דיוני סדרות #68

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימתי את עונה 2 של Sex Education
ועכשיו אני עצוב שאני צריך לחכות עוד קצת יותר משבוע עד עונה 3

אחד הדברים שאני ממש אוהב בסדרה זה שיש בה קאסט מאוד גדול.
בסדרות תיכון לרוב יש קבוצה די מצומצמת של דמויות ראשיות ורואים ממש מעט מאנשים אחרים. כאן מרגיש לי שיש המון.

didalf

Well-known member
ועכשיו אני עצוב שאני צריך לחכות עוד קצת יותר משבוע עד עונה 3
פפפפףף חוצפן.
כמה אתה שונא את איך קוראים לו שמחק את ההודעה של אוטיס???:-[
אחד הדברים שאני ממש אוהב בסדרה זה שיש בה קאסט מאוד גדול.
בסדרות תיכון לרוב יש קבוצה די מצומצמת של דמויות ראשיות ורואים ממש מעט מאנשים אחרים. כאן מרגיש לי שיש המון.
אתה חושב? אני לא חושבת שהקאסט גדול במיוחד.
אם כבר זה שבסדרות תיכון די מהר הדמויות הראשיות הופכות לקבוצה מגובשת והכל קורה לקבוצה הזאת וכל מה שקורה סביבם לא רלוונטי. פה פשוט הדמויות עדיין מפוזרות כשיש קשרים שונים ביניהן והן לא חבורה אחת גדולה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב...
אני לחלוטין שונא את הבחור הזה (אייזק?) שמחק את ההודעה של אוטיס.
אבל כל המצב הזה מעצבן אותי. כי איך מייב השאירה את הטלפון שלה כשהיא הלכה? ואיך הוא לא נעול?
וברור שעכשיו אוטיס יחשוב שהיא התעלמה ממנו ולא ידאג למצוא אותה ופשוט לומר לה מה שהוא אמר בהודעה.
בקיצור בעניין הזה זה דפוק. והסדרה לפעמים נופלת לדברים מטופשים כאלו.

מרגיש לי שכן יש קאסט די גדול. אם כי את צודקת מה שבמיוחד שונה כאן זה שהם לא קבוצה מגובשת אלא יש להם סיפורים שונים.
אז יש כמובן את אוטיס ואריק. ויש את מייב ואיימי. ואדם, ג'קסון, לילי, אולה, רובי, אוליביה, אנוואר, סטיב. שזה כבר 12.
ובעונה 2 מצטרפים ראהים, ויו, דקס ואייזק.

אני ציפיתי שאוטיס יאבד את הבתולים שלו בעונה 2, אבל לא ציפיתי שזה יהיה ככה.
אני בעיקר מעוצבן שהוא ומייב עדיין לא ביחד. הם כבר היו במצב מעולה להיות יחד ואיכשהו זה לא קרה.

אני לא יודע מה אני חושב על זה שאריק ואדם יחד בסוף, כי יש משהו די מטריד בזה שאדם כאילו נסלח על כל מה שהוא עשה. וראהים ממש חמוד אל אריק.
אבל אני מקווה שהם יהיו טובים יחד.

אני מופתע שלא היה (לפחות בנתיים) שום עניין גדול שיצא מכך שג'ין (ונראה לי ששאר המבוגרים) גילו שאוטיס נתן עצות על סקס.
אבל בקטע של המחזמר כשהוא וג'ין מדברים מהיציע הזה יש קטע שאנשים אומרים על כמה שג'ין עזרה להם ונורא רציתי שכמה אנשים גם יגידו על כמה שאוטיס עזר להם.
באופן כללי זה אומנם די פישי ואפור מוסרית שאוטיס נתן עצות סקס תמורת כסף, אבל רציתי שכשג'ין תגלה היא גם תגלה כמה הוא טוב בזה.

didalf

Well-known member
אני לחלוטין שונא את הבחור הזה (אייזק?) שמחק את ההודעה של אוטיס.
אבל כל המצב הזה מעצבן אותי. כי איך מייב השאירה את הטלפון שלה כשהיא הלכה? ואיך הוא לא נעול?
וברור שעכשיו אוטיס יחשוב שהיא התעלמה ממנו ולא ידאג למצוא אותה ופשוט לומר לה מה שהוא אמר בהודעה.
בקיצור בעניין הזה זה דפוק. והסדרה לפעמים נופלת לדברים מטופשים כאלו.
גררר אני נזכרת בזה ומתעצבנת שוב:-[
ובתכלס אבל מי משאיר הודעות קוליות בכלל???

מרגיש לי שכן יש קאסט די גדול. אם כי את צודקת מה שבמיוחד שונה כאן זה שהם לא קבוצה מגובשת אלא יש להם סיפורים שונים.
אז יש כמובן את אוטיס ואריק. ויש את מייב ואיימי. ואדם, ג'קסון, לילי, אולה, רובי, אוליביה, אנוואר, סטיב. שזה כבר 12.
ובעונה 2 מצטרפים ראהים, ויו, דקס ואייזק.
וואי לא זכרתי שיש באמת כ"כ הרבה דמיות:-D אני לא זוכרת כלום נראה לי אני מקווה שנטפליקס יעלו איזה סרטון ריקאפ.
מי זה דקס? כל השאר נראה לי שאני כן יודעת מי אלה. (סטיב זה החבר של איימי הטיפשון הזה?)

אני לא יודע מה אני חושב על זה שאריק ואדם יחד בסוף, כי יש משהו די מטריד בזה שאדם כאילו נסלח על כל מה שהוא עשה. וראהים ממש חמוד אל אריק.
כן אבל.... עם אדם יש לו כימיה מטורפת והם מרגישים מאוהבים|מאוהב| ורהים סתם נחמד ומשעמם.
וחוצמזה זה טרופ חביב עליי הילד הרע שהוא בעצם מסכן כי אבא שלו רע וכשהוא מתאהב במישהו (בונוס כשהוא גיי) הצד הרך שלו יוצא עד שהוא מוכן לסכן הכל למענו ולצאת מהארון. (ווי זה דומה למדי למיקי עכשיו כשאני כותבת את זה ככה, לא פלא שאהבתי את זה:-D) (ואיך אדם ואבא שלו דומים נכון?8-*)
ואיפה נהנה ממערכות יחסים לא לגמרי בריאות אבל מרגשות אם לא בסדרות תיכון?
וכן אני גם מקווה שבעונה השלישית אדם יוכיח את עצמו כחבר ראוי לאריק ושיהיו חמודים|הלוואי|

מה שמזכיר לי שרציתי להגיד לך אז על לאב ויקטור שגם פה יש צלע שלישית שזה בחור מוסלמי ועוד בשם רהים גם כן, שהוא נחמד והכל אבל קלירלי לא האהבה האמיתית של הגיבור הראשי שלנו. (אבל רהים של לאב ויקטור הרבה יותר חמוד ומתחרה חזק יותר. רהים הזה זכור לי בעיקר כצנון).

באופן כללי זה אומנם די פישי ואפור מוסרית שאוטיס נתן עצות סקס תמורת כסף, אבל רציתי שכשג'ין תגלה היא גם תגלה כמה הוא טוב בזה.
לא זוכרת אבל זה נשמע כמו משהו שאני גם הייתי רוצה.

אה נזכרתי בעוד משהו שהצחיק אותי וזה שהמנהל הלך פול רג'ינה ג'ורג' ופיזר הכל ברחבי בית הספר:-D כאילו הייתי אמורה להזדעזע כי זה מרושע ונוראי והוא עוד המנהל אבל זה הצחיק אותי כי זה פאקינג המהלך של רג'ינה!

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נכון!
וואי לא זכרתי שיש באמת כ"כ הרבה דמיות:-D אני לא זוכרת כלום נראה לי אני מקווה שנטפליקס יעלו איזה סרטון ריקאפ.
לשם שינוי אני לא צריך סרטון ריקאפ. יתרון אחד של להשלים מאוחר.
מי זה דקס? כל השאר נראה לי שאני כן יודעת מי אלה. (סטיב זה החבר של איימי הטיפשון הזה?)
קודם כל סטיב הוא לא טפשון. הוא בקבוצה של החכמים עם מייב ואפילו בנבחרת של החידונים.
והוא גם כזה חמודון. והוא היה ממש טוב עם איימי כשהיא אמרה שהיא לא יכולה עם זה שהוא נוגע בה בגלל הטראומה שלה.
אבל כן, הוא מרגיש טיפשון איכשהו.

דקס זה הבחור האחר בנבחרת של החידונים. לויו יש קראש עליו וג'קסון עזר לה לדבר איתו (אבל אז בסוף היא די נכנסת בו כי הוא יורד על ג'קסון)

כן אבל.... עם אדם יש לו כימיה מטורפת והם מרגישים מאוהבים|מאוהב| ורהים סתם נחמד ומשעמם.
וחוצמזה זה טרופ חביב עליי הילד הרע שהוא בעצם מסכן כי אבא שלו רע וכשהוא מתאהב במישהו (בונוס כשהוא גיי) הצד הרך שלו יוצא עד שהוא מוכן לסכן הכל למענו ולצאת מהארון. (ווי זה דומה למדי למיקי עכשיו כשאני כותבת את זה ככה, לא פלא שאהבתי את זה:-D) (ואיך אדם ואבא שלו דומים נכון?8-*)
וכן אני גם מקווה שבעונה השלישית אדם יוכיח את עצמו כחבר ראוי לאריק ושיהיו חמודים|הלוואי|
כן ברור שיש לו כימיה עם אדם ואני רציתי שהוא יהיה עם אדם. אבל זה גם עצוב לי כי אדם ממש היה נוראי.
אני מאוד מקווה שהם יהיו חמודים יחד.
היה נורא חמוד שהוא התיידד עם אולה, אם כי הרגיש לי כאילו לא הגיוני שהם הגיעו לרמת הידידות שהיא הקריבה את העבודה שלה עבורו.
ואיפה נהנה ממערכות יחסים לא לגמרי בריאות אבל מרגשות אם לא בסדרות תיכון?
זה בסדר, יש את זה גם בסדרות עם מבוגרים
מה שמזכיר לי שרציתי להגיד לך אז על לאב ויקטור שגם פה יש צלע שלישית שזה בחור מוסלמי ועוד בשם רהים גם כן, שהוא נחמד והכל אבל קלירלי לא האהבה האמיתית של הגיבור הראשי שלנו. (אבל רהים של לאב ויקטור הרבה יותר חמוד ומתחרה חזק יותר. רהים הזה זכור לי בעיקר כצנון).
לגבי לאב ויקטור וואלה נכון זה גם שם ראהים. הקטע הוא שרציתי לתקן אותם ולומר שלבחור בלאב ויקטור קוראים ואהים, אבל אז נזכרתי שזה פשוט שם השיפ שלו ושל ויקטור. אבל ראהים של לאב ויקטור הוא תענוג של דמות ולא כזה סופר רציני כמו ראהים של הסדרה הזאת.
אה נזכרתי בעוד משהו שהצחיק אותי וזה שהמנהל הלך פול רג'ינה ג'ורג' ופיזר הכל ברחבי בית הספר:-D כאילו הייתי אמורה להזדעזע כי זה מרושע ונוראי והוא עוד המנהל אבל זה הצחיק אותי כי זה פאקינג המהלך של רג'ינה!
זה גדול. לא חשבתי על זה שזה לחלוטין מהלך רג'ינה ג'ורג'.
גם יש קטע מצחיק שבו המנהל רוקד בבית הספר לפני שהתלמידים מגיעים.
אבל באופן כללי המנהל הזה הוא אדם גועלי למוות.

אבל זה מזכיר לי שבעצם לא מתגלה שהמנהל הוא זה שפירסם את הצילומים מהחוברת של ג'ין. גם לא התגלה שזה קרה בגלל שאוטיס גנב את המחברת של אמא שלו אחרי שהוא ראה שהיא דיברה עם אולה. הוא בסוף השלים עם אמא שלו, אבל הוא לא סיפר לה על זה.
אגב, היא דפוקה לחלוטין שהיא רשמה הכל במחברת שלה והשאירה אותה בחדר לא נעול ככה. ואיך היא לא קלטה שהיא נעלמה בשום שלב אחר כך?

didalf

Well-known member
לשם שינוי אני לא צריך סרטון ריקאפ. יתרון אחד של להשלים מאוחר.
כן זה היה היתרון שלי בעונה 2. כשהעונה השניה עלתה אז דיברו על זה והחלטתי לנסות אז ראיתי את שתיהן ברצף.

קודם כל סטיב הוא לא טפשון. הוא בקבוצה של החכמים עם מייב ואפילו בנבחרת של החידונים.
והוא גם כזה חמודון. והוא היה ממש טוב עם איימי כשהיא אמרה שהיא לא יכולה עם זה שהוא נוגע בה בגלל הטראומה שלה.
אבל כן, הוא מרגיש טיפשון איכשהו.
אה וואלה הוא באמת בנבחרת חידונים. וכן הוא היה ממש חמוד עם איימי בקטע הזה. ועדיין יש לו וייב של טיפשון:-D

דקס זה הבחור האחר בנבחרת של החידונים. לויו יש קראש עליו וג'קסון עזר לה לדבר איתו (אבל אז בסוף היא די נכנסת בו כי הוא יורד על ג'קסון)
וואי לא זוכרת בכלל:-0

כן ברור שיש לו כימיה עם אדם ואני רציתי שהוא יהיה עם אדם. אבל זה גם עצוב לי כי אדם ממש היה נוראי.
אבל האם לאנשים שהתנהגו רע ומנסים לשנות את דרכם לא מגיע הזדמנות? אני באמת שואלת אני לאדעת כל פעם שיש סיטואציה כזאת בסדרה או בכלל אני מתלבטת. למי מגיע צ'אנס נוסף ומי צריך לשלם על מעשיו? לאדעת.

היה נורא חמוד שהוא התיידד עם אולה, אם כי הרגיש לי כאילו לא הגיוני שהם הגיעו לרמת הידידות שהיא הקריבה את העבודה שלה עבורו.
כן זאת הייתה חברות ממש חמודה. זכור לי משהו כזה שהיא אמרה שהיא חברה שלו ומרוב התרגשות שיש לו חברה (פרינד) הוא הרים אותה וחיבק אותה:-D
אבל מה היא הקריבה בעבודה עבורו לא זוכרת?

זה בסדר, יש את זה גם בסדרות עם מבוגרים
בתיכון זה יותר כיף.

|כן| זוועה. איך אפשר שלא לרחם על אדם עם אבא כזה?

אבל זה מזכיר לי שבעצם לא מתגלה שהמנהל הוא זה שפירסם את הצילומים מהחוברת של ג'ין.
וואלה לא התגלה?

dilia snake

Well-known member
צ'ארלי קוקס |מאוהב| |מאוהב| |מאוהב| |מאוהב| |מאוהב| |מאוהב| אחרי שהוצאנו את זה החוצה אפשר לעבור לדבר על הסדרה עצמה אבל עוד כמה כאלו ליתר בטחון|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|.

המבטא האירי הזה נוראי, כאילו זו זוועה טלוויזיונית מהסוג שאני לא רגילה אליה|פנים|.

העלילה העצמה מעניינת ויש שם מספיק דברים כדי להמשיך לראות גם בלי אתם-יודעים-מי. יש לנו משפחת פשע שאותה מנהל ליטל פינגרס(או פרנק בסדרה, לא זוכרת איך קוראים לשחקן איידן משהו?) ושלושת האחיינים שלו שלכולם יש זקן |שפם|. אחד מהם(ג'יימס או ג'ימי) נשוי עם ילדים שאשתו מלבינה כספים דרך עסק למכירת מכוניות, יש עוד אח שהוא לא מוצלח במיוחד(לא קלטתי את השם) ואת האח השלישי(מייקל|מאוהב|) שחזר אחרי שמונה שנים בכלא ורוצה לנהל חיים נורמליים כדי שיוכל להתראות עם הבת שלו(אז הוא נכנס אוטומטית לרשימת האבות הכי לוהטים בטלוויזיה) אבל איך שזה נראה לפי סוף הפרק הוא מהר מאוד יחזור לחיי פשע.

דמות כולשהיא לדמות של צ'ארלי קוקס "לא נהגת להתאגרף פעם"? וזהו שמישהו יקרא דחוף לניידת טיפול נמרץ:-0, אחרי זה כבר היה קשה להתרכז:-P:.

ואז גם ראו אותו בלי חולצה, והסתכלתי ישר על הגב שלו אבל אין לו צלקות, אבל יש לו קעקוע על היד|מובך|. והוא משחק ממש טוב גם עם העיניים שלו והקמטים האלו שהוא מחייך או משהו|מזיע||מזיע|. והוא כזה טוב בלסבול ולהראות פוסט טראומה, ירדתי מהפסים, אבל אמרתי שאני צריכה לטיפול נמרץ?

וזהו, סה"כ אין מה לומר. חוץ מהמבטא האירי הזה הכול היה ממש טוב.

זו ההודעה הכי פאנגירלית שלי אי פעם|מובך||מובך||מובך|.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
צ'ארלי קוקס |מאוהב| |מאוהב| |מאוהב| |מאוהב| |מאוהב| |מאוהב| אחרי שהוצאנו את זה החוצה אפשר לעבור לדבר על הסדרה עצמה אבל עוד כמה כאלו ליתר בטחון|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|.

המבטא האירי הזה נוראי, כאילו זו זוועה טלוויזיונית מהסוג שאני לא רגילה אליה|פנים|.

העלילה העצמה מעניינת ויש שם מספיק דברים כדי להמשיך לראות גם בלי אתם-יודעים-מי. יש לנו משפחת פשע שאותה מנהל ליטל פינגרס(או פרנק בסדרה, לא זוכרת איך קוראים לשחקן איידן משהו?) ושלושת האחיינים שלו שלכולם יש זקן |שפם|. אחד מהם(ג'יימס או ג'ימי) נשוי עם ילדים שאשתו מלבינה כספים דרך עסק למכירת מכוניות, יש עוד אח שהוא לא מוצלח במיוחד(לא קלטתי את השם) ואת האח השלישי(מייקל|מאוהב|) שחזר אחרי שמונה שנים בכלא ורוצה לנהל חיים נורמליים כדי שיוכל להתראות עם הבת שלו(אז הוא נכנס אוטומטית לרשימת האבות הכי לוהטים בטלוויזיה) אבל איך שזה נראה לפי סוף הפרק הוא מהר מאוד יחזור לחיי פשע.

דמות כולשהיא לדמות של צ'ארלי קוקס "לא נהגת להתאגרף פעם"? וזהו שמישהו יקרא דחוף לניידת טיפול נמרץ:-0, אחרי זה כבר היה קשה להתרכז:-P:.

ואז גם ראו אותו בלי חולצה, והסתכלתי ישר על הגב שלו אבל אין לו צלקות, אבל יש לו קעקוע על היד|מובך|. והוא משחק ממש טוב גם עם העיניים שלו והקמטים האלו שהוא מחייך או משהו|מזיע||מזיע|. והוא כזה טוב בלסבול ולהראות פוסט טראומה, ירדתי מהפסים, אבל אמרתי שאני צריכה לטיפול נמרץ?

אבל למה לכל הרוחות הדודים שלי חראים קטנים ורק נותנים לי סרט בשם Kin Dread?

אני מקווה שזו איזו בעיה זמנית ומחר הם כבר ידאגו לי לדבר האמיתי כי אני מעוצבן

טוני החתול

Well-known member
מנהל

אוקי ראיתי גם
כן, זה באמת כזה כיף לראות את צ'ארלי קוקס שוב.
והוא מרגיש כל כך כמו מאט מורדוק שזה מוזר. אני צריך להזכיר לעצמי שהוא כן יכול לראות דברים :-P:

דווקא מהר מאוד התרגלתי למבטא האירי. נראה לי שיחסית עשו את זה עדין, כי זכור לי מקרים אחרים שראיתי דברים עם מבטא אירי וזה היה כמעט בלתי אפשרי לקלוט מה אנשים אומרים.

קצת סידור למשפחה:
יש את פרנק ואת בירדי שאני חושב שהם אח ואחות אבל אני לא בטוח.
מייקל (צ'ארלי קוקס) וג'ימי הם בפירוש אחים. אבל אם הבנתי נכון פרנק הוא דוד שלהם ובירדי היא דודה שלהם.
יש את אריק, הבחור עם הזקן שניסו להרוג בסוף הפרק, שנראה לי שהכינוי שלו זה ויקינג. ונראה לי שהוא דווקא כן בן של פרנק.
חוץ מזה אמנדה היא אשתו של ג'ימי ויש להם שני בנים, הגדול מהם נקרא ג'יימי.

מולם יש את הבוס הגדול איימון. והבחור שרב עם אריק ואחר כך ביקש רשות מאיימון להרוג את אריק זה קיילון מור.

כל הפרק חיכיתי למקרה האלימות הגדול שיצית את העניינים. לא מיד הבנתי שהירי שראינו בתחילת הפרק הוא בעצם משהו שנראה בהמשך.
העניין הוא שמצד אחד היה נראה ברור שהולכים לירות באריק. אבל מצד שני לחלוטין קיבלתי את התחושה שמשהו רע הולך לקרות לנער ג'יימי. כל ההתעסקות של ההורים שלו בו והפחד של האמא שהוא יצטרף לעסק המשפחתי. אז ברגע שהוא אמר שהוא לוקח את מייקל לחדר כושר ידעתי שזה יסתיים רע.

בסוף לא עזר שאמא של ג'יימי הציקה לו לגבי אוניברסיטה, מה שדחף אותו זה כשאבא שלו לקח אותו לביקור עסקי. האמת שחשבתי שאולי אבא שלו אפילו עשה את זה בכוונה כי הוא ידע שזה יפחיד את הבן שלו.

מייקל עושה רושם מאוד מעניין. יש משהו מסתורי לגבי העבר שלו שאנחנו עדיין לא יודעים. אנחנו יודעים שכולם חוששים מזה שהוא יחזור לישון בבית שלו וכשהוא שם הוא מסתכל על חור בקיר שנראה שנעשה על ידי כדור אקדח. ואז איך שהאצבעות שלו זזות זה נראה כאילו הוא עובר איזה התקף או משהו.
חוץ מזה הוא מסרב לחזור לעסק המשפחתי וכולם מוטרדים מזה מאוד. וכולם גם מאוד בספק שהוא יוכל לקבל רשות לפגוש את הבת שלו שוב. כל זה גורם לי לחשוב שאולי הוא הרג את אשתו.

בכל מקרה פרק הבא אני מניח המשפחה תנוע למלחמה במי שגרם למוות של הבן שלהם. וזה אומר שמייקל יצטרך ללבוש את המסכה שלו ולצאת לכסח אנשים.

dilia snake

Well-known member
מאט מרדוק חזר לשורשים והתחיל לדבר במבטא אירי(הוא אירי-קתולי).

דווקא מהר מאוד התרגלתי למבטא האירי. נראה לי שיחסית עשו את זה עדין, כי זכור לי מקרים אחרים שראיתי דברים עם מבטא אירי וזה היה כמעט בלתי אפשרי לקלוט מה אנשים אומרים.
אני לא חושבת שהייתי מצליחה להסתדר בלי כתוביות, אבל אני רגילה רק למבטא אמריקאי ובריטי, אז אולי הבעיה היא אצלי כי אני לא רגילה למבטאים אחרים.
יש את אריק, הבחור עם הזקן שניסו להרוג בסוף הפרק, שנראה לי שהכינוי שלו זה ויקינג. ונראה לי שהוא דווקא כן בן של פרנק.
לא חושבת, לאורך כול הפרק הוא אף פעם לא התייחס אל פרנק בתור אבא.
כל הפרק חיכיתי למקרה האלימות הגדול שיצית את העניינים. לא מיד הבנתי שהירי שראינו בתחילת הפרק הוא בעצם משהו שנראה בהמשך.
העניין הוא שמצד אחד היה נראה ברור שהולכים לירות באריק. אבל מצד שני לחלוטין קיבלתי את התחושה שמשהו רע הולך לקרות לנער ג'יימי. כל ההתעסקות של ההורים שלו בו והפחד של האמא שהוא יצטרף לעסק המשפחתי. אז ברגע שהוא אמר שהוא לוקח את מייקל לחדר כושר ידעתי שזה יסתיים רע.
זו גם הייתה התחושה שלי, ברגע שהם הגיעו למכון כושר וראו שיש לאריק פנצ'ר ידעתי שג'ימי הולך למות.
חוץ מזה הוא מסרב לחזור לעסק המשפחתי וכולם מוטרדים מזה מאוד. וכולם גם מאוד בספק שהוא יוכל לקבל רשות לפגוש את הבת שלו שוב. כל זה גורם לי לחשוב שאולי הוא הרג את אשתו.
הוא ישב 8 שנים בכלא, זה מעט מידי עבור רצח(אפילו במדינה מחורבנת כמו שלנו) לדעתי מה שקרה זה שהיא נהרגה בגלל הפעילות הלא חוקית של מייקל או בניסיון לפגוע בו (בבית שלהם, אולי הוא ירה בה בטעות שניסו לפגוע בו?) ואז הוא כנראה נכנס לכלא בגלל העבודה אצל פרנק, אני חושבת שהם אמרו שהוא הכי טוב בדברים האלו מבין השלושה. ואם הוא היה מעורב בסחר בסמים או משהו אז הגיוני שהמדינה והמשפחה של אשתו לא ירצו שהוא יתקרב אליה.

מילי08

Well-known member
כמה אתה שונא את איך קוראים לו שמחק את ההודעה של אוטיס???:-[
אוי, זה היה מרגיז! אני לא זוכרת מי זה היה בכלל, רק שזה ממש עיצבן אותי
כן. מצד אחד יש את העניין שאריק הוא מין גיבור סובל שצריך סוף טוב. מצד שני, די ברור שתהיה שם מערכת יחסים לא מאוזנת ודי נצלנית, אם לא יותר גרוע
נראה לי שהיא יודעת באיזשהו מקום אבל בגלל סגנון ההורות שלה, היא לא מדגישה את זה
אבל אפשר למחוק גם הודעות כתובות.. וגם נראה לי שמילולית זה נשמע טוב יותר מאשר בכתב
נכון, אבל זה קצת מבאס שהאנשים ה"משעממים" צריכים לסבול בגלל האחרים
כן, הוא נוראי ביותר

Aranel Nenharma

Well-known member
Kevin Can F**k Himself
סוף סוף סיימתי את העונה הראשונה
אני ממש ממליצה על הסדרה.
היא לא סדרה לצפיית בינג' (לונה לך יקח יומיים שלמים לראות את 8 הפרקים)
אבל ככל שנכנסים אליה קצב הצפייה מתגבר.
אני לא רוצה להרוס יותר מדי (אני באתי אליה בלי לדעת כמעט כלום)
יש לה קונספט נחמד ועלילה טובה
ואנני מרפי מדהימה שם, מי שמכיר אותה משיטס קריק אז מצפה לו הפתעה וזה מראה איזה שחקנית נפלאה היא
אני שמעתי על הסדרה בגלל אנני מרפי והטריילרים שראיתי כללו רק את קטעי הקומדיה. וממש היה לי חבל ששחקנית כמו אנני אחרי ההצלחה של קירק הולכת לעוד קומדיה גנרית ולא מצחיקה שבטח תבוטל אחרי עונה ראשונה.
וכמה שהופתעתי כשראיתי את הפרק הראשון.
הקונספט די נחמד, עבודה טובה עם מצלמה וזה משהו שלא היה עד עכשיו והוא ממש מקורי
גם העלילה עצמה בלי הקונספט היא טובה. הסיפור על האישה האומללה ודרך התמודדות שלה מסופר טוב. וכל הסדרה אנחנו תאכלס מעודדים מישהי שרוצה לרצוח.

ממש מעניין מה יהיה בעונה השנייה (ועוד כמה יהיה אפשר לגרור את הנושא של הניסיון לרצח שלה)
בעיקר מה יהיה עם ניל עכשיו והאם זה יגרום לאליסון ופאטי לעשות עוד עבירות והאם ניל בעונה השנייה יהיה שייך לעולם הקומדיה או עולם הדרמה. (אני חשבתי שרק קיוון בעולם הקומדיה אבל בפרקים האחרונים היו כמה סצנות רק על ניל ובלי קיוון שהיו בעולם הקומדיה)

ואני לא יכולה לתאר כמה אני שמחה בשביל אנני שהלכה לכזה פרוייקט. אני באמת חושבת שאם הסדרה היתה בפלטפורמה שונה היא היתי מקבלת יותר יחס והוקרה

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
נכון, אבל זה קצת מבאס שהאנשים ה"משעממים" צריכים לסבול בגלל האחרים
אממ בחיים כן. בסדרות לא. בסדרות אין לי כמעט אמפתיה לדמויות משעממות.

Kevin Can F**k Himself
סוף סוף סיימתי את העונה הראשונה
אני ממש ממליצה על הסדרה.
היא לא סדרה לצפיית בינג' (לונה לך יקח יומיים שלמים לראות את 8 הפרקים)
אבל ככל שנכנסים אליה קצב הצפייה מתגבר.
אני לא רוצה להרוס יותר מדי (אני באתי אליה בלי לדעת כמעט כלום)
יש לה קונספט נחמד ועלילה טובה
ואנני מרפי מדהימה שם, מי שמכיר אותה משיטס קריק אז מצפה לו הפתעה וזה מראה איזה שחקנית נפלאה היא
אני שמעתי על הסדרה בגלל אנני מרפי והטריילרים שראיתי כללו רק את קטעי הקומדיה. וממש היה לי חבל ששחקנית כמו אנני אחרי ההצלחה של קירק הולכת לעוד קומדיה גנרית ולא מצחיקה שבטח תבוטל אחרי עונה ראשונה.
וכמה שהופתעתי כשראיתי את הפרק הראשון.
הקונספט די נחמד, עבודה טובה עם מצלמה וזה משהו שלא היה עד עכשיו והוא ממש מקורי
גם העלילה עצמה בלי הקונספט היא טובה. הסיפור על האישה האומללה ודרך התמודדות שלה מסופר טוב. וכל הסדרה אנחנו תאכלס מעודדים מישהי שרוצה לרצוח.

ממש מעניין מה יהיה בעונה השנייה (ועוד כמה יהיה אפשר לגרור את הנושא של הניסיון לרצח שלה)
בעיקר מה יהיה עם ניל עכשיו והאם זה יגרום לאליסון ופאטי לעשות עוד עבירות והאם ניל בעונה השנייה יהיה שייך לעולם הקומדיה או עולם הדרמה. (אני חשבתי שרק קיוון בעולם הקומדיה אבל בפרקים האחרונים היו כמה סצנות רק על ניל ובלי קיוון שהיו בעולם הקומדיה)

ואני לא יכולה לתאר כמה אני שמחה בשביל אנני שהלכה לכזה פרוייקט. אני באמת חושבת שאם הסדרה היתה בפלטפורמה שונה היא היתי מקבלת יותר יחס והוקרה
אני מתכוונת להגיע לזה ומתעצלת.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אויש די אני לא מאמינה שאיימי וג'ונה עשו את סצינת ה"אני אצמד אליך מאחורה רק בשביל ללמד אותך גולף" |פנים||פנים||פנים|
בחיי שזה כאילו הכותבים של הסדרה החליטו במודע שאין להם שום עניין לכתוב משהו מקורי לסיפור של הזוג הזה והם פשוט יעברו על כל הקלישאות התסריטאיות של כל הקומדיות הרומנטיות שהם מכירים, וזה מעצבן אותי ברמות.
מה שעוד מעצבן אותי זה שכל הקטע המתיש שלהם, שכבר נמרח 3 עונות, עכשיו גם בא על חשבון קלי, החברה הנוכחית של ג'ונה, שהיא ממש חמודה ומשעשעת ובחורה מתוקה, והוא פשוט חרא אליה ונותן לה לחיות באשליות בגלל הטמטום הזה שהוא לא מוכן להודות שהוא בקטע של איימי.

זהו, חוץ מהקיטור על הזוג הזה אני עדיין נהניית מהסדרה ומחבבת את כל שאר הדמויות (חוץ מהעובדת האיומה שהיא האויבת של סנדרה).
גלן הוא נשמה מתוקה ותמימה והכי מצחיק שיש.
מתה על סנדרה |לב|
דינה היא איומה מהרבה בחינות, אבל גם מצחיקה.
אוהבת שג'ף בסוף התפטר בשביל להיות עם מטאו |מאוהב| בכלל מחבבת את ג'ף, מקווה שעוד נראה אותו למרות שזה גרם לכך שהוא הוחלף במנהלת אחרת.
גארט הוא גם די נוראי לפעמים, אבל בקטע נורמלי יותר ולא מטורלל כמו דינה, ואני לא שונאת אותו.
מטאו ושאיין חמודים.
מארקוס אדיוט ודוש אבל מצחיק בכמה שהוא טיפש ( גם כשהוא מנסה להתחיל קריאות עידוד קצובות למשהו ואף אחד לא מצטרף אליו והוא מתבאס :-D )
גם את איימי וג'ונה אני מחבבת - רק לא ביחד |שפם|

למעלה