כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
לא התלהבתי.עוד פרק טוב.
נראה לי שזה יותר שלילד האוטיסט היה ההפך ממה שיש לפרמדיקית שסובלת מיותר מידי כאב.אז בפרק למעשה יש שני תיקים מקבילים: אחד ילד אוטיסט שלא מסוגל להרגיש כאב, זה היה יפה כי זה בעצם הפוך למה שיש לואן שמרגיש יותר מידי. ופרמדיקית שבהתחלה היה לה דלקת קרום המוח ואז ליסטריה ואז התברר שהיא לוקחת סטרואידים כי היא סבלה מכאב כרוני.
"אין ממש תרופה" זה המוטו של הסדרה.בשני המקרים אין ממש תרופה, אבל הם מוצאים דרכים ללמוד לחיות עם זה ולאמן את המוח לחיות עם המצב.
עד כמה רע זה שאני מקווה שהאישה הזאת הצליחה להתאבד?יש המשך עם המטופלת של קרול. שמאיימת להרוס לה את הקריירה כי היא המשיכה לטפל בה למרות שזה היה לא אתי והיה שם ניגוד עניינים, בסוף היא ניסתה(?) להתאבד. בסצנה האחרונה לא היה לי ברור למה קרול נתנה לפרמדיק לעשות את כל העבודה אבל מילא.
איכשהו היה מוזר יותר לראות את קרול צעירה מאשר את אוליבר צעיר.חזרנו לעבר וראינו את קרול ו-וולף שהיו צעירים ואיך וולף נהג לפגוע בעצמו בכלל כל תסביכי הנטישה שיש לו בגלל שאבא שלו נטש אותו ואימא שלו סתם כלבה מהגיהינום.
זה די מוזר באמת שאוליבר לא סיפר לה שהוא יוצא עם ג'וש לפני כןוולף מספר לקרול שהוא וג'וש יוצאים, ובהתחלה היא דיי אדישה ואז אומרת לו לשמור על עצמו ואז יש סצנה חמודה שוולף מספר לה הכל.
חמודים מידי. אני מתחיל לחשוב שג'וש ימות בסוף העונה.בכלל וולף וג'וש חמודים יחד.
דרמה מיותרת.ג'ייקוב מגלה בסוף הפרק שואן ואריקה יחד(למרות שטכנית הם רק יזיזים?). ואריקה לא רוצה ילדים והולך להיות בלאגן שהיא תגלה כנראה שלואן יש ילד, או שזה סתם בשביל הדרמה המיותרת.
צריך לזכור שיש גם כמה דמויות סטרייטיות בסדרה. אבל אולי בהמשך הם גם יצאו מהארון.ודיינה לסבית ואולי יהיה לה משהו עם הפרמדיקית.
פינאלה מהסרטים של עונה 2 . אליסון ג'ני בפירוש צריכה להיות הזוכה בפרס שחקנית משנה בגלובוס הזהב. לא הכרתי אותה מ "הבית הלבן", אבל פה היא אדירה. מותו של הנשיא שזעם על מעורבות הסגנית שלו פותר את הבעיה: קייט תהיה סגנית ותיקח את מקומה, אבל היא תהיה הנשיאה למרות (ואולי בגלל) שהיא מושחתת.
תהיה עונה 2, כבר חודשה.וזה מוביל אותי לתהייה האם ייתכן שתהיה עונה שניה. בהחלט כאילו הכינו לזה עם סיום הפרק האחרון. אם כי זה עובד יותר כבדיחה.
אבל טד דנסון היה מאוד מצחיק וחמוד לדעתי בתור סוכן סמוי, עם כל ה"אני במועדון צילום/אפרסקים/גינון+ציור" ודיווחי מזג האוויר המיותרים שלו והכל, נורא נהנייתי מזה.העניין הוא - אם תהיה עונה שניה האם היא תהיה על הדמות של טד במקרה חדש ומקום חדש עם דמויות חדשות?
כי אני אשמח לעוד עונה אבל שמתרחשת בבית האבות הזה.
כי תכלס הטענה היחידה בערך שלי על העונה הזאת היא שכל הקונספט המקיף עם החקירה הבלשית לגבי הגנבות הייתה החלק המיותר ביותר.
כלומר זה יצא בסופו של דבר טוב. כי זה היווה מקור טוב שגורם לכך שהראשי נכנס לקהילה וגם מניח קונפליקט בסוף. והכי חשוב זה שזה לא הסתיים עם שום נבל.
מה שעשה את הסדרה נהדרת זה הדמויות והקשרים בינהם. והכי אהבתי את המנהלת.
אני ממש מרגיש שהיה אפשר לעשות את הסדרה גם בלי כל הקטע הבלשי. אבל אולי זה גם היה מושך פחות צופים.
אני מקווה שיגיע ליס.Dexter: Original Sin
היכן משודר?Dexter: Original Sin
היי מייקל סי.הול עדיין פה!
ודקסטר לא מת באמת אחרי שלוגן ירה בו בסוף של דקסטר: דם חדש!
חביב מה שהם עשו בפתיח שדומה לפתיח המקורי המעולה, אבל גם שונה.
(ולקראת סוף הפרק היתה גם קריצה קטנה לפתיח כשהוא הורג יתוש על היד שלו)
אוי ויי מה זה הקארה הזה? תודה לאל שבסוף הפרק הוא הסתפר.
הוא מצליח להיות מספיק דומה למייקל סי.הול ואני תמיד אוהבת ששחקן משחק דמות שאנחנו מכירים בתור שחקן אחר, זה מגניב שהוא עושה את אותן הבעות ותנועות גוף קטנות כאלה.
באפי?! לא סיפרתם לי שהיא גם פה!
דברה הצעירה גם חמודה מאוד, למרות שקשה להכנס לנעליים של ג'ניפר קרפנטר. אבל היא עושה עבודה טובה.
וגם כריסטיאן סלייטר.
בגדול זה היה פרק פתיחה שמרגיש לגמרי "עוד מאותו דבר", פרק של דקסטר. אני לא יודעת למה אני מצפה אבל אני מקווה שגם יצליחו קצת להפתיע אותנו בפריקוול הזה איכשהו, למרות שאנחנו יודעים לאן הסיפור הזה הולך, ובתכלס קשה עוד לראות לאן יש להתקדם מפה, שלא ראינו בסדרה המקורית.
לא ידוע לי שמשודרת בשירות כלשהו שזמין בארץ.היכן משודר?
Dexter: Original Sin
ידעתי שאפשר לסמוך עליהם.אני מקווה שיגיע ליס.
נחמד, אז תדביקי אותנו עוד 3 שבועות (בהנחה שאני עוד אצפה, כי בינתיים עוד לא ברור לי אם זה יהיה שווה צפייה).ידעתי שאפשר לסמוך עליהם.
קפה + טלוויזיה
יס רכשה את סדרות הפריקוול של "דקסטר" ו-"NCIS" וסדרות נוספות מבית פרמאונט. לשון הקומוניקט: הרוצח האהוב חוזר... להתחלה! "דקסטר: ההתחלה" תעלה ב-yes פריקוול לדרמת המתח המצליחה ועטורת הפרסים בכיכובם של...www.facebook.com
לא שווה צפיה בינתיים לטעמך?נחמד, אז תדביקי אותנו עוד 3 שבועות (בהנחה שאני עוד אצפה, כי בינתיים עוד לא ברור לי אם זה יהיה שווה צפייה).
@טוני החתול מה איתך? עוד לא הגעת לפרק 1 או שסתם לא היה לך מה לכתוב?
מוקדם לקבוע באמת כי היה רק פרק 1. (ספוילר דעתי הכללית עליו בלי פרטי עלילה) אבל לא נפלתי ממנו. וניקח בחשבון שאני באה עם רצון לאהוב את זה כמעריצת עבר של הסדרה, אבל מהפרק הראשון עוד לא שוכנעתי שיש הצדקה לפריקוול הזה.לא שווה צפיה בינתיים לטעמך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.