Aranel Nenharma
Well-known member
זה תיאור די טוב של הסדרה.זהו, חוץ מהקיטור על הזוג הזה אני עדיין נהניית מהסדרה ומחבבת את כל שאר הדמויות
יש לה כמה יציאות גאוניות. אבל אם הם היו מוותרים על הרומנטיקה הם היו מעולים, זה לא הצד החזק שלהם
זה תיאור די טוב של הסדרה.זהו, חוץ מהקיטור על הזוג הזה אני עדיין נהניית מהסדרה ומחבבת את כל שאר הדמויות
וואו, את באמת מחבבת כמעט את כולם. שזה מרשים בסדרה עם הרבה דמויות כזאת.אויש די אני לא מאמינה שאיימי וג'ונה עשו את סצינת ה"אני אצמד אליך מאחורה רק בשביל ללמד אותך גולף"
בחיי שזה כאילו הכותבים של הסדרה החליטו במודע שאין להם שום עניין לכתוב משהו מקורי לסיפור של הזוג הזה והם פשוט יעברו על כל הקלישאות התסריטאיות של כל הקומדיות הרומנטיות שהם מכירים, וזה מעצבן אותי ברמות.
מה שעוד מעצבן אותי זה שכל הקטע המתיש שלהם, שכבר נמרח 3 עונות, עכשיו גם בא על חשבון קלי, החברה הנוכחית של ג'ונה, שהיא ממש חמודה ומשעשעת ובחורה מתוקה, והוא פשוט חרא אליה ונותן לה לחיות באשליות בגלל הטמטום הזה שהוא לא מוכן להודות שהוא בקטע של איימי.
זהו, חוץ מהקיטור על הזוג הזה אני עדיין נהניית מהסדרה ומחבבת את כל שאר הדמויות (חוץ מהעובדת האיומה שהיא האויבת של סנדרה).
גלן הוא נשמה מתוקה ותמימה והכי מצחיק שיש.
מתה על סנדרה
דינה היא איומה מהרבה בחינות, אבל גם מצחיקה.
אוהבת שג'ף בסוף התפטר בשביל להיות עם מטאו בכלל מחבבת את ג'ף, מקווה שעוד נראה אותו למרות שזה גרם לכך שהוא הוחלף במנהלת אחרת.
גארט הוא גם די נוראי לפעמים, אבל בקטע נורמלי יותר ולא מטורלל כמו דינה, ואני לא שונאת אותו.
מטאו ושאיין חמודים.
מארקוס אדיוט ודוש אבל מצחיק בכמה שהוא טיפש ( גם כשהוא מנסה להתחיל קריאות עידוד קצובות למשהו ואף אחד לא מצטרף אליו והוא מתבאס )
גם את איימי וג'ונה אני מחבבת - רק לא ביחד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.