דיוני סדרות #134

didalf

Well-known member
מוקדם לקבוע באמת כי היה רק פרק 1. (ספוילר דעתי הכללית עליו בלי פרטי עלילה) אבל לא נפלתי ממנו. וניקח בחשבון שאני באה עם רצון לאהוב את זה כמעריצת עבר של הסדרה, אבל מהפרק הראשון עוד לא שוכנעתי שיש הצדקה לפריקוול הזה.
אני עדיין לא מאמינה שיש הצדקה לפריקוול כזה אבל לצערי הסקרנות שלי מנצחת את הטהרנות שלי. (אבל לא מספיק כדי לטרוח לבקש מהדודים).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Dexter: Original Sin

היי מייקל סי.הול עדיין פה! :)
ודקסטר לא מת באמת אחרי שלוגן ירה בו בסוף של דקסטר: דם חדש! :eek:

חביב מה שהם עשו בפתיח שדומה לפתיח המקורי המעולה, אבל גם שונה.
(ולקראת סוף הפרק היתה גם קריצה קטנה לפתיח כשהוא הורג יתוש על היד שלו)

אוי ויי מה זה הקארה הזה? :-D תודה לאל שבסוף הפרק הוא הסתפר.
הוא מצליח להיות מספיק דומה למייקל סי.הול ואני תמיד אוהבת ששחקן משחק דמות שאנחנו מכירים בתור שחקן אחר, זה מגניב שהוא עושה את אותן הבעות ותנועות גוף קטנות כאלה.

באפי?! :eek: |מאוהב| לא סיפרתם לי שהיא גם פה!
דברה הצעירה גם חמודה מאוד, למרות שקשה להכנס לנעליים של ג'ניפר קרפנטר. אבל היא עושה עבודה טובה.
וגם כריסטיאן סלייטר.

בגדול זה היה פרק פתיחה שמרגיש לגמרי "עוד מאותו דבר", פרק של דקסטר. אני לא יודעת למה אני מצפה אבל אני מקווה שגם יצליחו קצת להפתיע אותנו בפריקוול הזה איכשהו, למרות שאנחנו יודעים לאן הסיפור הזה הולך, ובתכלס קשה עוד לראות לאן יש להתקדם מפה, שלא ראינו בסדרה המקורית.
מוקדם לקבוע באמת כי היה רק פרק 1. (ספוילר דעתי הכללית עליו בלי פרטי עלילה) אבל לא נפלתי ממנו. וניקח בחשבון שאני באה עם רצון לאהוב את זה כמעריצת עבר של הסדרה, אבל מהפרק הראשון עוד לא שוכנעתי שיש הצדקה לפריקוול הזה.
ראיתי את הפרק אבל אני די באפיסת כוחות וזמן מאז הסופש ולכן לא הגעתי ללכתוב עליו.
אבל הנה
אני די מסכים, מרגיש מיותר.
כלומר באופן כללי זאת הייתה הדעה שלי מרגע ששמעתי על זה. כי דיברו על המקור של דקסטר בסדרה המקורית. אנחנו יודעים על מה היה עם אבא שלו ומה היה המקור שלו לפני כן. וקיבלנו בפלאשבקים את הרציחות הראשונות שלו לדעתי.
אבל איכשהו נתתי לעצמי להאמין שהפרק הראשון יפתיע אותי ואני אבין למה זה בכל זאת שווה לחזור לזה, אבל זה לא היה.
שמחתי לראות את שרה מישל גלר (כמובן שידעתי שהיא תהיה) אבל זה לא שהיא עשתה משהו מדהים.
מה שכן, כשיש כל כך הרבה דמויות מוכרות שאנחנו יודעים שישרדו אז קשה שלא לדמיין שבמהלך הסדרה הדמות של שרה תגלה את האמת על דקסטר ותמות (ואולי הוא ירצח אותה, אם כי זה יקרה רק אם הוא יגלה שהיא רוצחת).

אני גם חושב שיש חוסר התאמה לסיפורי פלאשבקים מהסדרה המקורית - זכור לי שאבא של דקסטר היה נחרד אחרי הפעם הראשונה שדקסטר רצח מישהו ואז קיבל התקף לב ומת זמן קצר לאחר מכן.
הסיפור על האחות הרצחנית (אחות של בית חולים, לא דב) גם זכור לי אבל אני לא זוכר אם זה היה בפלאשבק בסדרה או שאני זוכר את זה מהספר.

אני ממש לא זכרתי משהו על כך שלהארי היה בן שמת בבריכה. אבל יכול להיות שזה משהו שהוסיפו לסדרה הזאת וזה לא סותר.
אני מניח שנראה איך זה הוביל לכך שהוא אימץ את דקסטר.

היי מייקל סי.הול עדיין פה! :)
כן. ידעתי שהוא יהיה מקריין.
ודקסטר לא מת באמת אחרי שלוגן ירה בו בסוף של דקסטר: דם חדש! :eek:
זה הפתיע אותי.
ועוד יותר הפתיע אותי הגילוי שבעצם הולכת להיות סדרת המשך לדקסטר שממשיכה אחרי דקסטר: דם חדש שתקרא Dexter: Resurrection ותצא בקיץ הקרוב.
וזה רק עוד יותר גורם לי לתהות מה הטעם בסדרת פריקוול בכלל.
ולכל הרוחות אחרי שעשו את הקטע שנראה שדקסטר מת בסוף הסדרה שלו ואז הגילוי שהוא חי אז לעשות את זה פעם נוספת בסוף הסדרת המשך. לחלוטין הייתי מעדיף סדרה על הבן שלו.

חביב מה שהם עשו בפתיח שדומה לפתיח המקורי המעולה, אבל גם שונה.
(ולקראת סוף הפרק היתה גם קריצה קטנה לפתיח כשהוא הורג יתוש על היד שלו)
דווקא לא אהבתי איך שעשו את זה. זה היה יותר מידי דומה ככה שזה פשוט העתק שהוא קצת פחות טוב. עדיף היה משהו מקורי יותר.

אני כמובן אמשיך לצפות. אין שאלה בזה.

אבל אני יותר מצפה לשנה 2036 אזיצאו במקביל שתי סדרות: אחת על דקסטר הזקן בבית אבות ושניה סדרת פריקוול על דסקטר בן ה8.

Lhuna3

Well-known member
ברור שגם אני אצפה מהסקרנות, וגם מהרצון לדון איתכם על זה, אבל אם זה ירגיש לי גרוע אני אפרוש באמצע. [דקסטר החטא הראשון]

Lhuna3

Well-known member
אז אחרי שסיימתי בשבוע שעבר את רוחות רפאים UK (ועפתי עליה לגמרי), אני צופה בימים האחרונים אני צופה בגירסת US.
והיא הרבה הרבה פחות טובה מזאת הבריטית, בעיני. אבל עדיין נהניית ממנה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז אחרי שסיימתי בשבוע שעבר את רוחות רפאים UK (ועפתי עליה לגמרי), אני צופה בימים האחרונים אני צופה בגירסת US.
והיא הרבה הרבה פחות טובה מזאת הבריטית, בעיני. אבל עדיין נהניית ממנה.
ראיתי רק את העונה הראשונה של הגרסה האמריקאית,
היה בה הרבה חמוד אבל יש כל מיני דברים שלא אהבתי באמרקניזציה של הקונספט.
זה די מצחיק שכבר בעונה הראשונה לגרסה האמריקאית היו יותר פרקים מאשר בכל חמשת העונות של הגרסה הבריטית. באופן כללי אני אוהב את זה שיש לי יותר ממשהו, אבל זה גם מרגיש שזה אולי הסיבה לחלק מהבעיות

איך הסדרה היונים השחורות?
מומלץ?
אני צופה בעונה הראשונה ואני די אוהב אותה,
אבל אני גם מתקדם בה די לאט אז היא כנראה לא יותר מידי מושכת אותי

למעלה