כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
פפפפףף חוצפן.ועכשיו אני עצוב שאני צריך לחכות עוד קצת יותר משבוע עד עונה 3
אתה חושב? אני לא חושבת שהקאסט גדול במיוחד.אחד הדברים שאני ממש אוהב בסדרה זה שיש בה קאסט מאוד גדול.
בסדרות תיכון לרוב יש קבוצה די מצומצמת של דמויות ראשיות ורואים ממש מעט מאנשים אחרים. כאן מרגיש לי שיש המון.
גררר אני נזכרת בזה ומתעצבנת שובאני לחלוטין שונא את הבחור הזה (אייזק?) שמחק את ההודעה של אוטיס.
אבל כל המצב הזה מעצבן אותי. כי איך מייב השאירה את הטלפון שלה כשהיא הלכה? ואיך הוא לא נעול?
וברור שעכשיו אוטיס יחשוב שהיא התעלמה ממנו ולא ידאג למצוא אותה ופשוט לומר לה מה שהוא אמר בהודעה.
בקיצור בעניין הזה זה דפוק. והסדרה לפעמים נופלת לדברים מטופשים כאלו.
וואי לא זכרתי שיש באמת כ"כ הרבה דמיות אני לא זוכרת כלום נראה לי אני מקווה שנטפליקס יעלו איזה סרטון ריקאפ.מרגיש לי שכן יש קאסט די גדול. אם כי את צודקת מה שבמיוחד שונה כאן זה שהם לא קבוצה מגובשת אלא יש להם סיפורים שונים.
אז יש כמובן את אוטיס ואריק. ויש את מייב ואיימי. ואדם, ג'קסון, לילי, אולה, רובי, אוליביה, אנוואר, סטיב. שזה כבר 12.
ובעונה 2 מצטרפים ראהים, ויו, דקס ואייזק.
כן אבל.... עם אדם יש לו כימיה מטורפת והם מרגישים מאוהבים ורהים סתם נחמד ומשעמם.אני לא יודע מה אני חושב על זה שאריק ואדם יחד בסוף, כי יש משהו די מטריד בזה שאדם כאילו נסלח על כל מה שהוא עשה. וראהים ממש חמוד אל אריק.
לא זוכרת אבל זה נשמע כמו משהו שאני גם הייתי רוצה.באופן כללי זה אומנם די פישי ואפור מוסרית שאוטיס נתן עצות סקס תמורת כסף, אבל רציתי שכשג'ין תגלה היא גם תגלה כמה הוא טוב בזה.
נכון!ובתכלס אבל מי משאיר הודעות קוליות בכלל???
לשם שינוי אני לא צריך סרטון ריקאפ. יתרון אחד של להשלים מאוחר.וואי לא זכרתי שיש באמת כ"כ הרבה דמיות אני לא זוכרת כלום נראה לי אני מקווה שנטפליקס יעלו איזה סרטון ריקאפ.
קודם כל סטיב הוא לא טפשון. הוא בקבוצה של החכמים עם מייב ואפילו בנבחרת של החידונים.מי זה דקס? כל השאר נראה לי שאני כן יודעת מי אלה. (סטיב זה החבר של איימי הטיפשון הזה?)
כן ברור שיש לו כימיה עם אדם ואני רציתי שהוא יהיה עם אדם. אבל זה גם עצוב לי כי אדם ממש היה נוראי.כן אבל.... עם אדם יש לו כימיה מטורפת והם מרגישים מאוהבים ורהים סתם נחמד ומשעמם.
וחוצמזה זה טרופ חביב עליי הילד הרע שהוא בעצם מסכן כי אבא שלו רע וכשהוא מתאהב במישהו (בונוס כשהוא גיי) הצד הרך שלו יוצא עד שהוא מוכן לסכן הכל למענו ולצאת מהארון. (ווי זה דומה למדי למיקי עכשיו כשאני כותבת את זה ככה, לא פלא שאהבתי את זה) (ואיך אדם ואבא שלו דומים נכון?)
וכן אני גם מקווה שבעונה השלישית אדם יוכיח את עצמו כחבר ראוי לאריק ושיהיו חמודים
זה בסדר, יש את זה גם בסדרות עם מבוגריםואיפה נהנה ממערכות יחסים לא לגמרי בריאות אבל מרגשות אם לא בסדרות תיכון?
לגבי לאב ויקטור וואלה נכון זה גם שם ראהים. הקטע הוא שרציתי לתקן אותם ולומר שלבחור בלאב ויקטור קוראים ואהים, אבל אז נזכרתי שזה פשוט שם השיפ שלו ושל ויקטור. אבל ראהים של לאב ויקטור הוא תענוג של דמות ולא כזה סופר רציני כמו ראהים של הסדרה הזאת.מה שמזכיר לי שרציתי להגיד לך אז על לאב ויקטור שגם פה יש צלע שלישית שזה בחור מוסלמי ועוד בשם רהים גם כן, שהוא נחמד והכל אבל קלירלי לא האהבה האמיתית של הגיבור הראשי שלנו. (אבל רהים של לאב ויקטור הרבה יותר חמוד ומתחרה חזק יותר. רהים הזה זכור לי בעיקר כצנון).
זה גדול. לא חשבתי על זה שזה לחלוטין מהלך רג'ינה ג'ורג'.אה נזכרתי בעוד משהו שהצחיק אותי וזה שהמנהל הלך פול רג'ינה ג'ורג' ופיזר הכל ברחבי בית הספר כאילו הייתי אמורה להזדעזע כי זה מרושע ונוראי והוא עוד המנהל אבל זה הצחיק אותי כי זה פאקינג המהלך של רג'ינה!
כן זה היה היתרון שלי בעונה 2. כשהעונה השניה עלתה אז דיברו על זה והחלטתי לנסות אז ראיתי את שתיהן ברצף.לשם שינוי אני לא צריך סרטון ריקאפ. יתרון אחד של להשלים מאוחר.
אה וואלה הוא באמת בנבחרת חידונים. וכן הוא היה ממש חמוד עם איימי בקטע הזה. ועדיין יש לו וייב של טיפשוןקודם כל סטיב הוא לא טפשון. הוא בקבוצה של החכמים עם מייב ואפילו בנבחרת של החידונים.
והוא גם כזה חמודון. והוא היה ממש טוב עם איימי כשהיא אמרה שהיא לא יכולה עם זה שהוא נוגע בה בגלל הטראומה שלה.
אבל כן, הוא מרגיש טיפשון איכשהו.
וואי לא זוכרת בכללדקס זה הבחור האחר בנבחרת של החידונים. לויו יש קראש עליו וג'קסון עזר לה לדבר איתו (אבל אז בסוף היא די נכנסת בו כי הוא יורד על ג'קסון)
אבל האם לאנשים שהתנהגו רע ומנסים לשנות את דרכם לא מגיע הזדמנות? אני באמת שואלת אני לאדעת כל פעם שיש סיטואציה כזאת בסדרה או בכלל אני מתלבטת. למי מגיע צ'אנס נוסף ומי צריך לשלם על מעשיו? לאדעת.כן ברור שיש לו כימיה עם אדם ואני רציתי שהוא יהיה עם אדם. אבל זה גם עצוב לי כי אדם ממש היה נוראי.
כן זאת הייתה חברות ממש חמודה. זכור לי משהו כזה שהיא אמרה שהיא חברה שלו ומרוב התרגשות שיש לו חברה (פרינד) הוא הרים אותה וחיבק אותההיה נורא חמוד שהוא התיידד עם אולה, אם כי הרגיש לי כאילו לא הגיוני שהם הגיעו לרמת הידידות שהיא הקריבה את העבודה שלה עבורו.
בתיכון זה יותר כיף.זה בסדר, יש את זה גם בסדרות עם מבוגרים
זוועה. איך אפשר שלא לרחם על אדם עם אבא כזה?אבל באופן כללי המנהל הזה הוא אדם גועלי למוות.
וואלה לא התגלה?אבל זה מזכיר לי שבעצם לא מתגלה שהמנהל הוא זה שפירסם את הצילומים מהחוברת של ג'ין.
חחחח כן, בדיוק מה שחשבתי. אני לא רגילה לראות אותך כזאת שלא יחשבו לרגע שאת העדי השניהזו ההודעה הכי פאנגירלית שלי אי פעם.
שחיים אתגר לא יבוא לפה ויעשה פרק שלם על איך ניסיתי להתחזות לך או משהוחחחח כן, בדיוק מה שחשבתי. אני לא רגילה לראות אותך כזאת שלא יחשבו לרגע שאת העדי השניה
אבל למה לכל הרוחות הדודים שלי חראים קטנים ורק נותנים לי סרט בשם Kin Dread?צ'ארלי קוקס אחרי שהוצאנו את זה החוצה אפשר לעבור לדבר על הסדרה עצמה אבל עוד כמה כאלו ליתר בטחון.
המבטא האירי הזה נוראי, כאילו זו זוועה טלוויזיונית מהסוג שאני לא רגילה אליה.
העלילה העצמה מעניינת ויש שם מספיק דברים כדי להמשיך לראות גם בלי אתם-יודעים-מי. יש לנו משפחת פשע שאותה מנהל ליטל פינגרס(או פרנק בסדרה, לא זוכרת איך קוראים לשחקן איידן משהו?) ושלושת האחיינים שלו שלכולם יש זקן . אחד מהם(ג'יימס או ג'ימי) נשוי עם ילדים שאשתו מלבינה כספים דרך עסק למכירת מכוניות, יש עוד אח שהוא לא מוצלח במיוחד(לא קלטתי את השם) ואת האח השלישי(מייקל) שחזר אחרי שמונה שנים בכלא ורוצה לנהל חיים נורמליים כדי שיוכל להתראות עם הבת שלו(אז הוא נכנס אוטומטית לרשימת האבות הכי לוהטים בטלוויזיה) אבל איך שזה נראה לפי סוף הפרק הוא מהר מאוד יחזור לחיי פשע.
דמות כולשהיא לדמות של צ'ארלי קוקס "לא נהגת להתאגרף פעם"? וזהו שמישהו יקרא דחוף לניידת טיפול נמרץ, אחרי זה כבר היה קשה להתרכז.
ואז גם ראו אותו בלי חולצה, והסתכלתי ישר על הגב שלו אבל אין לו צלקות, אבל יש לו קעקוע על היד. והוא משחק ממש טוב גם עם העיניים שלו והקמטים האלו שהוא מחייך או משהו. והוא כזה טוב בלסבול ולהראות פוסט טראומה, ירדתי מהפסים, אבל אמרתי שאני צריכה לטיפול נמרץ?
וזהו, סה"כ אין מה לומר. חוץ מהמבטא האירי הזה הכול היה ממש טוב.
זו ההודעה הכי פאנגירלית שלי אי פעם.
אתה רוצה שאני אקשר אותך לדודים שלי?אבל למה לכל הרוחות הדודים שלי חראים קטנים ורק נותנים לי סרט בשם Kin Dread?
אני מקווה שזו איזו בעיה זמנית ומחר הם כבר ידאגו לי לדבר האמיתי כי אני מעוצבן
כןאתה רוצה שאני אקשר אותך לדודים שלי?
אוקי ראיתי גםצ'ארלי קוקס אחרי שהוצאנו את זה החוצה אפשר לעבור לדבר על הסדרה עצמה אבל עוד כמה כאלו ליתר בטחון.
המבטא האירי הזה נוראי, כאילו זו זוועה טלוויזיונית מהסוג שאני לא רגילה אליה.
העלילה העצמה מעניינת ויש שם מספיק דברים כדי להמשיך לראות גם בלי אתם-יודעים-מי. יש לנו משפחת פשע שאותה מנהל ליטל פינגרס(או פרנק בסדרה, לא זוכרת איך קוראים לשחקן איידן משהו?) ושלושת האחיינים שלו שלכולם יש זקן . אחד מהם(ג'יימס או ג'ימי) נשוי עם ילדים שאשתו מלבינה כספים דרך עסק למכירת מכוניות, יש עוד אח שהוא לא מוצלח במיוחד(לא קלטתי את השם) ואת האח השלישי(מייקל) שחזר אחרי שמונה שנים בכלא ורוצה לנהל חיים נורמליים כדי שיוכל להתראות עם הבת שלו(אז הוא נכנס אוטומטית לרשימת האבות הכי לוהטים בטלוויזיה) אבל איך שזה נראה לפי סוף הפרק הוא מהר מאוד יחזור לחיי פשע.
דמות כולשהיא לדמות של צ'ארלי קוקס "לא נהגת להתאגרף פעם"? וזהו שמישהו יקרא דחוף לניידת טיפול נמרץ, אחרי זה כבר היה קשה להתרכז.
ואז גם ראו אותו בלי חולצה, והסתכלתי ישר על הגב שלו אבל אין לו צלקות, אבל יש לו קעקוע על היד. והוא משחק ממש טוב גם עם העיניים שלו והקמטים האלו שהוא מחייך או משהו. והוא כזה טוב בלסבול ולהראות פוסט טראומה, ירדתי מהפסים, אבל אמרתי שאני צריכה לטיפול נמרץ?
וזהו, סה"כ אין מה לומר. חוץ מהמבטא האירי הזה הכול היה ממש טוב.
זו ההודעה הכי פאנגירלית שלי אי פעם.
אני לא חושבת שהייתי מצליחה להסתדר בלי כתוביות, אבל אני רגילה רק למבטא אמריקאי ובריטי, אז אולי הבעיה היא אצלי כי אני לא רגילה למבטאים אחרים.דווקא מהר מאוד התרגלתי למבטא האירי. נראה לי שיחסית עשו את זה עדין, כי זכור לי מקרים אחרים שראיתי דברים עם מבטא אירי וזה היה כמעט בלתי אפשרי לקלוט מה אנשים אומרים.
לא חושבת, לאורך כול הפרק הוא אף פעם לא התייחס אל פרנק בתור אבא.יש את אריק, הבחור עם הזקן שניסו להרוג בסוף הפרק, שנראה לי שהכינוי שלו זה ויקינג. ונראה לי שהוא דווקא כן בן של פרנק.
זו גם הייתה התחושה שלי, ברגע שהם הגיעו למכון כושר וראו שיש לאריק פנצ'ר ידעתי שג'ימי הולך למות.כל הפרק חיכיתי למקרה האלימות הגדול שיצית את העניינים. לא מיד הבנתי שהירי שראינו בתחילת הפרק הוא בעצם משהו שנראה בהמשך.
העניין הוא שמצד אחד היה נראה ברור שהולכים לירות באריק. אבל מצד שני לחלוטין קיבלתי את התחושה שמשהו רע הולך לקרות לנער ג'יימי. כל ההתעסקות של ההורים שלו בו והפחד של האמא שהוא יצטרף לעסק המשפחתי. אז ברגע שהוא אמר שהוא לוקח את מייקל לחדר כושר ידעתי שזה יסתיים רע.
הוא ישב 8 שנים בכלא, זה מעט מידי עבור רצח(אפילו במדינה מחורבנת כמו שלנו) לדעתי מה שקרה זה שהיא נהרגה בגלל הפעילות הלא חוקית של מייקל או בניסיון לפגוע בו (בבית שלהם, אולי הוא ירה בה בטעות שניסו לפגוע בו?) ואז הוא כנראה נכנס לכלא בגלל העבודה אצל פרנק, אני חושבת שהם אמרו שהוא הכי טוב בדברים האלו מבין השלושה. ואם הוא היה מעורב בסחר בסמים או משהו אז הגיוני שהמדינה והמשפחה של אשתו לא ירצו שהוא יתקרב אליה.חוץ מזה הוא מסרב לחזור לעסק המשפחתי וכולם מוטרדים מזה מאוד. וכולם גם מאוד בספק שהוא יוכל לקבל רשות לפגוש את הבת שלו שוב. כל זה גורם לי לחשוב שאולי הוא הרג את אשתו.
אוי, זה היה מרגיז! אני לא זוכרת מי זה היה בכלל, רק שזה ממש עיצבן אותיכמה אתה שונא את איך קוראים לו שמחק את ההודעה של אוטיס???
כן. מצד אחד יש את העניין שאריק הוא מין גיבור סובל שצריך סוף טוב. מצד שני, די ברור שתהיה שם מערכת יחסים לא מאוזנת ודי נצלנית, אם לא יותר גרועאני לא יודע מה אני חושב על זה שאריק ואדם יחד בסוף, כי יש משהו די מטריד בזה שאדם כאילו נסלח על כל מה שהוא עשה. וראהים ממש חמוד אל אריק.
נראה לי שהיא יודעת באיזשהו מקום אבל בגלל סגנון ההורות שלה, היא לא מדגישה את זהבאופן כללי זה אומנם די פישי ואפור מוסרית שאוטיס נתן עצות סקס תמורת כסף, אבל רציתי שכשג'ין תגלה היא גם תגלה כמה הוא טוב בזה.
אבל אפשר למחוק גם הודעות כתובות.. וגם נראה לי שמילולית זה נשמע טוב יותר מאשר בכתבובתכלס אבל מי משאיר הודעות קוליות בכלל???
נכון, אבל זה קצת מבאס שהאנשים ה"משעממים" צריכים לסבול בגלל האחריםכן אבל.... עם אדם יש לו כימיה מטורפת והם מרגישים מאוהבים ורהים סתם נחמד ומשעמם.
כן, הוא נוראי ביותראבל באופן כללי המנהל הזה הוא אדם גועלי למוות.
אממ בחיים כן. בסדרות לא. בסדרות אין לי כמעט אמפתיה לדמויות משעממות.נכון, אבל זה קצת מבאס שהאנשים ה"משעממים" צריכים לסבול בגלל האחרים
אני מתכוונת להגיע לזה ומתעצלת.Kevin Can F**k Himself
סוף סוף סיימתי את העונה הראשונה
אני ממש ממליצה על הסדרה.
היא לא סדרה לצפיית בינג' (לונה לך יקח יומיים שלמים לראות את 8 הפרקים)
אבל ככל שנכנסים אליה קצב הצפייה מתגבר.
אני לא רוצה להרוס יותר מדי (אני באתי אליה בלי לדעת כמעט כלום)
יש לה קונספט נחמד ועלילה טובה
ואנני מרפי מדהימה שם, מי שמכיר אותה משיטס קריק אז מצפה לו הפתעה וזה מראה איזה שחקנית נפלאה היא
אני שמעתי על הסדרה בגלל אנני מרפי והטריילרים שראיתי כללו רק את קטעי הקומדיה. וממש היה לי חבל ששחקנית כמו אנני אחרי ההצלחה של קירק הולכת לעוד קומדיה גנרית ולא מצחיקה שבטח תבוטל אחרי עונה ראשונה.
וכמה שהופתעתי כשראיתי את הפרק הראשון.
הקונספט די נחמד, עבודה טובה עם מצלמה וזה משהו שלא היה עד עכשיו והוא ממש מקורי
גם העלילה עצמה בלי הקונספט היא טובה. הסיפור על האישה האומללה ודרך התמודדות שלה מסופר טוב. וכל הסדרה אנחנו תאכלס מעודדים מישהי שרוצה לרצוח.
ממש מעניין מה יהיה בעונה השנייה (ועוד כמה יהיה אפשר לגרור את הנושא של הניסיון לרצח שלה)
בעיקר מה יהיה עם ניל עכשיו והאם זה יגרום לאליסון ופאטי לעשות עוד עבירות והאם ניל בעונה השנייה יהיה שייך לעולם הקומדיה או עולם הדרמה. (אני חשבתי שרק קיוון בעולם הקומדיה אבל בפרקים האחרונים היו כמה סצנות רק על ניל ובלי קיוון שהיו בעולם הקומדיה)
ואני לא יכולה לתאר כמה אני שמחה בשביל אנני שהלכה לכזה פרוייקט. אני באמת חושבת שאם הסדרה היתה בפלטפורמה שונה היא היתי מקבלת יותר יחס והוקרה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.