דיוני סדרות #74

didalf

Well-known member
lovesick עד 3X03

ובכן... FINALLY!!!!!!!!|מזיע| יאוו הרגתם. אבל גם יאיי|מאוהב| אני אוהבת את הטרופ הזה והמשיכה אבל הם היו מזה על הגבול של "נו כברררר" מהסוג הטוב ל"סעמק תמותו שניכם כמה אפשר":-D מזל שלא משכו את זה עוד עונה שלמה.
אני מקווה עכשיו שאחרי כל הזמן הזה הם יהיו זוג חמוד ולא יגלו שהם בעצם גרועים אחד לשני ויריבו כל הזמן ויפרדו כי אני אהרוג אותם ואז את כל מי שהמליץ על הסדרה הזאת!
אביגייל מזה נשמה טהורה מסכנה|לב| לשחרר מישהו כי את מבינה שאת עומדת בדרכם של שני אנשים מאוהבים זה מאדדד אצילי. ותודה לה שדחפה את שני האידיוטים האלה אחד לשני. כבר קיוותי שלוק ינעל אותם בחדר או משהו ולא ירשה להם לצאת עד שהם מדברים כמו שצריך:-D

לוק גם חמוד. למה הטרופ הזה של "אני רודף נשים אבל בתוך תוכי אני פגוע כי אני רוצה אהבה כמו בסרטים ובחורה שברה את ליבי" עדיין עובד עליי? אבל אוף זה עובד. אני רוצה שהוא יתאהב במישהי. אני מתחילה לחשוש שגם הוא יתאהב באיווי גאד מקווה שלא. זה כזה חמוד החברות שלהם ואיך היא הבחורה היחידה שהוא לא רוצה לשכב איתה לרמה שהוא מזמין אותה לישון במיטה שלו בלי כוונת זדון ושהיא מסוגלת לסמוך עליו להסכים לזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ובכן... FINALLY!!!!!!!!|מזיע| יאוו הרגתם. אבל גם יאיי|מאוהב| אני אוהבת את הטרופ הזה והמשיכה אבל הם היו מזה על הגבול של "נו כברררר" מהסוג הטוב ל"סעמק תמותו שניכם כמה אפשר":-D מזל שלא משכו את זה עוד עונה שלמה.
כן, תודה לאל. כל אדם שרואה את הסדרה הזאת כמעט מת עד שהם בעצם מגיעים לשלב הזה.
והקטע הוא שאף פעם לא הכרתי מישהו שבעצם צפה בזמן אמת. כלומר עם לחכות בין עונות. כי סה"כ לא היינו צריכים לחכות הרבה זמן עד שהם סוף סוף יחד.
לוק גם חמוד. למה הטרופ הזה של "אני רודף נשים אבל בתוך תוכי אני פגוע כי אני רוצה אהבה כמו בסרטים ובחורה שברה את ליבי" עדיין עובד עליי? אבל אוף זה עובד.
כן, זה עובד מעולה לכל הרוחות.
הסדרה הזאת באמת חמודה בטירוף.
אני מאוד שמח שנזכרת גם לראות.

אני שמחה שנהניית ממנה והיא לא דיכאה אותך כמו שחששתי שאולי יקרה.
ואני לא כתבתי עליה הרבה, אבל מיקי כן כתבה יותר.
אם תכתוב דברים אני אגיב גם לך.
(ואני שמחה שכתבת משחק ולא משחקי כמו שכמעט כולם כותבים בטעות.)
וואו זה באמת נורא קשה שלא לקרוא לה משחקי הדיונון. כל הזמן אני כמעט עושה את זה. (אני לא בטוח אם זה פשוט שזה מרגיש טבעי להתייחס לזה ברבים, או בגלל "משחקי הרעב" ו"משחקי הכס")

היא דווקא לא דיכאה אותי כמעט בכלל.
אולי קצת היום כשקראתי על כמה הסדרה מתייחסת לבעיות אמיתיות בדרום קוריאה ואז קלטתי שזה בעיות ברוב העולם.

אגב, באופן מאוד שונה מהרגיל עבורי אני ראיתי כמעט את כל הסדרה בקצב של פרק ליום. רק היום ראיתי את שני פרקים האחרונים ברצף (ואחד מהם הוא של רק חצי שעה)

didalf

Well-known member
[lovesick]
והקטע הוא שאף פעם לא הכרתי מישהו שבעצם צפה בזמן אמת. כלומר עם לחכות בין עונות. כי סה"כ לא היינו צריכים לחכות הרבה זמן עד שהם סוף סוף יחד.

חח וואי איזה סיוט זה בטח.

אני מאוד שמח שנזכרת גם לראות.
חוצפן אתה גם ראית לפני איזה חודשיים כולה.

dilia snake

Well-known member
עוד פרק טוב.

קצת קשה שלא לרחם על אריק, אבל אני מבינה לגמרי את ניקי בקטע הזה.

אבא של מייקל וג'ימי. קודם כול כול הכבוד להם שהם הצליחו למצוא מישהו שנראה כמו גרסה מבוגרת של צ'ארלי קוקס, דבר שני חשבתי שהוא מת. אבל כול הסצנה עם ג'ימי ופרנק הוא לגמרי צדק בהכול. זה מעניין, ואני תוהה אם הוא רק לסצנה אחת או שיראו אותו שוב כי יהיה מעניין לראות אותו עם מייקל.

הייתי בטוחה שבאמת יחטפו את אנה.

ג'ימי אומר לאמנדה שהוא מעריך אותה אבל חצי מהפרקים מקטין אותה.

הקטעים האחרים של אמנדה מנסה לא להיכנס לכלא היו פחות מוצלחים.

אז בפרק הבא הם ינסו להרוג את איימון(מה שמייקל בטח יעשה) ומה אז?

זו אחת הסדרות הכי טובות השנה (y) (y) (y) .

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד פרק טוב.

קצת קשה שלא לרחם על אריק, אבל אני מבינה לגמרי את ניקי בקטע הזה.
האמת היא שדי קל לי לא לרחם על אריק כי הוא אידיוט מעצבן וכל מה שקרה זה באשמתו.
חוץ מזה שאני לא מאמין לרגע שהוא באמת היה מחכה לניקי 10 שנים.
אבא של מייקל וג'ימי. קודם כול כול הכבוד להם שהם הצליחו למצוא מישהו שנראה כמו גרסה מבוגרת של צ'ארלי קוקס, דבר שני חשבתי שהוא מת. אבל כול הסצנה עם ג'ימי ופרנק הוא לגמרי צדק בהכול. זה מעניין, ואני תוהה אם הוא רק לסצנה אחת או שיראו אותו שוב כי יהיה מעניין לראות אותו עם מייקל.
לא נראה לי שבאמת נאמר אי פעם שאבא שלהם מת, אבל כן הנחתי את זה.
הוא לחלוטין טיפוס מאיים. זה די מגניב. מעניין למעשה למה איימון לא הוציא הוראה לחסל אותו גם. אם כי אני יכול להאמין שאף אדח לא היה מצליח.
מעניין מה הקטע בינו ובין מייקל. כי כשג'ימי אמר לו שהוא הולך לראות את אבא שלהם אז הוא אמר "אני לא אלך אם אתה לא רוצה" וזה גרם לי לחשוב שיש משהו רע בינהם. אם כי האבא הבהיר שהוא כן רוצה לראות את מייקל. גם מעניין בעצם אם מייקל היה באותו כלא עם אבא שלו.
הייתי בטוחה שבאמת יחטפו את אנה.
אני כבר הייתי לחלוטין מוכן לזה, אבל אני שמח שהיא הצליחה לברוח.
אבל איך עכשיו מייקל ישמור אותה בטוחה? הוא לא יוכל להשאיר אותה איתו, כי בשלב מסוים המשטרה תבוא לקחת אותה. יצטרכו לדאוג שתהיה לה הגנה משטרתית בעצמה.
*אגב, אני כבר כמה פרקים אומר שהם צריכים לחטוף אותה. כנראה הם סוף סוף קראו את ההודעות שלי.
ג'ימי אומר לאמנדה שהוא מעריך אותה אבל חצי מהפרקים מקטין אותה.
כן. אבל לפחות הפעם הוא מקבל את זה שהיא רוצה עורכת דין משל עצמה ולא יוצא עליה על זה. (אני חשבתי שזה מה שהוא יעשה)
הקטעים האחרים של אמנדה מנסה לא להיכנס לכלא היו פחות מוצלחים.
בעיקרון זה רעיון חכם להפיל את האשמה בהלכנת כסף על מישהו שקשור לעסק וכבר מת.
אבל באמת זה די בעייתי כשזה מישהו שדי ברור שלא היה לו כסף.
אז בפרק הבא הם ינסו להרוג את איימון(מה שמייקל בטח יעשה) ומה אז?
קודם כל השאלה היא האם הוא יצליח להרוג אותו.
אבל אם כן, אז נראה לי שיש רק עוד כמה אנשים להרוג ואז הם למעשה באמת ייצאו מסכנה. ד ברור שהם לא יכולים להשאיר את קון בשליטה אחרי איימון.
מה שיכול בעיקרון אולי לקרות זה שהם יוכלו בערך להכנס לנעליים של איימון. לפחות חלקית.
בכל מקרה באמת שלא נשארה להם שום ברירה אחרת לדעתי.

lemon lyman

Well-known member
את האמת שניסיתי לפני כמה ימים לצפות בפרק הראשון של זה, אבל וואו זה נראה כל כך ישן, זה יהיה לי ממש קשה להכנס לזה, במיוחד שאני לא בטוחה שתהיה לי שם דמות שאצליח להתחבר אליה עכשי
שאני חושבת על דמויות שאת אוהבת החשודים שעולים הם
ספייק, הדוקטור, וקים וקסלר
אז למרות שאני לא מכירה אף אחד מהם אני מסכימה עם המסקנה שלך
(למרות שאני מן הסתם כן אוהבת דמויות משולחן לחמישה ברמה שאת אוהבת את אלו שציינתי)

אגב שאני חושבת על דמויות שלונה אוהבת אני נזכרת גם באנשים הבאים
וויל ביילי, צאק מק'גיל, פרנק גלאגר, גרג הירש, ואייזק גודווי .
מה שמביא אותי למסקנה

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

אבל ברצינות רגע כי אני פתאום קולטת שאני לא יודעת איזה דמויות את לא אוהבת
אז איזה דמויות בסדרות שאת רואה שאני גם ראיתי
נגיד בבית הלבן
את לא אוהבת?
( אבל לא כאלה שאת סתם אדישה אליהם או שהופיעו במעט פרקים)
אגב את מרשה ו-וילה מהיורשים את אוהבת?

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
שאני חושבת על דמויות שאת אוהבת החשודים שעולים הם
ספייק, הדוקטור, וקים וקסלר
|לב| אבל אם כתבת את קים אי אפשר לא לכתוב גם את ג'ימי מק'גיל, כי הוא הכי אהוב עלי שם.
אגב שאני חושבת על דמויות שלונה אוהבת אני נזכרת גם באנשים הבאים
וויל ביילי, צאק מק'גיל, פרנק גלאגר, גרג הירש ואייזק גודווי .
יש לך זכרון טוב!! |כתר| אני מניחה שזכרת ספציפית את אלו בגלל שהן דמויות שאת לא אהבת (וחלקן כאלו שצופים רבים אחרים לא אוהבים).
ועדיין זה מרשים.
מה שמביא אותי למסקנה

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D
אבל זה די נכון.
כמעט ואין דמויות שאני שונאת, יש לי נטיה לחבב, או לפחות לא לשנוא, גם דמויות שאחרים כן נוטים לשנוא.
אני ממש לא שונאת בקלות.
(זה גם קשור לעובדה שאני מסוג טיפוס של "סנגור").
אבל ברצינות רגע כי אני פתאום קולטת שאני לא יודעת איזה דמויות את לא אוהבת
אז איזה דמויות בסדרות שאת רואה שאני גם ראיתי
נגיד בבית הלבן
את לא אוהבת?
( אבל לא כאלה שאת סתם אדישה אליהם או שהופיעו במעט פרקים)
בבית הלבן לא חושבת ששנאתי אף אחד (אולי איזה דמויות חד-פעמיות כאלה, כמו 2 אלו שהיו מגעילים ל...אנאבת'(?) ואז סם צעק עליהם ופיטר אותם נדמה לי, או זאת הנוצריה שדרשה התנצלות מג'וש על איזה פליטת פה בטלויזיה )

בעיקר מי שאני שונאת זה דמויות של נבלים שממש מפחידים אותי כי הם אכזריים/סאדיסטיים, למשל באוז היו כמה כאלה (שילינג'ר, קלר, אוריילי) במשחקי הכס (ג'ופרי, ראמזי), מישהו שלא אכתוב במתים המהלכים... כאלו.
או דמויות שאמורות להיות קומיות אבל הן מאוד מעצבנות אותי כי כל המאפיין שלהן זה אנוכיות ויהירות מוקצנת.

dilia snake

Well-known member
הודעה שבועית וכ'ו.
אני בטוחה שיש שם לאתרים שמהבוקר ספיילרו מה יהיה בפרק כאילו אנחנו לא ב-2021 ויש אנשים שלא רואים את הפרק ישר והשם הזה מתחרז עם "נות".

אז קייסי עוזב, ובאמת שלא היה שום דבר מיוחד או מעניין בפרק הזה וגם לא הרבה דברים טובים.

אז נתחיל בחתול ששימש כדי להצית כנסייה(מה נסגר??????????????) למה???????? עד עכשיו תמיד פחדתי מהכותבים של חוק וסדר, הכותבים של FIRE מפחידים אותי עכשיו הרבה יותר. והייתה גם תאונת דרכים סתמית לגמרי.

אישתו של קרוז ילדה וקוראים לילד אוטיס, שוק! |ישן| אני בטוחה שיש באיזה מקום הודעה שלי חוזה את זה.

איפה כול שאר השחקנים מהשיקגו'ז האחרות? למה קיבלנו רק את טרודי(המלכה האם)? למה הפרק הרגיש סתמי לגמרי?

אה, והסיכוי שג'סי ספנסר יחזור עוד 3 שנים הוא אפסי. לא שאני לא חושבת שהסדרה תתבטל או משהו, זה פשוט לא הגיוני.

זהו, אני עצבנית(אני לא כועסת, אני מאוכזבת).

אם כבר פרק סתמי.

אז סטיבי היא נטלי בבלונד ובלי קול מעצבן. זהו ואם היא יותר חכמה מנטלי היא תברח מוויל.

והעלילה עם ונסה לא מעניינת.

אני אוהבת את סקוט, הוא מקום שני עכשיו אחרי אית'ן.

ומעניין מה יקרה עם מרסל, הוא הפך להיות הרופא הכי מעניין בסדרה עכשיו.

אז אחרי שמתחילת העונה היו לקווין מספר חד ספרתי של שורות כול פרק זה היה עניין של זמן עד שיקדישו לו פרק משלו, בזמן שלג'יי היו בדיוק 2 שורות הפרק ובקושי ראו אותו ברקע. מישהו שם לא יודע מה המשמעות של איזון.

הסיפור עם החברה של קווין הולך להיגמר רע או ממש ממש רע, זו רק שאלה של איך וכמה רע זה יהיה.

זה נחמד איך ביום הגדול של FIRE כולן התאחדו לפרקים סתמיים עד בינוניים.

ובלי טרודי! אם כבר מדברים על פשעים, שמישהו ילך לחקור איך זה קרה.

נערך לאחרונה ב:

lemon lyman

Well-known member
רק לעדכן ( בעיקר את @lemon lyman ) שהשלמתי בסופ"ש את עונה 7 של תרגיע, שמסתבר שאת רובה באמת לא ראיתי בכלל, וזו באמת אחלה עונה.
היה ממש כיף גם לראות את האיחוד של סיינפלד ואת לארי וג'רי עובדים יחד, והופתעתי שהביאו את כולם וגם את אמא של ג'ורג' ואת ניומן, ושעשו משהו שנון ומצחיק מהשערוריה של מייקל ריצ'ארדס ולא התעלמו מזה.
הקטע עם העוזרת עם החולצות בטן - לא בטוחה שהיה עובר בשקט היום... ;-#

איזה כיף שראית ואהבת
וזה היה באמת מוצלח . הבעיה היחידה שלי איתו שהוא גורם לי לרצות שתהיה עונה שלמה חדשה של סיינפלד

אההה
כי עשו אותו שם קצת מנייאק? :-D
(זה בקשר ללין בתרגיע)
בעיקר כי הוא היה מעצבן ומדובר בסדרה שכולם בה פחות יותר מעצבנים אבל את רוב הדמויות אני כן אוהבת אז ביאס אותי שדווקא אותו אני לא אוהבת
חחח וואו לא ידעתי שהוא בריטי כזה!
(זה קשור לטום מהיורשים)
אוף ממש קשה לי לשמוע סרטונים איתו בגלל זה
אגב ידעת שאשתו במציאות שיחקה בסדרה החטא (אני לא ראיתי את הסדרה הזאת ) היא שיחקה שם את האמא של הגיבור הראשי והשחקן ששיחק אותו מאוד דומה למת'יו מקפדיין (טום מהיורשים) שממש הייתי חייבת לבדוק שהוא לא הבן שלה(שלהם ) גם במציאות ( אחרי זה הבנתי שהשחקן ששיחק את הבן הוא אדם מוכר בפני עצמו)
1634839102280.png

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
לא יודעת למה חשבתי שעניתי לך.

האמת היא שדי קל לי לא לרחם על אריק כי הוא אידיוט מעצבן וכל מה שקרה זה באשמתו.
כן, ברור שמגיע לו והכול אבל עדיין, הוא נראה מסכן כזה בתא (וברור שהוא לא היה מחכה לה דקה, זה גרם לי לחשוב למה היא ובעיקר אמנדה בחרו בחיים האלו מההתחלה, מה הן לא ידעו את הסיכונים?).
הוא לחלוטין טיפוס מאיים. זה די מגניב. מעניין למעשה למה איימון לא הוציא הוראה לחסל אותו גם. אם כי אני יכול להאמין שאף אדח לא היה מצליח.
באמת למה 8-* מצד שני הוא בכלא, והוא לא מעורב בכלום. זה ברור שהוא השאיר לפרנק את הכול בזמן שהוא ב"פסק זמן".
מעניין מה הקטע בינו ובין מייקל. כי כשג'ימי אמר לו שהוא הולך לראות את אבא שלהם אז הוא אמר "אני לא אלך אם אתה לא רוצה" וזה גרם לי לחשוב שיש משהו רע בינהם.
גם ג'ימי התנהג מוזר בסצנה בכלא, כנראה הוא לא היה הטיפוס האבהי וזה גם גרם לי חשוב איפה אימא של ג'ימי ומייקל(ושל אריק, והבעל של בירדי אם היה לה כזה).
אם כי האבא הבהיר שהוא כן רוצה לראות את מייקל. גם מעניין בעצם אם מייקל היה באותו כלא עם אבא שלו.
אני חושבת שזה הבהיר שהם לא היו באותו כלא, וכנראה הם לא התראו לפחות 8 שנים. ונראה לי יותר הגיוני שהם לא ישבו באותו כלא, במיוחד ששניהם שייכים לפשע מאורגן וכאלה.
אבל אם כן, אז נראה לי שיש רק עוד כמה אנשים להרוג ואז הם למעשה באמת ייצאו מסכנה. ד ברור שהם לא יכולים להשאיר את קון בשליטה אחרי איימון.
מה שיכול בעיקרון אולי לקרות זה שהם יוכלו בערך להכנס לנעליים של איימון. לפחות חלקית.
בכל מקרה באמת שלא נשארה להם שום ברירה אחרת לדעתי.
(y).

dory30

Well-known member
כמו השיר של נלי פורטדו, All good things come to an end. בכל מקרה, בפרק האחרון של הסדרה ארמונד מתעמת עם שיין ומת מדקירה מקרית באמבטיה של החדר. פולה חומקת מעונש, למרות שהיא אחראית לשוד. קווין נשאר באי ומצטרף לחותרים. טינה מפזרת את האפר של אמא שלה בים. ועדיין נשארת השאלה- איך רייצ'ל משתכנעת להישאר עם שיין? ואיך הוא משוחרר למרות שטכנית רצח את ארמונד? אשמח לשמוע "פתרונות יצירתיים" ממי שראה.

Lhuna3

Well-known member
ואיך הוא משוחרר למרות שטכנית רצח את ארמונד?
אני חושבת, או לפחות כך קראתי אחרים טוענים, שהשחרור הקל שלו אמור להיות חלק מהביקורת לכאורה של הסדרה על הבדלי המעמדות וכמה שלבנים ועשירים הם פריבילגים שיכולים לצאת בקלות אפילו מהריגה/רצח. לטעמי, אם זו היתה באמת כוונת היוצרים, אז זה יצא להם ממש גרוע ולא משכנע, בהתחשב בזה שהוא באמת לא היה אשם בכלל בדקירה הזאת, אלא ארמנד הוא האשם במותו שלו, ולכן זה דווקא מרגיש לי סוף צודק שהוא ישוחרר בלי כל בעיה.

אוסיף שאני בכלל לא הסכמתי עם יחס הסדרה כלפי שיין, שהוצג כנבל מטומטם למרות שבעצם צדק בעיני ברוב טענותיו ולא עשה שום דבר נוראי, אלא אם כן הכוונה היתה הפוך על הפוך.

dory30

Well-known member
יכול להיות שלא נמצאה כל הוכחה לכך שהוא רצח. אולי החוקרים הפורנזיים השתכנעו שמדובר בהתאבדות מצד המנהל. בלי קשר, ארמונד אכן שילם על כל הטעויות שביצע וטוב שכך. שיין לא נבל ולא מטומטם, פשוט עשיר ושחצן. אני הזדהיתי יותר עם האבא ממשפחת מוסבאכר (סטיב זאן, אותו אני מכיר בעיקר מקומדיות) ועם מנהלת הספא.

lemon lyman

Well-known member
|לב| אבל אם כתבת את קים אי אפשר לא לכתוב גם את ג'ימי מק'גיל, כי הוא הכי אהוב עלי שם.
מה את הכי אוהבת את ג'ימי? אני צריכה לפטר את התחקירנים שלי |שפם|:-D
בכל אופן היה לי רושם שהיא הדמות אהובה עליכם בסדרה הזאת (באופן אישי גורם לתהות מה אני אחשוב עליה )

יש לך זכרון טוב!! |כתר| אני מניחה שזכרת ספציפית את אלו בגלל שהן דמויות שאת לא אהבת (וחלקן כאלו שצופים רבים אחרים לא אוהבים).
ועדיין זה מרשים.
אני מכירה רק את וויל וגרג אגב בצפייה החוזרת שלי ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה התחלתי לחבב אותו
וכן את שאר זכרתי בגלל הדיונים (גם איתם מעניין אותי מה אני ארגיש כלפיהם)
אגב התלבטתי אם לרשום גם את איימי מהבית הלבן אבל לא הייתי בטוחה אם את אוהבת אותה (אני אוהבת אותה) אבל הרבה לא השחקנית סיפרה שאנשים היו נגישים אליה ברחוב אומרים לה שהם לא מבינים מה היא עושה בסדרה
:-D
אבל זה די נכון.
כמעט ואין דמויות שאני שונאת, יש לי נטיה לחבב, או לפחות לא לשנוא, גם דמויות שאחרים כן נוטים לשנוא.
אני ממש לא שונאת בקלות.
(זה גם קשור לעובדה שאני מסוג טיפוס של "סנגור").

בבית הלבן לא חושבת ששנאתי אף אחד (אולי איזה דמויות חד-פעמיות כאלה, כמו 2 אלו שהיו מגעילים ל...אנאבת'(?) ואז סם צעק עליהם ופיטר אותם נדמה לי, או זאת הנוצריה שדרשה התנצלות מג'וש על איזה פליטת פה בטלויזיה )

בעיקר מי שאני שונאת זה דמויות של נבלים שממש מפחידים אותי כי הם אכזריים/סאדיסטיים, למשל באוז היו כמה כאלה (שילינג'ר, קלר, אוריילי) במשחקי הכס (ג'ופרי, ראמזי), מישהו שלא אכתוב במתים המהלכים... כאלו.
או דמויות שאמורות להיות קומיות אבל הן מאוד מעצבנות אותי כי כל המאפיין שלהן זה אנוכיות ויהירות מוקצנת.
זה היה לאיינסלי .מפתיע אותי שדווקא אותם ציינת
אגב מה עם החבר הצרפתי של את יודעת מי
הוא היה בלתי נסבל (ואני עוד אוהבת כל מה שקשור לצרפת )

נערך לאחרונה ב:

lemon lyman

Well-known member
אני חושבת, או לפחות כך קראתי אחרים טוענים, שהשחרור הקל שלו אמור להיות חלק מהביקורת לכאורה של הסדרה על הבדלי המעמדות וכמה שלבנים ועשירים הם פריבילגים שיכולים לצאת בקלות אפילו מהריגה/רצח. לטעמי, אם זו היתה באמת כוונת היוצרים, אז זה יצא להם ממש גרוע ולא משכנע, בהתחשב בזה שהוא באמת לא היה אשם בכלל בדקירה הזאת, אלא ארמנד הוא האשם במותו שלו, ולכן זה דווקא מרגיש לי סוף צודק שהוא ישוחרר בלי כל בעיה.

אוסיף שאני בכלל לא הסכמתי עם יחס הסדרה כלפי שיין, שהוצג כנבל מטומטם למרות שבעצם צדק בעיני ברוב טענותיו ולא עשה שום דבר נוראי, אלא אם כן הכוונה היתה הפוך על הפוך.
אני רציתי לציין שאני ממש אהבתי את שיין (לא יודעת בקשר לאשתו כי אני שונאת את השחקנית הזאת ) וגם היה לי מוזר הקטע כיאלו שהוא אמור לצאת יותר גרוע ממה שהוא היה באמת

Lhuna3

Well-known member
אגב מה עם החבר הצרפתי של את יודעת מי
הוא היה בלתי נסבל (ואני עוד אוהבת כל מה שקשור לצרפת )
אה, כן, שכחתי מקיומו בכלל... נכון, כמובן שלא אהבתי אותו. (בסדרה הזאת זה מאוד ברור מי הדמויות שהיוצרים רוצים שלא נאהב. נ.ב. וויל ביילי הוא ממש לא אחד מאלו |שוטר|)
אני רציתי לציין שאני ממש אהבתי את שיין (לא יודעת בקשר לאשתו כי אני שונאת את השחקנית הזאת ) וגם היה לי מוזר הקטע כיאלו שהוא אמור לצאת יותר גרוע ממה שהוא היה באמת
|כן| יהיה מוגזם להגיד שאהבתי אותו, אבל אני שמחה שאנחנו מסכימות לגבי היחס לדמות שלו.

Lhuna3

Well-known member
אגב התלבטתי אם לרשום גם את איימי מהבית הלבן אבל לא הייתי בטוחה אם את אוהבת אותה (אני אוהבת אותה) אבל הרבה לא השחקנית סיפרה שאנשים היו נגישים אליה ברחוב אומרים לה שהם לא מבינים מה היא עושה בסדרה
אמממ האמת שאני כבר לא זוכרת מה הרגשתי כלפיה בצפיות הראשונות. היום אני מחבבת את הדמות שלה. אבל לא הבנתי למה שאלו אותה דבר כזה :oops:

dilia snake

Well-known member
החיים זה מה שקורה לך שאת מתה לראות את הפרק אבל יש לך מחויבויות אחרות

את רואה שיקגו FIRE וכול סדרה שמתכננת בקרוב לחגוג יום הולדת עגול? ככה עושים את זה.

ואו.

קרייגן!וורנר!אמרו!!הבעל של מרישקה הרגיטאי שאני לא זוכרת איך קוראים לדמות שלו!

אהבתי את זה שהם שילבו גם קטעים מהפיילוט וגם מעוד פרק ישן. ואת זה שהטריגר לכול הפרק הזה היה בכלל תיק ישן של קרייגן.

אין מה להגיד יותר מידי על הפרק כי הוא באמת היה קרוב לשלמות ושאפו לכולם שם על הפרק הזה.

רק ברצינות, מה היה כ"כ דחוף VICTIMIES אוליביה שוב? כאילו אין לה מספיק טראומות שהיא עכשיו תצטרך שוב לעבור את הכול מחדש?

אני כ"כ עייפה

אני שונאת את כול הקטעים הדוחים האלו.

אז הם הלכו על זה האוריג'ן סטורי של מה שמה(פדרה? פדורה?) הוא שהיא קורבן שהופכת לסרסורה? כ"כ נדוש.

חשבתי שאדי ווגנר זה סתם שם שהם המציאו ולא פושע אמיתי, ועכשיו יש לו בן(שנראה כמו הבן של סטייבלר) שקלט שסטייבלר מתחזה, זה כבר מעניין.

חוץ מזה? אני מקווה שכול הסימנים שהקו הזה בסוף שלו נכונים והם יעברו למשהו מעניין יותר.

נערך לאחרונה ב:
למעלה