דיוני סדרות #134

didalf

Well-known member
מוקדם לקבוע באמת כי היה רק פרק 1. (ספוילר דעתי הכללית עליו בלי פרטי עלילה) אבל לא נפלתי ממנו. וניקח בחשבון שאני באה עם רצון לאהוב את זה כמעריצת עבר של הסדרה, אבל מהפרק הראשון עוד לא שוכנעתי שיש הצדקה לפריקוול הזה.
אני עדיין לא מאמינה שיש הצדקה לפריקוול כזה אבל לצערי הסקרנות שלי מנצחת את הטהרנות שלי. (אבל לא מספיק כדי לטרוח לבקש מהדודים).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Dexter: Original Sin

היי מייקל סי.הול עדיין פה! :)
ודקסטר לא מת באמת אחרי שלוגן ירה בו בסוף של דקסטר: דם חדש! :eek:

חביב מה שהם עשו בפתיח שדומה לפתיח המקורי המעולה, אבל גם שונה.
(ולקראת סוף הפרק היתה גם קריצה קטנה לפתיח כשהוא הורג יתוש על היד שלו)

אוי ויי מה זה הקארה הזה? :-D תודה לאל שבסוף הפרק הוא הסתפר.
הוא מצליח להיות מספיק דומה למייקל סי.הול ואני תמיד אוהבת ששחקן משחק דמות שאנחנו מכירים בתור שחקן אחר, זה מגניב שהוא עושה את אותן הבעות ותנועות גוף קטנות כאלה.

באפי?! :eek: |מאוהב| לא סיפרתם לי שהיא גם פה!
דברה הצעירה גם חמודה מאוד, למרות שקשה להכנס לנעליים של ג'ניפר קרפנטר. אבל היא עושה עבודה טובה.
וגם כריסטיאן סלייטר.

בגדול זה היה פרק פתיחה שמרגיש לגמרי "עוד מאותו דבר", פרק של דקסטר. אני לא יודעת למה אני מצפה אבל אני מקווה שגם יצליחו קצת להפתיע אותנו בפריקוול הזה איכשהו, למרות שאנחנו יודעים לאן הסיפור הזה הולך, ובתכלס קשה עוד לראות לאן יש להתקדם מפה, שלא ראינו בסדרה המקורית.
מוקדם לקבוע באמת כי היה רק פרק 1. (ספוילר דעתי הכללית עליו בלי פרטי עלילה) אבל לא נפלתי ממנו. וניקח בחשבון שאני באה עם רצון לאהוב את זה כמעריצת עבר של הסדרה, אבל מהפרק הראשון עוד לא שוכנעתי שיש הצדקה לפריקוול הזה.
ראיתי את הפרק אבל אני די באפיסת כוחות וזמן מאז הסופש ולכן לא הגעתי ללכתוב עליו.
אבל הנה
אני די מסכים, מרגיש מיותר.
כלומר באופן כללי זאת הייתה הדעה שלי מרגע ששמעתי על זה. כי דיברו על המקור של דקסטר בסדרה המקורית. אנחנו יודעים על מה היה עם אבא שלו ומה היה המקור שלו לפני כן. וקיבלנו בפלאשבקים את הרציחות הראשונות שלו לדעתי.
אבל איכשהו נתתי לעצמי להאמין שהפרק הראשון יפתיע אותי ואני אבין למה זה בכל זאת שווה לחזור לזה, אבל זה לא היה.
שמחתי לראות את שרה מישל גלר (כמובן שידעתי שהיא תהיה) אבל זה לא שהיא עשתה משהו מדהים.
מה שכן, כשיש כל כך הרבה דמויות מוכרות שאנחנו יודעים שישרדו אז קשה שלא לדמיין שבמהלך הסדרה הדמות של שרה תגלה את האמת על דקסטר ותמות (ואולי הוא ירצח אותה, אם כי זה יקרה רק אם הוא יגלה שהיא רוצחת).

אני גם חושב שיש חוסר התאמה לסיפורי פלאשבקים מהסדרה המקורית - זכור לי שאבא של דקסטר היה נחרד אחרי הפעם הראשונה שדקסטר רצח מישהו ואז קיבל התקף לב ומת זמן קצר לאחר מכן.
הסיפור על האחות הרצחנית (אחות של בית חולים, לא דב) גם זכור לי אבל אני לא זוכר אם זה היה בפלאשבק בסדרה או שאני זוכר את זה מהספר.

אני ממש לא זכרתי משהו על כך שלהארי היה בן שמת בבריכה. אבל יכול להיות שזה משהו שהוסיפו לסדרה הזאת וזה לא סותר.
אני מניח שנראה איך זה הוביל לכך שהוא אימץ את דקסטר.

היי מייקל סי.הול עדיין פה! :)
כן. ידעתי שהוא יהיה מקריין.
ודקסטר לא מת באמת אחרי שלוגן ירה בו בסוף של דקסטר: דם חדש! :eek:
זה הפתיע אותי.
ועוד יותר הפתיע אותי הגילוי שבעצם הולכת להיות סדרת המשך לדקסטר שממשיכה אחרי דקסטר: דם חדש שתקרא Dexter: Resurrection ותצא בקיץ הקרוב.
וזה רק עוד יותר גורם לי לתהות מה הטעם בסדרת פריקוול בכלל.
ולכל הרוחות אחרי שעשו את הקטע שנראה שדקסטר מת בסוף הסדרה שלו ואז הגילוי שהוא חי אז לעשות את זה פעם נוספת בסוף הסדרת המשך. לחלוטין הייתי מעדיף סדרה על הבן שלו.

חביב מה שהם עשו בפתיח שדומה לפתיח המקורי המעולה, אבל גם שונה.
(ולקראת סוף הפרק היתה גם קריצה קטנה לפתיח כשהוא הורג יתוש על היד שלו)
דווקא לא אהבתי איך שעשו את זה. זה היה יותר מידי דומה ככה שזה פשוט העתק שהוא קצת פחות טוב. עדיף היה משהו מקורי יותר.

אני כמובן אמשיך לצפות. אין שאלה בזה.

אבל אני יותר מצפה לשנה 2036 אזיצאו במקביל שתי סדרות: אחת על דקסטר הזקן בבית אבות ושניה סדרת פריקוול על דסקטר בן ה8.

Lhuna3

Well-known member
ברור שגם אני אצפה מהסקרנות, וגם מהרצון לדון איתכם על זה, אבל אם זה ירגיש לי גרוע אני אפרוש באמצע. [דקסטר החטא הראשון]

Lhuna3

Well-known member
אז אחרי שסיימתי בשבוע שעבר את רוחות רפאים UK (ועפתי עליה לגמרי), אני צופה בימים האחרונים אני צופה בגירסת US.
והיא הרבה הרבה פחות טובה מזאת הבריטית, בעיני. אבל עדיין נהניית ממנה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז אחרי שסיימתי בשבוע שעבר את רוחות רפאים UK (ועפתי עליה לגמרי), אני צופה בימים האחרונים אני צופה בגירסת US.
והיא הרבה הרבה פחות טובה מזאת הבריטית, בעיני. אבל עדיין נהניית ממנה.
ראיתי רק את העונה הראשונה של הגרסה האמריקאית,
היה בה הרבה חמוד אבל יש כל מיני דברים שלא אהבתי באמרקניזציה של הקונספט.
זה די מצחיק שכבר בעונה הראשונה לגרסה האמריקאית היו יותר פרקים מאשר בכל חמשת העונות של הגרסה הבריטית. באופן כללי אני אוהב את זה שיש לי יותר ממשהו, אבל זה גם מרגיש שזה אולי הסיבה לחלק מהבעיות

איך הסדרה היונים השחורות?
מומלץ?
אני צופה בעונה הראשונה ואני די אוהב אותה,
אבל אני גם מתקדם בה די לאט אז היא כנראה לא יותר מידי מושכת אותי

Lhuna3

Well-known member
טוב אז דקסטר מתאקלם במחלקה ולומד ששוטרים אוכלים דונאטס ולא ירקות.
ילד חטוף בשבי זה קצת טריגרי כרגע... :-( ואז עוד עשו את זה ממש מזוויע :cry:
וראינו את אמא של דקסטר כשהארי משכנע אותה שהיא תהיה בטוחה אם היא תשתף פעולה איתו, כשאנחנו יודעים איך זה נגמר, וגם את דקסטר כילד עם אחיו בריאן - שאנחנו יודעים מה הולך לצאת גם ממנו.
סה"כ שום דבר ממש מעניין.

* NHI = No Humans Involved
זה הזכיר לי בסדרה יורשים, שם קראו לזה NRPI (No Real Person involved), כך כינו בחברה של משפחת רוי מקרים שבהם נפגעו/נהרגו רק זונות/משרתים/פועלים וכולי. אלא ששם זה בא להראות לנו כמה הם (המשפחה והארגון) מדורדרים מוסרית וחולניים, ופה זה נראה לי ממש מוזר שהשוטרים מדברים ככה על זונות, סוחרי סמים וחסרי בית. אבל לפי גוגל יש טענה שזה באמת היה מונח ששוטרים בארה"ב השתמשו בו (גם ביחס לשחורים). זה ממש נוראי.

* האם זה שהפקידה של ארכיון המשטרה צוחקת שהיא תהיה dead and buried עד שהתיקים יועברו למחשב רומז לנו שהיא בדרך להרצח?

* גם לבוסית של דקסטר (שמ"ג) יש כמה יציאות שאולי רומזות לנו שכמו שחששת (ניק) וכמו שבאמת מרגיש צפוי - היא אולי רוצחת שדקסטר הולך לחסל.

נראה כאילו גם פרק 3 כבר זמין בדודים, למרות שלפי גוגל אמור לצאת רק מחרתיים?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב אז דקסטר מתאקלם במחלקה ולומד ששוטרים אוכלים דונאטס ולא ירקות.
לא בדיוק גאון הבחור שלקח לו זמן להבין את זה
ילד חטוף בשבי זה קצת טריגרי כרגע... :-( ואז עוד עשו את זה ממש מזוויע :cry:
רק ילד אחד, קטן עלינו
וראינו את אמא של דקסטר כשהארי משכנע אותה שהיא תהיה בטוחה אם היא תשתף פעולה איתו, כשאנחנו יודעים איך זה נגמר, וגם את דקסטר כילד עם אחיו בריאן - שאנחנו יודעים מה הולך לצאת גם ממנו.
סה"כ שום דבר ממש מעניין.
אני תוהה אם קו העלילה הזה יגלה לנו משהו חדש על העבר עם אמא שלו.
עברה לי מחשבה שאולי original sin מתייחס לחטא שעשה הארי בהקשר למה שקרה לאמא של דקסטר.
* NHI = No Humans Involved
זה הזכיר לי בסדרה יורשים, שם קראו לזה NRPI (No Real Person involved), כך כינו בחברה של משפחת רוי מקרים שבהם נפגעו/נהרגו רק זונות/משרתים/פועלים וכולי. אלא ששם זה בא להראות לנו כמה הם (המשפחה והארגון) מדורדרים מוסרית וחולניים, ופה זה נראה לי ממש מוזר שהשוטרים מדברים ככה על זונות, סוחרי סמים וחסרי בית. אבל לפי גוגל יש טענה שזה באמת היה מונח ששוטרים בארה"ב השתמשו בו (גם ביחס לשחורים). זה ממש נוראי.
לא ממש מפתיע שגם שוטרים מדברים ככה, אפילו באופן רשמי, עם כל מה שאנחנו יודעים על שוטרים בארה"ב
* האם זה שהפקידה של ארכיון המשטרה צוחקת שהיא תהיה dead and buried עד שהתיקים יועברו למחשב רומז לנו שהיא בדרך להרצח?
את כנראה לא זוכרת שהיא מופיעה גם בסדרה המקורית
* גם לבוסית של דקסטר (שמ"ג) יש כמה יציאות שאולי רומזות לנו שכמו שחששת (ניק) וכמו שבאמת מרגיש צפוי - היא אולי רוצחת שדקסטר הולך לחסל.
היה קטע נוראי שהיא קוראת לעוד ועוד אנשים שדקסטר יספר להם את התאוריה שלו רק כדי שיצחקו עליו - זה היה נורא. וזה היה ברור שהם צוחקים עליו וכל כך עצוב שהוא לא הבין את זה.
זה איכשהו יותר צרם לי מאשר הקטע שחתכו לילד את האצבע.

אני אוהב את דב הקטנה עם כל הקללות. היא כזאת מסכנה.

Lhuna3

Well-known member
לא בדיוק גאון הבחור שלקח לו זמן להבין את זה
כנראה לא יצא לו לצפות בסדרות שוטרים (מוזר כי דווקא יש שם הרבה גופות ורציחות זה אמור היה לעניין אותו).
אני תוהה אם קו העלילה הזה יגלה לנו משהו חדש על העבר עם אמא שלו.
עברה לי מחשבה שאולי original sin מתייחס לחטא שעשה הארי בהקשר למה שקרה לאמא של דקסטר.
למה אתה מתכוון? איזה חטא למשל?
את כנראה לא זוכרת שהיא מופיעה גם בסדרה המקורית
ברור שלא, למה שאני אזכור דמות שולית כזאת? (אבל כמובן שאתה תזכור)
היה קטע נוראי שהיא קוראת לעוד ועוד אנשים שדקסטר יספר להם את התאוריה שלו רק כדי שיצחקו עליו - זה היה נורא. וזה היה ברור שהם צוחקים עליו וכל כך עצוב שהוא לא הבין את זה.
זה איכשהו יותר צרם לי מאשר הקטע שחתכו לילד את האצבע.
ברצינות? זה לא הרגיש לי בכלל ככה, ובטח לא נוראי בכלל.
א. כי דקסטר הוא הכי לא רגיש שיש, כלומר גם אחרי שהבין לא נראה לי שהוא נעלב, בכלל קשה לי לדמיין אותו נעלב ממשהו.
ב. כי זה היה כזה צחוקים של חבר'ה בעבודה שמסתלבטים אחד על השני, לא בקטע מרושע. אף אחד שם הוא לא מרושע "מהסוג הזה" (גם אם יש שם מישהו/י מרושע/ת בקטע אחר) ובטח שאף אחד שם לא היה מתנהג ברשעות לבן של הארי.
אני אוהב את דב הקטנה עם כל הקללות. היא כזאת מסכנה.
כן :-(

דורי 1981

Well-known member
פרק 4 ממשיך לטובה את הסדרה. הכי הצחיק אותי שמאיה שואלת את חן: "אתם המזרחים. מה השארתם לנו, אחרי שלקחתם לנו את הכישוף והאוכל? שואה וגפילטע פיש?".

Lhuna3

Well-known member
וואלה שכחתי שהיתה שם גם לאגוורטה.
אבל ברגע שראו את העקבים יוצאים בדרמטיות מהמעלית ידעתי שזאת היא. השחקנית הזאת גם דומה לה באמת.
דקסטר לוקח סיכונים מאוד גדולים עם המלווה בריבית הרצחני הזה.
גם זה שהוא עושה לו סצינה דרמטית באולם האי לאי הזה (פעם ראשונה שאני שומעת על המשחק הזה) מרגיש מאוד ריסקי, זה מקום ציבורי, אולי יבוא איזה צוות ניקיון או מישהו אחר מהתחזוקה של המקום? הארי בחיים לא היה מאשר את זה.
אבל נחמד שהוא שיחרר את התוכי.
אז היה קטע בין הארי ואמא של דקסטר? (אני לא זוכרת אם אנחנו יודעים את זה מהסדרה המקורית אבל נראה לי שלא).
בגלל שהם איבדו אותה באיזור של מכולות אז חשבתי שזה כבר יהיה הרצח שלה (שחטפו לשם כבר מראש את הבנים שלה), ומן הסתם זה מה שרצו שנחשוב. אבל זה בטח יהיה רק בסוף העונה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למה אתה מתכוון? איזה חטא למשל?
שהארי עשה משהו שגרם ישירות למוות של אמא של דקסטר.
כלומר תכלס זה ברור שהוא עשה משהו שגרם למוות שלה כי הוא גרם לה להפוך להיות מלשינה על הסוכר סמים ובגלל זה היא נרצחה. אבל אולי נגלה שזה איכשהו אפילו יותר אשמתו (נניח שהוא ממש הפיל אותה בפח) - אחרי פרק 3 בהחלט לא נראה שהוא רוצה לסכן אותה. ומצד שני הוא כן ממשיך לסכן אותה.
ברצינות? זה לא הרגיש לי בכלל ככה, ובטח לא נוראי בכלל.
א. כי דקסטר הוא הכי לא רגיש שיש, כלומר גם אחרי שהבין לא נראה לי שהוא נעלב, בכלל קשה לי לדמיין אותו נעלב ממשהו.
ב. כי זה היה כזה צחוקים של חבר'ה בעבודה שמסתלבטים אחד על השני, לא בקטע מרושע. אף אחד שם הוא לא מרושע "מהסוג הזה" (גם אם יש שם מישהו/י מרושע/ת בקטע אחר) ובטח שאף אחד שם לא היה מתנהג ברשעות לבן של הארי.
זה כנראה מסוג הדברים שצורמים לי ספציפית במיוחד.
כלומר דווקא זה שנותנים לו להתגאות במשהו, לגרום לו לחשוב שהוא מיוחד, ואז שומטים את זה מתחתיו, אפילו שזה נעשה בצחוק ובלי ממש כוונה רעה ואפילו אם הוא לא טיפוס שנפגע מזה במיוחד. בי משהו כזה היה פוגע חזק נורא.

פרק 3
וואלה שכחתי שהיתה שם גם לאגוורטה.
למקרה שחשבנו שהולכים להשאיר בחוץ מישהו מהסדרה המקורית.
אני מניח שלא נגיע לדוקס (השוטר שתמיד חשד בדקסטר בסדרה המקורית) כי הוא אמור להיות חדש יותר.
אבל ברגע שראו את העקבים יוצאים בדרמטיות מהמעלית ידעתי שזאת היא. השחקנית הזאת גם דומה לה באמת.
האמת שאני בקושי זוכר איך נראתה לגוורטה המקורית.
אני כן די זוכר איך נראה בטיסטה. אבל נראה לי שזה כי היה לו מראה הרבה יותר ייחודי.
דקסטר לוקח סיכונים מאוד גדולים עם המלווה בריבית הרצחני הזה.
גם זה שהוא עושה לו סצינה דרמטית באולם האי לאי הזה (פעם ראשונה שאני שומעת על המשחק הזה) מרגיש מאוד ריסקי, זה מקום ציבורי, אולי יבוא איזה צוות ניקיון או מישהו אחר מהתחזוקה של המקום? הארי בחיים לא היה מאשר את זה.
גם אני חשבתי שהוא לוקח סיכונים מוגזמים.
וזה מרגיש במיוחד לא הגיוני כי דווקא ראינו איך הוא היה זהיר עם האחות. שם הוא דאג מראש לעטוף את הסלון שלה בניילון וגם הזריק לה מיד חומר (כמו שאנחנו מכירים שהוא עושה בסדרה המקורית). אז דווקא עם בריון כזה הוא מהמר על כך שהוא יוכל להתגבר עליו פיזית? והוא מסתובב בבית שלו ונוגע בדברים בלי כפפות? ואז גורר את הגוף הגדול שלו למקום אחר, גדול ופתוח ומהמר שאף אחד לא יכנס ואפילו שם מושך עוד זמן וקושר אותו לדברים שונים.
אפשר לתרץ את זה בכך שאחרי שהפעם הראשונה שלו הלכה כל כך טוב אז הביטחון שלו גדול מידי ולכן הוא הפסיק להיזהר. אבל זה מרגיש לי מוגזם בשביל התירוץ הזה.
אבל נחמד שהוא שיחרר את התוכי.
נחמד חוץ מזה שהגיוני שתוכי כזה שחי שנים בשבי ימות ברעב כשהוא ינסה לחיות בטבע
אז היה קטע בין הארי ואמא של דקסטר? (אני לא זוכרת אם אנחנו יודעים את זה מהסדרה המקורית אבל נראה לי שלא).
כרגע נראה שהארי מנסה לא ללכת לכיוון הזה איתה, אבל זאת סדרה ויש עוד פרקים לעונה אז אני לא אתפלא אם באמת ילכו לשם.
נראה לי שבסדרה המקורית דקסטר כן ניסה לבדוק אם להארי היה משהו עם אמא שלו והבין שכנראה שלא. (כמובן שיכול להיות שהוא הסתפק בכך שאבא שלו, זה שהוא דמיין ולא באמת נראה כמו כריסטיאן סלייטר, אמר לו שלא היה לו משהו איתה)
בגלל שהם איבדו אותה באיזור של מכולות אז חשבתי שזה כבר יהיה הרצח שלה (שחטפו לשם כבר מראש את הבנים שלה), ומן הסתם זה מה שרצו שנחשוב. אבל זה בטח יהיה רק בסוף העונה.
לרגע באמת חשבתי שזה יהיה הסוף שלה אולי ואז העניין של המכולות חיזק לי את זה. ואז קלטתי שזה יותר מידי ברור שמראים לנו את המכולות כדי שנחשוב את זה.
דווקא קצת חבל לי. זה ברור שימתחו את הסיפור שלה ככה שהיא תמות בפלאשבקים רק בסוף העונה (ואולי אני אופטימי מידי שזה לא יתארך מעבר לזה). וזה די מיותר כי קשה לי להאמין שבאמת יהיה משהו חדש עם הסיפור הזה שאנחנו לא יודעים בעיקרון. דווקא יכול להיות מעניין יותר לראות איך הארי מחליט לאמץ את דקסטר (ולא את אחיו) ומשכנע את אשתו לזה ואחר כך מבין שהטראומה של מה שדקסטר חווה השפיעה עליו באופן דרסטי.

מעניין גם כמה זמן ימתחו בסדרה עד שהארי ימות.

עוד כמה דברים:
היה מצחיק איך כל החברות של דב התלהבו מהקוקאין המזויף שדקסטר יצר וטענו שזה חומר טוב ורק הוכיחו לדב שאין להן באמת מושג.

כל העניין הרומנטי של החברה של דב בדקסטר מרגיש כמו מתכון לצרות. וצרות שלא ממש מעניינות אותי.

היה רק מעט עם הילד הזה שנחטף אבל ברור שזאת עלילה עונתית.

ממש מעט מידי שרה מישל גלר. אני מקווה ששומרים חומר איכותי איתה להמשך העונה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
העונה החדשה של What If (מה אם...?) היא בנתיים ממש פחות טובה מהעונות הקודמות.

פרק 1 - What If…The Hulk Fought the Mech Avengers?
מראש הציפיות שלי היו די נמוכות, אבל זה היה אפילו פחות טוב ממה שחשבתי. כלומר אין לי התלהבות שיש לגיקים מסויימים מהרעיון של רובוטים גדולים שמתחברים לרובוט גדול אפילו יותר, אבל זה עדיין רעיון שנראה לי יכול להיות נחמד, אז די התאכזבתי שהרובוט הענק הובס מאוד מהר. ואז זה הפך לז'אנר גיקי שאני אפילו פחות אוהב - קרב מפלצות סטייל גודזילה. ואז זה הסתיים באופן אפילו פחות מעניין בכך שהמפלצת ענק ירוק הענקית פורשת לאי עם כל שאר המפלצות שנוצרו והן פשוט חיות שם בשקט? ובלי שום מילה על כך שבתהליך כנראה כל ניו-יורק הוחרבה? חוץ מזה רק בסוף הפרק קלטתי שאחד מהנוקמים שהיו שם זה Moon Knight. אפילו הביאו את אוסקר אייזק לדבב אותו. אבל אני לא יכול לזהות דמויות מצוירות אם לא אומרים את השם שלהם באופן ברור.

פרק 2 - What if… Agatha Went to Hollywood?
מהפרק הזה דווקא היו לי ציפיות. הביאו את קתרין האן לגלם את אגתה שוב (ועשו את זה לפני שagatha all along היה הצלחה גדולה). ועשו שילוב מגניב עם האוורד סטארק וג'ארביס כפי שהכרנו אותם בסרט קפטן אמריקה הראשון ובסדרה של פגי קרטר + קינגו מהסרט הנצחיים. ושילוב די מגניב של הקונספט של הנצחיים עם הקטע של אגתה של לגנוב כוחות. אבל כל ההתמקדות בתעשיית הוליווד לא עניין אותי. ואז אגתה הופכת להיות ענקית קוסמית וזה אדיר וחשבתי שהולך למקום מעניין בין אם זה אגתה הורסת את כדור הארץ (לא משנה, זה יקום אחר) או הופכת לאיזו אלה - זה בכל מקרה מגניב. אבל הסיום שמה שמשכנע אותה לחזור לכדור הארץ זה כי זה פשוט מגניב יורת להיות כוכב קולנוע... הרגיש לי די עלוב. והשאירו את את זה על קליפהאנגר שיצורים שמיימיים אחרים מגיעים ורוצים לנקום או משהו ולא יהיה לזה כנראה המשך אבל גם לא אכפת לי כי זה לא מעניין מספיק.
חוץ מזה - לא ציפיתי שבאמת יכנסו לזה בתוך הפרק, אבל אם אגתה הופכת לשמיימית או משהו כזה אז אני מצפה שתנסה לנקום או משהו באקסית שלה שהיא מתקרבת עכשיו לליגה שלה.

פרק 3 - What if… The Red Guardian Stopped The Winter Soldier?
זה התחיל די דבילי. אוקי מאוד דבילי. וגם נמשך די דבילי. אבל לפחות בשום שלב לא היו לי ציפיות. ככה שאיכשהו החברות שנוצרה בין באקי והרד גארדיאן הייתה חמודה ונוגעת ללב. לא ברור לי למה אף אחד משניהם לא ניסה לרצוח את הבחור שהקריא את המילים ששוטפות את המוח של באקי. גם לא ברור לי בעצם איך בסוף הוא נתפס אבל יכל לשקר לגבי הרד גארדיאן.
בכל מקרה הייתה להם כימיה נחמדה.
וגם היה את לורנס פישבורן הענק וזה גם נחמד.

Lhuna3

Well-known member
Dexter Original Sin פרק 4
טוב אני מתחילה לחשוש מאוד שמשהו ממש ממש רע הולך לקרות לדברה לקראת סוף העונה. כאילו כל מה שקורה איתה מכין אותנו לזה.

והבן המסכן של השופט לא שרד אפילו עד לשם.

ולבריאן מסתבר היו נטיות פסיכופטיות וחיבה לקיצוץ איברים ליצורים חיים, עוד לפני הרצח של אמא שלו ושל דקסטר מול עיניהם.
אז באמת לא מפתיע כבר מה נהיה ממנו אחרי זה, וגם העובדה שהארי לא רצה לאמץ גם אותו.
דקסטר לעומת זאת עוד היה ילד חמוד ורחמן.

ועוד היה לנו ספק, אבל הארי ולורה בסוף כן שוכבים.

אה, ודקסטר ממציא את המסורת שלו של לתלות את תמונות הקורבנות של הקורבן שלו על הקירות המנוילנים לקראת החיסול.
אלא שהוא שוב לא מספיק זהיר והפעם זה משתבש באמת.
הרוצח/קורבן שלו בורח ו... נדרס. אופס. נקווה בשביל דקסטר שהוא נהרג מזה ואז הוא רק צריך להעלים ראיות מהר ולקוות שהחקירה לא תוביל אליו. (לא שאנחנו באמת יכולים להיות במתח מזה כי אנחנו יודעים שלא מגלים עליו כלום).

אה, ודקסטר גם מתחיל להוכיח את כישוריו בניתוח נתזי דם בדרכו המיוחדת...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב אני מתחילה לחשוש מאוד שמשהו ממש ממש רע הולך לקרות לדברה לקראת סוף העונה. כאילו כל מה שקורה איתה מכין אותנו לזה.
משהו צריך לקרות לה כדי שיהיה מעניין.
אבל אנחנו יודעים שהיא לא תמות.
אני בהחלט חושד בחבר החדש הזה שלה.
והבן המסכן של השופט לא שרד אפילו עד לשם.
זה מאוד הפתיע אותי.
ולבריאן מסתבר היו נטיות פסיכופטיות וחיבה לקיצוץ איברים ליצורים חיים, עוד לפני הרצח של אמא שלו ושל דקסטר מול עיניהם.
אז באמת לא מפתיע כבר מה נהיה ממנו אחרי זה, וגם העובדה שהארי לא רצה לאמץ גם אותו.
דקסטר לעומת זאת עוד היה ילד חמוד ורחמן.
מאוד חמודי.
אבל נראה לי ממש לא בסדר שהארי הפריד בין האחים ולא סיפר לדקסטר בכלל שיש לו אח.
ועוד היה לנו ספק, אבל הארי ולורה בסוף כן שוכבים.
קיוויתי שזה לא יקרה, אבל הנחתי שזה כן
אה, ודקסטר ממציא את המסורת שלו של לתלות את תמונות הקורבנות של הקורבן שלו על הקירות המנוילנים לקראת החיסול.
אלא שהוא שוב לא מספיק זהיר והפעם זה משתבש באמת.
הרוצח/קורבן שלו בורח ו... נדרס. אופס. נקווה בשביל דקסטר שהוא נהרג מזה ואז הוא רק צריך להעלים ראיות מהר ולקוות שהחקירה לא תוביל אליו. (לא שאנחנו באמת יכולים להיות במתח מזה כי אנחנו יודעים שלא מגלים עליו כלום).
לפחות הוא היה קצת יותר זהיר הפעם.

תכלס דקסטר ממש לא השיג הוכחה שהבחור הזה אשם במשהו.
עלה לי גם רעיון שאולי בכלל הרוצח מאפיה הזה עבר איזה מהפך ובעצם היה לו את התמונה של הבחור הזה כי הוא רצה להגן עליו. אם כי אני בספק, אבל היה צריך להיות איזשהו טוויסט. כנראה שזה פשוט זה שהוא נדרס.
אה, ודקסטר גם מתחיל להוכיח את כישוריו בניתוח נתזי דם בדרכו המיוחדת...
זה יפה שהוא הוכיח שיש לו כישורים לזה, אבל ממש לא ברור לי איך כשהוא בעבודה רק שבועיים, ובלי ממש הכשרה של ממש מעבר לשבועיים האלו במז"פ, נותנים לו להיות אחראי על זירת רצח.

אז היה עניין הקורבן היה הומו ואיזה מישהו סירב לגעת בגופה בגלל איידס אז השוטר הרים אותה עם מבט כועס על האחר. הגיידאר דמויות שלי ציפצף לגבי השוטר הזה.

עדיין מעט מאוד שרה מישל גלר. חסר להם אם לא יעשו משהו מעניין איתה מתישהו.

באופן כללי 4 פרקים לתוך הסדרה הזאת ואני די משתעמם. אני צריך משהו מעניין יותר שיקרה.

Lhuna3

Well-known member
אבל נראה לי ממש לא בסדר שהארי הפריד בין האחים ולא סיפר לדקסטר בכלל שיש לו אח.
אולי בסוף העונה נבין טוב יותר את המניע שלו להסתיר את זה.
זה יפה שהוא הוכיח שיש לו כישורים לזה, אבל ממש לא ברור לי איך כשהוא בעבודה רק שבועיים, ובלי ממש הכשרה של ממש מעבר לשבועיים האלו במז"פ, נותנים לו להיות אחראי על זירת רצח.
כי זה רצח "לא נחשב" של NHI... :-( בכלל דקסטר היה שם רק כי הארי ראה שהוא נסער ורצה להרחיק אותו מזירת הרצח של הילד אז הוא כזה תפס את הבלש שהיה בדרך ליסוע לשם ואמר לו "קח את דקסטר איתך", זה הרגיש לי לא מתוכנן כזה.
באופן כללי 4 פרקים לתוך הסדרה הזאת ואני די משתעמם. אני צריך משהו מעניין יותר שיקרה.
כן הם עדיין לא הצדיקו את קיום הסדרה הזאת, וזה באמת די סתם בינתיים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איזה פרק מייגע.

באמת שלא היה שם שום דבר מוצלח.

עם אליסון נגמר בסדר, אבל הפאסיב-אגרסיב וכל האיומים להרוס לקרול את החיים למרות שהיא הייתה בסדר כלפיה(גם אם לא 100%אתית ) ואז בסוף קרול נתנה לה הבחנה והכל בסדר? היא הולכת לקבל עזרה מקצועית? לא הבנתי מה פתאום גרם לה לראות את האור.

הקטע המעניין היחידי היה הדיכאון אחרי לידה של קרול. ובצד החיובי הדרמה הזאת מאחורינו עכשיו שקרול סופית רוצה להתגרש ממוריס.

ואז היה את הדרמה המיותרת עם ג'ייקוב ואן ואריקה. והתחרות השתנה/השוואת גדלים והמשחק על חשבון מטופלים. הקטע שג'ייקוב סיפר לאריקה ודנה שיש לו ילד(למרות שהתגובה של דנה "ילד אנושי?" הייתה בין הדברים הכי טובים בפרק) ושאר הדברים ואז בסוף עם הבניין, זה גרם לי לרצות לדחוף את הראש במקלדת.

ובנוסף, אני מניחה שהרעיון עם המטופל שיש לו תסמונת טורט היה להראות מה קורה שיש חילוקי דעות בין ג'וש לוולף, אבל זה הרגיש מוזר. לפחות וולף סיפר לג'וש על אבא שלו וגרם לג'וש להבין מאיפה 98.99999999% מהתסביכים שלו מגיעים(השאר מהאימא ד"א) . אבל הקטע של הרגשי נחיתות שפתאום ג'וש מרגיש קצת מוזר, מאיפה זה בא? לפחות וולף אמר לו שהוא שווה לו כי הוא לא מפסיק להתווכח איתו :-D .

זה כאילו הם ניסו לדחוף כמה שיותר דרמה כי הם ידעו שהם יוצאים לפגרת חגים(ואז שני פרקים אחרונים לעונה/סדרה).
ראיתי עכשיו שהעונה חוזרת בעוד שבוע (7 לינואר) עם שני הפרקים האחרונים לעונה באותו יום.
אז למה עשו לנו את ההפסקה הזאת בכלל?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את פרק הכריסמס ספיישל של דוקטור הו
וממש אהבתי.
בעצם ראיתי אותו כבר לפני כמה ימים אבל תמיד יש לי פחות חשק לכתוב כשאני מרגיש שאף אחד אחר לא רואה.

@Lion_Heart
אני מקווה שאתה ראית לפחות?

@Lhuna3
אני התלבטתי האם להמליץ לך עליו.
לא בגלל שאני חושב שהוא לא ממש טוב, אלא כי הרבה פעמים אנחנו לא באותה דעה לגבי פרקים של הדוקטור, אז ייתכן שאת לא תסכימי איתי.
אבל מצד שני זה כריסמס, אז באווירת הכריסמס אני ממליץ שתראי את הפרק עם לב פתוח.
(או אם את בקטע של חנוכה אז תחשבי שזה יהיה נס של חנוכה שממש תאהבי שוב את הדוקטור) (כלומר זה עוד לא ברמה של פרקי טננט טובים, אבל בכל זאת) (טוב יותר מחלק מהכריסמס ספיישלס של מאט סמית' לדעתי)

למעלה