים האלו. במיוחד הקטע עם החץ המגנטי בהתחלה. וגם את הקטעים הדרמטיים היא עשתה ממש טוב.
&nbsp
דווקא ראו את סיסקו נאבק בסוד שלו לגבי הכוח שלו. כל העניין ששטיין גילה והוא ביקש ממנו לא לספר לאף אחד. אם כי הייתי שמח שהיו מסבירים את זה קצת יותר. כי הוא כל כך נהנה מנוכחות אנשים עם כוחות שזה מוזר שהוא כל כך נבהל שגם לו יש כוח.
&nbsp
אהבתי את הקשר בין סיסקו וקנדרה בפרק הזה. איך שהוא הצליח לעזור לה לקבל את עצמה ולהיזכר בחיים הישנים שלה.
אבל תכלס סיפרו המקור של הוקגירל והוקמן היה די מואץ. לא ברור ממש מה גרם לכך שהם דווקא קיבלו את כוח הכנפיים של הורוס ולמה הרצח שלהם עוזר לואנדל להיזאר בחיים. מצד שני אני לא בטוח אם אני ממש מרגיש צורך או רצון לשמוע יותר על המקור שלהם.
&nbsp
דווקא הגיוני שלורל לא הייתה בעלילה של הפרק הראשון בקרוסאובר. רובו התרחש בסטאר סיטי. מה שמוזר זה שלא ציינו למה היא לא עוזרת להם עד סוף הפרק. הייתה הרגשה שלא ברור למה היא לא שם ולא ניתן לזה הסבר.
חבל שלא קיבלנו גם את שרה. עד כמה שזכור לי נאמר שגם היא נסעה לסנטרל סיטי להיות עם אמא שלהם.
וגם חבל שלא נעזרו בריי. בפרק שעבר של החץ הוא עזר להם, אז למה לא ביקשו שהוא יעזור להם גם הפעם?
ואם כבר.. למה לא מתקשרים לפיירסטורם שיבוא לעזור...

אבל כמובן שזה ברור לי שהיו יותר מידי דמויות גם ככה ולא היה מקום לנוספים.
&nbsp
גם אני חשבתי בשלב מסויים שהארי גרם לכך שפאטי תירה בו בכוונה. אבל זה ממש לא הגיוני כי לא הייתה לו דרך להיות בטוח שהייריה לא תהרוג אותו במקום או שג'יי יצליח להציל אותו. אם יאמרו שזה מה שהיה זה יעצבן אותי מהסיבות האלו.
ואני מאוד מקווה שבפרק הבא של הפלאש נראה שפאטי דורשת הסברים לגבי הנוכחות של הארי. האם היא עומדת גם לגלות את הסוד של בארי (האם זה בכלל נחשב עדיין סוד, יש איזה 50 איש כבר שיודעים את זה וסיסקו פשוט פולט את זה לפני אנשים
).
&nbsp
כזה מוזר שבעצם הכניסו קפיצת זמן של בארי לפרק של החץ. זה דווקא נראה לי רעיון רע. כי בשביל צופים של החץ שלא רואים הפלאש קשה שלא לחשוב שבהפלאש כל פעם שקורה משהו רע בארי יכול פשוט לרוץ מהר ולחזור בזמן כדי לתקן את זה.
&nbsp
*מסתבר שלא רק שיש בובת משחק של הפלאש, אלא גם יש בובת משחק של קפטן קולד. מעניין אם הם מוצאים דרך לשלם לו תמלוגים על זה. כי אני יכול לדמיין את לאונרד סנארט מתעצבן והורס להם את המפעל.
&nbsp
&nbsp

kordilia snake

New member
לשתי הסדרות

אבל כולם כבר עבדו יחד(חוץ מתיאה) כבר בעונה הקודמת, לכותבים כבר צריך להיות ניסיון בלכתוב כזו כמות של דמויות יחד ואני חושבת שמרבית נקודות החולשה של הפרק היו שם.
&nbsp
ומסכימה בקשר לפליסיטי לגביי הכול, היא תמיד אדירה ואני אוהבת אותה ואת אוליבר ביחד וזה כ"כ מטופש מצידו לא לספר לה, כי ברור שהיא תגלה וסתם תפגע ממנו.
&nbsp
ואני מניחה שירחיבו עוד על העבר של קנדרה וקונור בסדרה שלהם, גם לי זה הרגיש מואץ מידי ברגעים מסויימים אבל הם חייבים לשמור משהו לסדרה שלהם(שאותה ד"א אין לי כול כוונה לראות , אבל זה כבר משהו אחר).
&nbsp
זה נכון שהוא לא יכל לדעת איך זה יסתיים, אבל הארי מסתובב עם הפרצוף של אחד האנשים הכי שנואים בסנטרל סיטי הוא אמור לדעת שיש השלכות, ולדעת שזה לא חכם להסתובב ליד המשטרה.
&nbsp
ו
על המשפט האחרון.

זה לא בדיוק נכון

בקרוסאוברים של שנה שעברה מעולם לא היו כל כך הרבה דמויות יחד. בצד של הפלאש היו רק אוליבר, פליסיטי ודיגל אצלם ובצד של החץ רק בארי, קייטלין וסיסקו.
כאן היה את כולם יחד פלוס קנדרה והוקמן (אגב, לא קוראים לו קונור).
&nbsp
לגבי הארי - אם הבנתי נכון זה לא שהוא היה ליד התחנת משטרה, אלא שהוא היה מחוץ למעבדות סטאר ושם פאטי ראתה אותו (בטח כי היא באה לראות את בארי). אבל אני לא בטוח.
&nbsp
למה את לא מתכוונת לראות את הסדרה החדשה?
כלומר אני בהחלט יכול להבין, זה נשמע כמו משהו שיכול בקלות להיות בלאגן נוראי. אבל דבר ראשון מסקרן אותי יותר מידי מה קורה עם הדמויות שאני מכיר כדי שאני אוותר ודבר שני הטריילר האחרון שיצא לסדרה הזאת נראה די מפתה.

kordilia snake

New member

אז איך קראו לו?
אני זוכרת שאז זה גם נראה לי הרבה דמויות אולי אני באמת טועה. אפשר היה לצמצם חלק מהדמויות, בד"כ בקרוס אוברים רגילים בין סדרות באות לא יותר מ-2-3 דמויות, אף פעם לא צריך באמת את כולם.
&nbsp
כי אני לא אוהבת אף אחת מדמויות שיהיו שם.

גות'האם 2X11

לא ברור אם גאלאבן מת סופית. אומנם הוא די נהרג ונדחסה לו מטרייה לפה. אבל לקחו אותו למתקן הסודי של תעשיות וויין ואומרים שלפרופסור סטריינג' יש תקוות עבורו. אז אולי יחזירו אותו...
אני דווקא שמח שהוא מת ואשמח אם הוא ישאר מת. הוא עיצבן אותי גם מעבר לזה שהוא היה רע.
אני קצת קרוע לגבי החצי עונה הזאת של הסדרה.
מצד אחד היו המון דבירם שאהבתי עם פינגווין, ניגמה, הכאילו ג'וקר, ברברה, ג'ים ואפילו ברוס וסלינה.
מצד שני היו דברים הזויים ומגוחכים.
היה לי די ברור שבכוונה אירגנו שימצאו את ראש העיר לשעבר. אבל למה שהם יארגנו שהוא יאשים בהתחלה את גאלאבן בכך שהוא חטף אותו ואז יתחרט?
זה סתם הפריע לו לגרום לברוס להעביר לו את החברה, זה סתם עיקב את התוכניות שלו, אני לא רואה שזה נתן לו שום יתרון אחד.
לפחות אם היינו רואים שבאמת קרתה טעות עם המציאה של ראש העיר לשעבר ואז הם מצליחים לשכנע את ראש העיר לשעבר לשנות את העדות שלו.
איך שזה היה, זה פשוט דפוק.
ואיך לא חושדים במשהו לגבי ניגמה כשמיס קרינגל נעלמת? למה לא בודקים לגבי זה לאחר כמה ימים? היא עבדה בתחנת משטרה?
והאם עכשיו שג'ים ולי יודעים שיש לו קשר עם פינגווין יבדקו לגבי זה? או שזה נופל תחת המטרייה הגדולה של לא חוקרים שום דבר שקשור לפינגווין? נראה לי די דפוק שהוא יקריב את העבודה שלו במשטרה ויחשוף בפני ג'ים את הקשר החדש שלו עם פינגווין כשהוא לא היה חייב לעשות את זה.
&nbsp
ולגבי מייקל צ'יקליס - גם לי היו תקוות יותר גדולות עבורו. חלק גדול מהזמן חשבתי שנגלה שהוא בעצם עובד עבור גאלאבן. אבל מסתבר שלא. הוא סתם שם בשביל שתהיה לנו השקפה חיצונית על ההתדרדרות המוסרית של ג'ים.

לפרומו של פרק הבא של על טבעי 11X09

אני אגב לא ראיתי את הפרומו, אבל כשאת כותבת אזהרת ספוילר בתוכן ההודעה ורק כמה שורות מתחת לזה את כותבת: לוציפר חוזר!!!! בתחילת שורה, די קשה שלא לראות את זה דבר ראשון.
אז בבקשה פעם הבאה שימי הודעות על ספוילר של פרקים הבאים בהודעה נפרדת.
&nbsp
אבל אם כבר קראתי את זה - אני מאוד מקווה שהם יזכרו שחוץ מלוציפר נמצאים בכלוב גם מייקל המלאך והאח למחצה של הווינצ'סטרים.
אבל על מה אני מדבר... ברור שהם ישכחו מזה. הם אומנם הזכירו את האח הזה בפרק ה200 של הסדרה, אבל הם לא באמת מתכוונים לחזור אליו
&nbsp
את הפרק פילר הזה (11X08) יחסית מאוד אהבתי. היה משהו נורא חמוד בזה. והילד ששיחק את סאם הקטן היה כזה חמוד.
וחזרו אל השחקן ששיחק את דין הצעיר בפרק שהוא הפך להיות צעיר יותר שנה שעברה.
אני מאוד אשמח אם סאלי יחזור בעתיד.
בכלל אני מאוד שיש דמויות שחוזרים אליהם כמו בפרק שעבר עם השריפית הבלונדינית ההיא.

עכשיו זה בעיה, כי אני אוכל לקרוא רק אחרי שאני אראה הכל

אני אומנם מתכנן לראות את על טבעי וגותהאם מחר, אבל מי יודע מה יצא בסוף.
&nbsp
האם אני מבין נכון מזה שאת לא רואה סוכני שילד?

AlicePJ

New member
ניסיתי לראות סוכני שילד, ראיתי 2-3 פרקים, ונשברתי

לא הטעם שלי. גם את הסדרה הזאת שיש בנטפליקס על הסופרהירו העיוור הזה לא אהבתי.

פרק 1X08 Crazy ExGirlfriendשיר הכי מצחיק עד כה

פשוט הפיל אותי מצחוק.
אני כבר הקשבתי לו כמה פעמים מאז שראיתי את הפרק.

didalf

Well-known member
סיימתי את ג'סיקה ג'ונס
לכל העונה

הסופ"ש היה לי זמן ועשיתי בינג' יפה

טוב מה אני אגיד, הצלחתם להפיל אותי בסוף לראות דברים של מרבל ואפילו נהניתי.
אבל בעיקר מה שאהבתי כנראה זה שאין את כל הבולשיט הזה של גיבורי על, כמו שמיקי כתבה. מהבחינה של התחפושת, תחושת השליחות, זה שצריך להסתיר מכולם את הכוחות, וגם הכוחות עצמם לא היו מלאים באפקטים מטופשים כמו עיני לייזר או שטויות כאלה.
גם מבחינת כוחות, אהבתי יותר את השימוש האגבי שלה בכוח שלה, נניח סתם לפתוח דלת או להזיז דברים. פחות אהבתי קטעי לחימה ומכות ארוכים. זה משעמם אותי.

ומבחינת הכוח של קילגרייב, זה פשוט ריתק אותי. אני לא יודעת להסביר ממש נהניתי לראות איך הוא פשוט אומר לבנאדם משהו, מהכי טיפשי כמו תביא לי ג'קט עד לדברים נוראיים כמו הרג (עצמי או של אחרים) והם פשוט עושים את זה. לאדעת אם נהניתי זאת המילה הנכונה אבל זה הדהים אותי כל פעם מחדש.
בכלל, הוא היה באמת נבל מעולה בעיניי. הוא היה נוראי ברמה שאין ספק בכלל שצריך להרוג אותו ASAP, אבל הוא היה מרתק. והכוחות שלו באמת נראו כמו משהו בלתי מנוצח. באמת יש לו כריזמה מיוחדת לטננט הזה, אני מבינה למה הוא הדוקטור הכי אהוב ויקיר טמבלר

מזמן לא הייתה לי תחושת סיפוק כזאת לראות דמות מתה כמו כשג'סיקה הרגה אותו!

ואגב, היה נורא ברור לי שהיא מזייפת בשלב הזה ושהוא לא שולט בה.
והסצנות המשותפות שלהם היו מעולות, משחקי הכוחות וההערות הציניות. והעובדה שהוא לא יכול לשלוט בה.

אהבתי נורא את הדמות של טריש. לא חשבתי שהיא תהיה כזאת חשובה ובטח לא שאני אוהב אותה. אהבתי את הקשר ביניהן, שהיה חזק יותר מכל קשר רומנטי שהיה להן.
למרות המראה הבלונדיני והשברירי שלה, היא יודעת לדאוג לעצמה ומודעת למגבלות שלה. אין לה כוחות על כמו ג'סיקה, אז היא מאבטחת את הדירה ולומדת קרב מגע.
אוח והאמא הנוראית שלה. הקטע הזה שהראו בפלשבק איך היא הכריחה את טריש הקטנה להקיא בשירותים היה מזעזע.
כשהיה חשש לחייה אחרי שהיא לקחה את הכדור הזה ממש נלחצתי. וכשנפלו לה האוזניות בקרב הסופי עוד יותר נלחצתי.
אבל אבל מה לעזאזל בסוף - ג'סיקה בוויס אובר אומרת משהו על גיבור שחוצה את הקו לרשע (האביר האפל מישהו?) ומראים את טריש מתעסקת במסמכים. מזה אומר? שטריש תהיה רעה עכשיו? בבקשה לא
הבנתי שבקומיקס פטסי ווקר היא גם גיבורת על אבל לא התעמקתי אם טובה או רעה.
ואיפה זה יקרה? בסדרה הזאת שמאגדת את כולם או שיהיה לג'סיקה עונה 2? כי מצד אחד אני אשמח אבל מה זה שווה בלי קילגרייב?

בקשר להורים של טריש, וקילגרייב, וג'סיקה וכו', הייתה כתבה בעיתון הארץ על הסדרה ועל זה שהנבלים האמיתיים בה הם ההורים. מצאתי גם באינטרנט. כאן.

אהבתי גם את מלקולם השכן, הוא היה ממש מקסים. ואחרי שהוא הפסיק להיות ג'נקי גם שמתי לב שהוא חתיך.
אבל היו כמה פעמים שנדמה לי הוא סיבך את העלילה שלא לצורך. הוא והשכנה המעצבנת מלמעלה. איזה יצור מעצבן. אם כי מסכנה סה"כ.

הסיפור של העו"ד והגירושים שלה הרגישו לי די מיותרים. כמובן שבסוף זה התחחבר לעלילה הראשית, אבל עד שזה הגיע לשם היא הייתה כ"כ תקועהההה. שלא נדבר על זה שהיא סיבכה את התוכנית בגדול בגלל הבעיות האישיות שלה. (אבל נו, היינו צריכים למלא עוד כמה פרקים, מה היא אשמה?
).

אממ מה עוד? לא זוכרת. קשה לי לכתוב על עונה שלמה כשהכל מתערבב בראש ורק מה שהיה בסוף מרגיש רלוונטי. תרגישו חופשי להעלות עוד נושאים.

שאלות:
מי זאת האחות הזאת שהייתה בפרק האחרון? הייתה לי תחושה שהיא שייכת לסדרה אחרת ביקום הזה ואכן היא הייתה בדרדוויל. משהו שאני צריכה לדעת עליה?
ומזה הסוכנות הזאת שלקחה את סימפסון וקשורה בכוחות של ג'סיקה? משהו מוכר בMCU?

twisted nerve1

New member
איזה כייף שאהבת

מסכימה עם הרבה מהדברים, אחת הסיבות שהמלצתי לך זה שחוץ מהעובדה שיש אנשים עם כוחות באמת זה לא ממש מרגיש כמו סדרת גיבורי על, וזה גם הרגיש לי שהדמויות מתנהגות יותר כמו דמויות רגילות. כלומר, בהתחשב בסיטואציה שהם עברו. נניח אפילו קילגרייב (שהוא בהחלט היה נבל מדהים וגם אני מבינה למה הוא הדוקטור האהוב)- אז אני ממש אוהבת שהוא רע באופן שאני לגמרי יכולה לדמיין בן אדם מתנהג ככה עם כוחות כאלה. כלומר הוא לא רוצה להשתלט על העולם או להשיג כוח או כסף. הוא פשוט רוצה שכולם יתנו לו את הדברים שהוא עושה, ולפעמים באמת הוא לא חושב שהוא עושה משהו רע, גם היה את הקטע נניח שהוא אומר שהוא לא יודע אף פעם אם מישהו עושה משהו כי הוא רוצה שהוא יעשה או כי הבן אדם רוצה. ואם זה ככה מאז שאתה ילד אז הגיוני שלא תבין את ההשלכות של המעשים שלך. בקיצור, כן, זה ממש מרתק הסדרה והמון דברים שבה.
וכן גם אני אהבתי את הקטע בין ג'סיקה לטריש, ובמיוחד בסוף עם ה"I LOVE YOU"
&nbsp
אני לא ממש זוכרת מה שאת אומרת שקרה בסוף עם טריש. נראה לי שאני צריכה לראות את הסדרה עוד פעם.
הבנתי שרוצים לעשות עונה שניה לג'סיקה אבל זה כנראה יקרה אחרי הסדרה של ארבעת הגיבורים (ושעד אליה יעשו עוד שתי סדרות שבאחת מהן יככב לוק קייג').
האחות ההיא כן, הייתה בדרדוויל, את לא צריכה לדעת עליה משהו כדי להבין. בדרדוויל היא הייתה סוג של חברה (girlfriend) של הגיבור הראשי והיא טיפלה בו הרבה פעמים כשהוא היה פצוע מהקרבות, אבל הם נפרדו במהלך הסדרה. זו הסיבה שהיא אומרת שזה לא ה"מיוחד" הראשון שהיא מטפלת בו.
שאר הדברים האמת אני לא ממש זוכרת או שלא ממש הבנתי בעצמי. אולי ניק ידע לענות.
אני ראיתי גם את הכתבה בארץ על ההורים בסדרה.
והנה עוד כתבה מעניינת על הפמיניזם בסדרה- http://politicallycorret.co.il/פוליטיקלי-צופות-גסיקה-גונס-היא-האנטי/
&nbsp
וחוץ מזה גם קראתי ביקורת ארוכה באנגלית שאני אחסוך לך אותה, אבל אמרו כל מיני דברים מעניינים, שכל הדמויות מהסדרה עברו משהו טראומתי וכל הסדרה זה להראות איך אנשים שונים מתמודדים עם טראומה. יש את ג'סיקה כמובן, אבל גם את קילגרייב הניסויים שעבר, כל הקורבנות של קילגרייב (סימספסון, מלקום), לוק שאיבד את אישתו, טריש כמובן עם מה שהיה עם אמא שלה. ומה שמעניין לראות זה איך כל אחד לוקח את הטראומה ומצליח להתמודד איתה בדרך אחרת (חלקם דרכים רעות, חלקם טובות).
וגם אמרו בכתבה שהקטע של השליטה במוחות יכול להיות מטאפורה לשני דברים- גם לתסמונת שטוקהולם שבה מישהו יכול להתעלל או לאנוס מישהי והיא תתאהב בו, ועוד דבר זה גם הקטע שאף אחד לא מאמין לג'סיקה, זה יכול להיות כמו הקטע שיש כאלה שנאנסו ואף אחד לא מאמין להם.
זה גם מעניין שפתחו קבוצת תמיכה כזאת. אני ממש שמחה שראית ואהבת

למעלה