שיימלס 9X08
אני מניחה שאני אמשיך לראות את הסדרה הזאת כמה שהיא תמשך, במיוחד בשביל הדיונים פה, אבל העונה הזאת דיי מאכזבת אותי. כאילו חוץ מהפרק האחרון של איאן שהיה מוש, העונה הזאת דיי meh.
ראיתי בעוונתי את הטריילר אתמול לפרק הזה, אז כבר ידעתי בערך מה הולך לקרות עם פיונה. אופוש. מצד אחד כאילו אני חייבת לתת קרדיט ליוצרים שאשכרה מצליחים להפתיע אותי הרבה פעמים בזה שהם מפילים את הדמויות. כמו שלא ראיתי במילימטר לאיזה תהומות פיונה תיפול בעונה 4, או לאאן ליפ יגיע בסוף עונה 8, הייתם מצפים שאני אהיה כבר מוכנה להכל, אבל באמת חשבתי שמאחר וזו העונה האחרונה של רוסום ופיונה הצליחה כ"כ בשתי העונות האחרונות, היא תעבור את העונה הזאת בהצלחה בקלות, הייתי צריכה לראות את זה, ובכל זאת לא חשבתי שיקחו לכיוון. מצד אחד אני שמחה. הגלאגרים משעממים אותי כשהם מצליחים פשוט. אם עוד בעונה 7 למרות שפיונה ממש הצליחה, זה עוד היה מעניין כי הייתי חרדה בכל צעד שהיא לקחה (הקניה של המכבסה), בעונה 8 כבר היה לי ברור שהכל ילך לה חלק (ואכן היה, וקו העלילה שלה היה קצת משעמם בעונה הזאת), אז אני שמחה שיש קצת אקשן.
מצד שני, אוף היא הייתה כ"כ מעצבנת הפרק הזה
אני יכולה אפילו להבין את קטעי השתיה המוגזמים ולא לשלם חשבונות, אבל הקטע שהיא מתחילה להנהג כמו דבילית במסעדה היה טו מאץ'
אני מבינה שהיא לא תסיים את העונה כאשת עסקים מצליחה, אבל אני לפחות מקווה שבכמה פרקים שנשארו היא תצליח להרים את עצמה מהמקום הרע מאוד שהיא נפלה אליו, ולפחות תהיה בסימן שיפור (ולא תגיע לכלא כמו איאן
, שאגב, זה שאיאן סיים בכלא זה מראה לי שבאמת אי אפשר לדעת איך דמויות יסיימו בסדרה הזאת! אמנם התאחד עם אהוב ליבו, אבל עדיין אחת הדמויות הראשיות של הסדרה סיימה בכלא!).
שאר העלילות ממש לא עניינו אותי, וזה מדאיג אותי לגבי איך אני ארגיש לגבי עונה הבאה, כי באמת כרגע רק פיונה מעניינת אותי.
את ליפ אמנם ממש אהבתי עונה קודמת ואני חושבת שקו העלילה שלו היה הדבר הכי טוב בעונה ההיא, אבל בעונה הזאת הוא פחות מעניין. אם כבר העלילה שהייתה עם הילדה זן הייתה יותר מעניינת משאר הדברים שהוא עשה (וגם היא נגמרה באופן כזה אכזרי ושיימלסלי, כמו שאני אוהבת). אבל עכשיו ממש לא מעניין אותי מה ימשיך לקרות עם בת הזוג הזאת שלו (כנ"ל קארל). דבר ראשון, החלטתי ככלל לא להתלהב מבני/בנות זוג של הגלאגרים עד שאני רואה שהם נשארים לפחות ל-3 עונות, דיי. בעונות האחרונות מערכות היחסים זה החלק החלש בסדרה! כנ"ל קארל ומעלליו עם חברתו. מה גם ששתיהן (הבחרה של קארל ושל ליפ) ממש לא כאלה מעניינות כרגע. אז שיהיה.
דבי ממשיכה להפתיע לטובה גם הפרק הזה, עם זה שהיא דואגת לשלם את החשבונות ולוקחת אחריות, זאת תהיה סגירה מעגל כ"כ יפה אם היא תהפוך להיות המבוגר האחראי לפיונה עכשיו. אלוהים יודע שפיונה צריכה מישהו שינער אותה עכשיו חזק.
פרנק לא מעניין. כן היה קצת wtf שהוא גנב לקארל את הזרע
ואם ההריון הזה יצליח זה אומר שקארל יהיה אבא. מה לעזאזל? ולמה שפרנק יעשה את זה? הלוואי שהייתי יכולה להגיד שזה הדבר הכי גרוע שפרנק עשה אבל לצערי זה לא מתקרב אפילו!