מעולה
מעניין אותי אם אח שלך מתכוון לראות את זה. או ראה את זה...

לא נראה לי שנרמז שטריש הולכת להיות רעה. אני לא זוכר בדיוק על מה ג'סיקה מדברת כשרואים את טריש בסוף - אבל המסמכים שטריש מסתכלת עליהם קשורים לסוכנות הזאת שטיפלה בסימפסון וממה שהם מבינים גם אחראית באופן כלשהי לכוחות של ג'סיקה.
אני מניח שבתאונה שמשפחתה של ג'סיקה מתה הם התנגשו במשאית של כימיקלים של הסוכנות הזאת שעסקה בפיתוח יכולות מיוחדות וככה 'גסיקה קיבלה את הכוחות שלה.
ואני לא יודע איזו סוכנות זאת. זה לא משהו שידוע בנתיים בMCU. אולי זה יתברר בהמשך כמשהו ידוע מהקומיקס, אבל כרגע זה לא ברור. כלומר זה לא משהו שאת אמורה לדעת.

לגבי האחות - כמו שהבנת היא הייתה בסדרה של דרדוויל. גם שם היא לא דמות ראשית ממש. זה לא ממש חשוב לדעת מי היא. אבל היא סוג של גורם מחבר בין הסדרות בנתיים כי היא הייתה בשתי הסדרות והיא כנראה תהיה גם בסדרה של לוק קייג' (ועכשיו הם גם מכירים, אז זה הגיוני).

נכון שהרבה הורים בסדרה הם רעים. אבל מצד שני לא התפתו להפוך את ההורים של ג'סיקה לרעים. ובעצם לגבי ההורים של קילגרייב השאירו את זה כלא מוחלט. הם כן ניסו להציל אותו ואפילו שהם נטשו את הבן שלהם, אפשר להבין למה.

גם לי עצוב שקילגרייב מת בגלל שהוא כזה רשע מעולה.
כמובן שבעולם קומיקסי תמיד אפשר לעשות תירוץ שהחזירו אותו לחיים. זה אפילו לא ששרפו את הגופה שלו או משהו. יכול להיות שאפילו הניסויים עליו איכשהו גורמים לכך שהוא שרד.
כמובן בזה מצד אחד יכול להיות מעולה ומצד שני זה תמיד מעצבן כשמחזירים מישהו לחיים בתירוץ, זה גורם לכך שמוות הוא חסר משמעות בסדרות כאלו.

ככל שאני חושב על הסדרה אני דואג לגבי עונה שניה. עם דרדוויל מאוד ברור לי איך עונה שניה תהיה. הנבל בסדרה ההיא היה ממש טוב, אבל הוא היה חלק מהעלילה של הסדרה רק. זה מאוד ברור איזה דברים ימצאו בשביל המשך הסדרה.
אבל בג'סיקה הדבר המרכזי בסדרה היה אומנם לא דווקא הנבל, אבל ההתמודדות האישית מאוד של ג'סיקה עם הנבל ועם ההשלכות של מה שהוא עשה לה. עונה שניה בלעדיו ושבה היא כבר התגברה על העיקר של מה שהוא עשה - לא ברור על מה היא תהיה. כלומר יכול להיות שג'סיקה פשוט תהיה גיבורה אחרי מה שקרה, אבל אז מה יפריד ממנה כסדרה מסדרות אחרות. זה לא תהיה העונה הזאת. יכול להיות שהיא עדיין תמשיך להתמודד עם הטראומה, אבל אז זה יהיה יותר מידי חזרה על מה שהיה בעונה הזאת. יכול להיות שהיא פשוט תהיה בלשית, אבל דווקא בתפקיד הזה הכי פחות קניתי אותה.
לא יודע. אני מאמין לחלוטין ביכולת של היוצרת של הסדרה ושל מארבל/נטפליקס ליצור עונה שניה טובה מאוד. פשוט כרגע זה לא מרגיש לי ברור.

אגב, משהו לא קשור ממש למה שאמרת, פשוט נקטודה לגבי הסדרה שנראית לי מאוד מעניינת:
זה שקילגרייב באמת לא אמר לג'סיקה להרוג את אשתו של לוק. הוא אמר לה take care of her. אז נכון שדי ברור הכוונה שלו בזה. אבל מצד שני... למה? הרי זה כנראה המקרה היחיד שבו הוא אמר לה להרוג מישהו בשבילו (אחרת היינו רואים אותה מתייסרת לגבי עוד אנשים).
אני לא אומר שהאשמה עליה בגלל זה, אבל זה נקודה מאוד מעניינת.
ואנחנו עדיין לא יודעים מה קילגרייב אמר ללוק. יכול להיות שהוא אמר לו את זה. גם לא ראינו את ג'סיקה ולוק באמת מדברים בשום שלב מאז שקילגרייב תפס את לוק. בהתחלה הוא היה תחת שליטתו של קילגרייב, אחר כך הוא היה חסר הכרה ובסוף הוא עזב לפני שג'סיקה חזרה.