דיוני סדרות #68

Aranel Nenharma

Well-known member
זהו, חוץ מהקיטור על הזוג הזה אני עדיין נהניית מהסדרה ומחבבת את כל שאר הדמויות
זה תיאור די טוב של הסדרה.
יש לה כמה יציאות גאוניות. אבל אם הם היו מוותרים על הרומנטיקה הם היו מעולים, זה לא הצד החזק שלהם

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אויש די אני לא מאמינה שאיימי וג'ונה עשו את סצינת ה"אני אצמד אליך מאחורה רק בשביל ללמד אותך גולף" |פנים||פנים||פנים|
בחיי שזה כאילו הכותבים של הסדרה החליטו במודע שאין להם שום עניין לכתוב משהו מקורי לסיפור של הזוג הזה והם פשוט יעברו על כל הקלישאות התסריטאיות של כל הקומדיות הרומנטיות שהם מכירים, וזה מעצבן אותי ברמות.
מה שעוד מעצבן אותי זה שכל הקטע המתיש שלהם, שכבר נמרח 3 עונות, עכשיו גם בא על חשבון קלי, החברה הנוכחית של ג'ונה, שהיא ממש חמודה ומשעשעת ובחורה מתוקה, והוא פשוט חרא אליה ונותן לה לחיות באשליות בגלל הטמטום הזה שהוא לא מוכן להודות שהוא בקטע של איימי.

זהו, חוץ מהקיטור על הזוג הזה אני עדיין נהניית מהסדרה ומחבבת את כל שאר הדמויות (חוץ מהעובדת האיומה שהיא האויבת של סנדרה).
גלן הוא נשמה מתוקה ותמימה והכי מצחיק שיש.
מתה על סנדרה |לב|
דינה היא איומה מהרבה בחינות, אבל גם מצחיקה.
אוהבת שג'ף בסוף התפטר בשביל להיות עם מטאו |מאוהב| בכלל מחבבת את ג'ף, מקווה שעוד נראה אותו למרות שזה גרם לכך שהוא הוחלף במנהלת אחרת.
גארט הוא גם די נוראי לפעמים, אבל בקטע נורמלי יותר ולא מטורלל כמו דינה, ואני לא שונאת אותו.
מטאו ושאיין חמודים.
מארקוס אדיוט ודוש אבל מצחיק בכמה שהוא טיפש ( גם כשהוא מנסה להתחיל קריאות עידוד קצובות למשהו ואף אחד לא מצטרף אליו והוא מתבאס :-D )
גם את איימי וג'ונה אני מחבבת - רק לא ביחד |שפם|
וואו, את באמת מחבבת כמעט את כולם. שזה מרשים בסדרה עם הרבה דמויות כזאת.
אני גם חיבבתי את כולם, אבל חלק עייפו אותי לפעמים ברמה שנמאס לי מהם

איזה קטע - סיימתי לראות את חמשת פרקי כרך א' של שליטי היקום, הגילוי והנה פרק נוסף בו מגלים סודות, מציגים את מדובבי הדמויות וכו'
אולי זה "פגם" אצלי. לא מצליח לחבר את הקול של האדם לדמות, מפי הדמות הוא אחר לגמרי.
כמו כן, לא רוצה לגלות איזה שחקן/נית חשוב/ה מגלמים את הדמות, ובדיחות פנימיות. אז אחרי 5 דקות, נטשתי.
וכך, נטפליקס גלתה ענין שלי, שזה בסדר, ואני מוצף בסרטים סיניים מבוססים על אגדות ומיתוסים סיניים, וצפיתי בסרט ששמו "ליגת האלים", סרט ללא סיום, אגב.. נראה אם בכלל יבוא המשך.

Lhuna3

Well-known member
בפרק הזה אנשים מאוד עיצבנו אותי.
החברה הכריזה על יוזמה לאיכות הסביבה וג'ונה מנסה לעשות דברים, ומילא זה שאף אחד אחר לא מתנדב לעזור אבל גארט ממש מנסה לחבל לו וללעוג לו שזה חרא.
בעלילה השניה, גלן מתנהג כמו תינוק עקשן (הוא תמיד היה תינוק אבל בתור מנהל זה היה חמוד ותמים, וכשהוא עושה דווקא לאיימי זה מעצבן) ודינה עושה הכל בשביל לסכסך ביניהם (רק בסוף הפרק אני מבינה שהיא כנראה מקנאת ביחסים שלהם).

ואז כרגיל מתעורר בי הצד המבין והסלחן גם כלפי השאר ואפילו גארט, שמן הסתם כשאתה כזה עני שאין לך כסף לטיפול רפואי בעצמך אפילו, אז לחשוב על טובת העולם והסביבה זה בגדר מותרות ולא בראש מעינייך, ולראות בחור שמגיע מבית עשיר מנסה להפעיל אותך להתנדבות והקרבה זה רק מעצבן אותך ומעורר מרמור.

Lhuna3

Well-known member
יואו אני לא מאמינה שתפסו את מטאו ;-(

לפחות ג'רי וסנדרה התארסו. איזה הזוי זה היה שהטילו מטבע בין קרול וסנדרה וקרול זכתה בו אז הוא פשוט הלך איתה למרות שהוא שונא אותה גם והיא איומה אליו.

dory30

Well-known member
אז עזרתי אומץ וראיתי את אבק כוכבים של HBO מקס. בקיצור, משעשעת למדי. בחורה שרוטה לגמרי, שמתאהבת בשחקן קולנוע מפורסם ממוצא הודי. זה קצת לא ברור, איך כמישהי שעובדת בקולנוע בכלל לא מזהה שחקן כ"כ מפורסם. אבל מילא, נראה איך תתפתח העלילה בהמשך. יש עוד 5 פרקים.

למעלה