סיימתי את ג'סיקה ג'ונס
לכל העונה
הסופ"ש היה לי זמן ועשיתי בינג' יפה
טוב מה אני אגיד, הצלחתם להפיל אותי בסוף לראות דברים של מרבל ואפילו נהניתי.
אבל בעיקר מה שאהבתי כנראה זה שאין את כל הבולשיט הזה של גיבורי על, כמו ש
מיקי כתבה. מהבחינה של התחפושת, תחושת השליחות, זה שצריך להסתיר מכולם את הכוחות, וגם הכוחות עצמם לא היו מלאים באפקטים מטופשים כמו עיני לייזר או שטויות כאלה.
גם מבחינת כוחות, אהבתי יותר את השימוש האגבי שלה בכוח שלה, נניח סתם לפתוח דלת או להזיז דברים. פחות אהבתי קטעי לחימה ומכות ארוכים. זה משעמם אותי.
ומבחינת הכוח של קילגרייב, זה פשוט ריתק אותי. אני לא יודעת להסביר ממש נהניתי לראות איך הוא פשוט אומר לבנאדם משהו, מהכי טיפשי כמו תביא לי ג'קט עד לדברים נוראיים כמו הרג (עצמי או של אחרים) והם פשוט עושים את זה. לאדעת אם נהניתי זאת המילה הנכונה אבל זה הדהים אותי כל פעם מחדש.
בכלל, הוא היה באמת נבל מעולה בעיניי. הוא היה נוראי ברמה שאין ספק בכלל שצריך להרוג אותו ASAP, אבל הוא היה מרתק. והכוחות שלו באמת נראו כמו משהו בלתי מנוצח. באמת יש לו כריזמה מיוחדת לטננט הזה, אני מבינה למה הוא הדוקטור הכי אהוב ויקיר טמבלר
מזמן לא הייתה לי תחושת סיפוק כזאת לראות דמות מתה כמו כשג'סיקה הרגה אותו!
ואגב, היה נורא ברור לי שהיא מזייפת בשלב הזה ושהוא לא שולט בה.
והסצנות המשותפות שלהם היו מעולות, משחקי הכוחות וההערות הציניות. והעובדה שהוא לא יכול לשלוט בה.
אהבתי נורא את הדמות של טריש. לא חשבתי שהיא תהיה כזאת חשובה ובטח לא שאני אוהב אותה. אהבתי את הקשר ביניהן, שהיה חזק יותר מכל קשר רומנטי שהיה להן.
למרות המראה הבלונדיני והשברירי שלה, היא יודעת לדאוג לעצמה ומודעת למגבלות שלה. אין לה כוחות על כמו ג'סיקה, אז היא מאבטחת את הדירה ולומדת קרב מגע.
אוח והאמא הנוראית שלה. הקטע הזה שהראו בפלשבק איך היא הכריחה את טריש הקטנה להקיא בשירותים היה מזעזע.
כשהיה חשש לחייה אחרי שהיא לקחה את הכדור הזה ממש נלחצתי. וכשנפלו לה האוזניות בקרב הסופי עוד יותר נלחצתי.
אבל אבל מה לעזאזל בסוף - ג'סיקה בוויס אובר אומרת משהו על גיבור שחוצה את הקו לרשע (האביר האפל מישהו?) ומראים את טריש מתעסקת במסמכים. מזה אומר? שטריש תהיה רעה עכשיו? בבקשה לא
הבנתי שבקומיקס פטסי ווקר היא גם גיבורת על אבל לא התעמקתי אם טובה או רעה.
ואיפה זה יקרה? בסדרה הזאת שמאגדת את כולם או שיהיה לג'סיקה עונה 2? כי מצד אחד אני אשמח אבל מה זה שווה בלי קילגרייב?
בקשר להורים של טריש, וקילגרייב, וג'סיקה וכו', הייתה כתבה בעיתון הארץ על הסדרה ועל זה שהנבלים האמיתיים בה הם ההורים. מצאתי גם באינטרנט. כאן.
אהבתי גם את מלקולם השכן, הוא היה ממש מקסים. ואחרי שהוא הפסיק להיות ג'נקי גם שמתי לב שהוא חתיך.
אבל היו כמה פעמים שנדמה לי הוא סיבך את העלילה שלא לצורך. הוא והשכנה המעצבנת מלמעלה. איזה יצור מעצבן. אם כי מסכנה סה"כ.
הסיפור של העו"ד והגירושים שלה הרגישו לי די מיותרים. כמובן שבסוף זה התחחבר לעלילה הראשית, אבל עד שזה הגיע לשם היא הייתה כ"כ תקועהההה. שלא נדבר על זה שהיא סיבכה את התוכנית בגדול בגלל הבעיות האישיות שלה. (אבל נו, היינו צריכים למלא עוד כמה פרקים, מה היא אשמה?
).
אממ מה עוד? לא זוכרת. קשה לי לכתוב על עונה שלמה כשהכל מתערבב בראש ורק מה שהיה בסוף מרגיש רלוונטי. תרגישו חופשי להעלות עוד נושאים.
שאלות:
מי זאת האחות הזאת שהייתה בפרק האחרון? הייתה לי תחושה שהיא שייכת לסדרה אחרת ביקום הזה ואכן היא הייתה בדרדוויל. משהו שאני צריכה לדעת עליה?
ומזה הסוכנות הזאת שלקחה את סימפסון וקשורה בכוחות של ג'סיקה? משהו מוכר בMCU?