דיוני סדרות #82

Lhuna3

Well-known member
עדכון סטטוס קצר:
מהסדרה של אפל טיוי+ עם וויל פארל ופול ראד פרשתי באמצע או סוף פרק 2, כיוון שנראה לי שהיא הולכת לכיוון עלילתי שאני לא אוהבת.
(אבל חייבת לציין שקת'רין האן עושה שם תפקיד נהדר שאני לא אתפלא אם היא תהיה מועמדת עליו למשהו.)

מצאתי שיש את קת'רינה הזאת (the great) ביס! אז אני מתחילה אותה עוד מעט.

רציתי גם את התייר שמסקרן אותי מה אתם כותבים עליה כל כך הרבה, אבל לא נראה לי שיש אותה בפלטפורמה שאיננה דודים, אז אולי מתישהו בהמשך.

Aranel Nenharma

Well-known member
הבנתי מה את רומזת...
בסדר אני מוכן להיות חבר אפלטוני שלך
:-P:
ניק אני לא בטוחה שאני רוצה להיות בכלל מכרה שלך
* למרות שנראה לי לשנינו יש ראש טוב לצחוקים
מאוד שמחתי שהשאירו את החברות הקרובה בין קלארק ובלאמי אפלטונית לאורך כל הסדרה.
השחקנים לא בעל ואישה במציאות?
אם כן זה מצחיק שזה דווקא החברות שנשארה אפלטונית
אני יודע...
🌯
אף פעם לא חשבתי על יום כיפור באופן רציני כמנקה חטאים.
דווקא בגלל סדרות אני חשבתי יורת על הקטע של הconfession שעושים מול כמרים בתא הקטן הזה ואז מקבלים מחילה על כל מיני דברים גם נוראיים.
שזה גם חלק דפוק כל הconfession
אני מניח שאליוט כן הבריח דרכה סמים לאוסטרליה. אנחנו לא יודעים איפה הוא פעל. או מתי הוא הבריח דרכה סמים, אבל זה בטח לא היה ממש בזמן האחרון כי הפצע שלה כבר החלים.
יכול להיות שזה היה לפני יותר משנה. בביקור אחר לחלוטין שלו באוסטרליה.
יש מצב גם הוא זה שבכלל הציע ללוסי לברוח לאוסטרליה או שהיא רצתה לבוא לפה כי אליוט דיבר על המקום הזה הרבה
גם בכלל לא ברור לנו מה בעצם הוא היה. זה היה נראה בזכרונות כאילו הוא הרואה חשבון של קוסטה. אבל למה שהוא יהיה מבריח סמים ורואה חשבון? הגיוני יותר שהוא עבד בשביל רשת הסמים של קוסטה.
חחחחח
הזכיר לי את הקמפיין של צה"ל לעתודאי רפואה
"קצין ודוקטור" - הסלוגן
עוד דבר שלא ברור - למה שהוא יגנוב מקוסטה מיליון דולר עם ויקטוריה? מיליון דולר זה לא סכום כזה ענק של כסף. אם הוא עובד בתור מבריח סמים, אז הגיוני שהוא מרוויח סכומים גדולים בכל מקרה. ואם הוא באמת היה רואה חשבון של קוסטה, הגיוני שהוא יכל להוציא ממנו סכום גדול יותר

.

Aranel Nenharma

Well-known member
רציתי גם את התייר שמסקרן אותי מה אתם כותבים עליה כל כך הרבה, אבל לא נראה לי שיש אותה בפלטפורמה שאיננה דודים, אז אולי מתישהו בהמשך.
יש שם את ג'יימי דוראן|מזיע|

אבל בלי קשר סדרה טובה ומומלצת

Aranel Nenharma

Well-known member
ניק, הבנתי שאני ואתה היחידים שרואים ומדברים על הסדרה
אז אנחנו תאכלס יכולים לרכל פה על מי שאנחנו רוצים והם לא ידעו

* ואם מישהו אחר קורא את זה, אז אם אתם צופים בסדרה, תצטרפו לדיון, הסדרה מעלה שאלות פילוסופיות יפות
ואם אתם לא צופים בסדרה, אז מה אתם עושים כאן?! אתם הורסים לכם סדרה שהיא באמת טובה וחמודה

אז ניק כדי שיהיה לך פינה חמה ושקטה רק בשבילך פה בפורום, ללכת כל פעם שמישהו מעצבן אותך
בשבילך....

lemon lyman

Well-known member

* ואם מישהו אחר קורא את זה, אז אם אתם צופים בסדרה, תצטרפו לדיון, הסדרה מעלה שאלות פילוסופיות יפות
ואם אתם לא צופים בסדרה, אז מה אתם עושים כאן?! אתם הורסים לכם סדרה שהיא באמת טובה וחמודה

אז ניק כדי שיהיה לך פינה חמה ושקטה רק בשבילך פה בפורום, ללכת כל פעם שמישהו מעצבן אותך
בשבילך....
אני קראתי
אני קוראת פה הכל
אבל למה תמונות של טום ולא של ג'יימי }-]

טוני החתול

Well-known member
מנהל

בשבילך....

אוקי
אההההההה זה כל כך משמח לראות תמונות חמודות של טום בהפתעה.

ואנחנו יכולים באמת להמשיך לעד לכתוב כאן, אבל לא הייתי סומך על פרטיות
אנחנו עכשיו יודעים ש @lemon lyman קוראת
(אגב, הסיבה שתמונות של טום היא בגלל שזה כבר בלי קשר לסדרה)
(אבל אני יכול לדמיין שבעונה הבאה טום יופיע בתור אחיו הצעיר של אליוט)
(... או הבן זוג הצעיר של אליוט)

בכל מקרה אני חושד שגם עדי|חזיר| מציצה לתוך שרשורים לפעמים כדי לבדוק אם יש בהם משהו מעניין. אולי היא לא קוראת הכל, אבל היא תשים לב לתמונות.

אבל באמת מצחיק אם מישהו יצפה בסדרה ואז יכנס דווקא להודעה הזאת ולא יבין על מה אנחנו מקשקשים.

אז אני אוסיף תיאוריה לגבי העונה השניה - היא תתרחש אחרי קפיצת זמן של 25 שנים ותעסוק בעיקר בג'יימס - הבן של הלן ואליוט - שאותו יגלם טום הולנד. הוא יהיה חצי שוטר מתחיל וחצי מבריח סמים שאיבד את זיכרונו.

Aranel Nenharma

Well-known member
חחח , מצחיק אותי שלונה מתחרפנת כמה יש לחפור על הסדרה הזו.
אני קראתי
אני קוראת פה הכל
חפרפרת
כי תמונות של ג'יימי לא צריך לשים בהחבא, בבושה.
אני כבר אדאג להפיץ את היופי הזה של ג'יימי בשרושר אוף (למה מרגיש לי שאין בפורום אהבה לג'יימי כמו שמגיע לו)
(אגב, הסיבה שתמונות של טום היא בגלל שזה כבר בלי קשר לסדרה)
(אבל אני יכול לדמיין שבעונה הבאה טום יופיע בתור אחיו הצעיר של אליוט)
(... או הבן זוג הצעיר של אליוט)
באמת איך יצא שכבר הזכרנו את טום בהודעות על הסדרה
ניק, אתה דוחף אותו לכל מקום |פנים|
וטום יהיה מעולה בסדרה, אני ממש יכולה לראות אותו משתלב.
ממש מתאים לי לראות אותו משחק דמות רעה וקשוחה
בכל מקרה אני חושד שגם עדי|חזיר| מציצה לתוך שרשורים לפעמים כדי לבדוק אם יש בהם משהו מעניין. אולי היא לא קוראת הכל, אבל היא תשים לב לתמונות.
מעניין כמה פעמים היא מפיצה תמונות של טיילור בשרשורים שאני לא קוראת....
אבל באמת מצחיק אם מישהו יצפה בסדרה ואז יכנס דווקא להודעה הזאת ולא יבין על מה אנחנו מקשקשים.
גם מי שיקרא את מה שידברנו על הפרק האחרון נראה לי ילך לאיבוד:-D
אז אני אוסיף תיאוריה לגבי העונה השניה - היא תתרחש אחרי קפיצת זמן של 25 שנים ותעסוק בעיקר בג'יימס - הבן של הלן ואליוט - שאותו יגלם טום הולנד. הוא יהיה חצי שוטר מתחיל וחצי מבריח סמים שאיבד את זיכרונו.
הוא יכול לבוא בתור הבן של השוטר ההוא שחטפו את אשתו, ולנקום באליוט על כך שהפליל את אבא שלו

ואני קולטת שאני לא יכולה להפסיק לדבר על הסדרה, כי ככל שעובר הזמן אני יותר ויותר אוהבת את הסדרה. היא משתבחת כמו ייון טוב

dilia snake

Well-known member
אני לא יודעת אם להשוויץ או להתבייש(ואם כן, אז עבורי או עבור הכותבים?) שאני עומדת הפרק על 100% ניחושים נכונים. אני יותר מידי שנים בעסק ככה או ככה.

אית'ן! אהבתי את זה שהוא היה הפרק אבל לא בבית החולים אלא בעלילה צדדית עם צ'ארלס.

למה מביאים לנו בני משפחה של דמויות רק כדי להרוג אותם עד סוף הפרק?

גודווין, המלכה האם של השיקגו'ז! פנו דרך אנשים עלובים!

והיו לנו הפרק גם דמויות מ-FIRE וגם מ-PD או כמו שהשואורנרים של השיקגו'ז קוראים לזה: "הכי קרוב לקרוסאובר משולש שתקבלו עד שתגמר הקורונה"

סטלה יצאה כ"כ מושלמת הפרק שזה מביך לראות את זה, רגע אחד היא מנהלת את הקריאה באופן מושלם(שבודן משגיח מלמעלה, צופה בה בגאווה. איכס) ואז היא נלחמת עבור בחור שהיא בקושי מכירה בידיעה שזה ידפוק לה את הקידום ל-81 וכמובן שהיא מצליחה והוא חוזר לעבודה. והיא גם מקבלת מסברייד בסופן של דבר טבעת אירוסין, אחרי חצי שנה שהם מאורסים.

וגם כאן הייתה גאלה, למרבה המזל בPD חסכו מאיתנו שטות כזאת. אבל זה היה מביך.

ו-ויולט והצ'יף הסימטרי התנשקו בפעם הראשונה, הלכתי להקיא.

אוקיי, אז סוף סוף רואים את התוצאה של ההסכם בין ג'יי לוויט. שזה אומר בעיקר שג'יי התלווה כול הפרק לוויט. אבל בעיקר למדנו שסחיטה זו הדרך הכי טובה להתמודד עם פושעים.

בסוף הפרק וויט לג'יי "יש לי 20 דרכים לא חוקיות להתמודד עם מצב, אתה בקטע?" וג'יי "תן לי שעה" אחרי שעה: *לוקחים את הפושע ומשתמשים בחברה והבן שלו כדי לסחוט אותו* גם סחיטה באיומים זה פשע.

חוץ מזה סתם פרק.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
באמת איך יצא שכבר הזכרנו את טום בהודעות על הסדרה
ניק, אתה דוחף אותו לכל מקום |פנים|
וטום יהיה מעולה בסדרה, אני ממש יכולה לראות אותו משתלב.
ממש מתאים לי לראות אותו משחק דמות רעה וקשוחה
את זאת שהעלת אותו מהאוב.
וזה גרם לי לדמיין אותו בסדרה.

וגם אותי מאוד מעניין לראות אותו בתפקיד מישהו רע.
אני די בטוח שהוא לא עשה משהו כזה עד כה.
(אגב, שווה מאוד לראות את Cherry בכיכובו, שם הוא די שלילי, אם כי לא רע)
ואני קולטת שאני לא יכולה להפסיק לדבר על הסדרה, כי ככל שעובר הזמן אני יותר ויותר אוהבת את הסדרה. היא משתבחת כמו ייון טוב
למרות שאנחנו כבר לא ממש מדברים על הסדרה.
אבל אני כן אוהב את המחשבה שאנחנו גורמים לאנשים לחשוב שאנחנו לא יכולים להפסיק לדבר עליה.
אני לא אוהב יין, אבל אני כן אוהב את הסדרה. אם תהיה עונה שניה אני בהחלט אראה שוב את העונה הראשונה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אין לי המון זמן
ויש לי תחושה שאף אחד לא מתעניין בסדרה הזאת כך שאף אחד לא יקרא את זה (אוקי אני מנחש שאת קוראת את זה אפרת, אז נראה אם תוכלי לענות לחידה בסוף).
אז אני אנסה לקצר.

פויזן אייוי המקורית הורגת אנשים שדגים שאגם שאסור לדוג בו (אגב היה נראה שהאנשים האלו מרגישים מאוד רע לגבי להרוג את הדגים שזה בעצמו מפתיע)(כאילו אלו דגים)
היא באופן כללי די בקטע של הרג והריסת מכוניות.
צוות באטוומן מבינים שהיא בשמורת הטבע ההיא ובאים לתפוס אותה. עם רובה אחד שיכול כנראה לעצור אותה.
הם נכשלים באופן נוראי.
למעשה לא ממש ברור איך בסוף הם הצליחו לברוח משם חיים. כאילו רגע אחד הם עומדים ליד טנדר מפוצץ ורגע הבא זה היום למחרת והם בעיר והכל איתם בסדר. אבל לא ברור למה פויזן אייבי לא הצליחה להרוג אותם כשהיא הייתה כל כך קרובה להצליח לפני כן. במיוחד כי אני חושב שהמלח התפוצץ.

ועצם מה קרה עם הילד המסכן? זה שאחר כך ראינו שאבא שלו נהרג על ידי פויזן מרי.

כן, גם זה קרה - פויזן מרי (או מרי אייוי? זה נשמע פחות טוב). מתחילה לקבל מיגרנות כי פויזן אייוי המקורית קוראת לה למצוא אותה. טריק נחמד.
מרי בעצם ממש מתלהבת לפגוש את המקורית כי היא מרגישה שהיא חייבת לה המון. אליס לעומת זאת מאוד סקפטית לגבי המפגש הזה. היא בעצם מפחדת שמרי תמות כי היא דואגת לה. באדם די נוראי כמו אליס זה ממש חמוד. אבל מרי מתעקשת ומרדימה את אליס עם הכוחות שלה ויוצאת לפגוש את פמלה (פויזן אייוי המקורית) המקורית. בדרך רנה יורה בה עם רובה חיצים שפמלה גנבה מצוות באטוומן (כנראה כי בשלב הזה היא לא רוצה שמרי תעזור לפמלה להחלים). אבל איש רנדומלי מציל את מרי בכך שהוא מוציא ממנה את חץ ההרדמה. וכתודה היא הורגת אותו.
שמחתי לפחות שכשאליס מגלה שמרי הרגה מישהו היא נראית מזועזעת מזה ולא שמחה.

הרי בסוף מוצאת את פמלה והן מתאחדות. אני חששתי שאליס צודקת ומרי תמות במפגש כשפמלה תבריא, אבל נראה שזה לא מה שקורה.
עוד דבר שאני תהיתי אם יקרה זה שפמלה תשאב את כל ה"פויזן אייוי מוג'ו" מהגוף של מרי ככה שמרי תחזור להיות נורמלית. זה בעצם אולי היה נחמד.

בכל מקרה כל זה קורה מול רנה שבדיוק הכריזה שמערכת היחסים שלה עם פמלה היא רעילה (באופן מתאים)(בגלל פויזן). וזה אחרי שפמלה משתמשת בכוחות שלה כדי למנוע מרנה לעצור אותה מלהרוג את באטוומן. אבל מסתבר שרנה הייתה מוכנה לכך שבעתיד פמלה אולי תשתמש בכוחות שלה נגדה ובנתה עמידות לפרומונים של פמלה. (לא ממש קלטתי ממתי היא תכננה את זה).

צוות באטוומן התמודד עם יותר מסכנת מוות מפויזן אייוי (סכנה שעדיין לא ברור לי איך הם יצאו ממנה) אלא עם רגשות.
לוק מתוסכל כי הוא מרגיש שכל מה שקורה להם זה אשמתו כי אין לו את מה שנחוץ כדי להיות גיבור. אבל נראה שריאן מצליחה להבהיר לו שעצם זה שהוא חושב ככה אומר שהוא בדרך להפוך לגיבור.
חוץ מזה ריאן מאוד כועסת על סופי (ומענישה אותה בדרכים ילדותיות) על כך שהיא שכבה עם רנה ואז השאירה את רנה לבד עם פמלה ולכן פויזן אייוי חזרה לחיים.
הכל מוביל לשיחה מלאת רגשות שלהן על כל האישיוז שתמיד היו בינהן ומעלה משהו יותר...
בסופו של דבר יש בסדרה אומנם המון לסביות, אבל זה כנראה מתבקש מידי שיהיה משהו בין שתי הגיבורות של הסדרה.
ואכן סופי מנשקת את ריאן מאוחר יותר. אפילו אם זה כאילו רק כדי לגרום לריאן להרגע.

בחדשות אחרות - ג'ון דיגל מגיע לביקור שוב. מה? איפה? למה?
מסתבר שהוא ידיד ותיק של ג'דה ג'ט והיא ביקשה שיבוא לעזור לה. היא רוצה שיעזור לה להגן על הבת שלה ולהציל את הבן שלה.
מסתבר שיכול להיות שהדבר המחשמל ההוא של הג'וקר שהפך את מרקוס לפסיכופאט יכול בעצם לתקן אותו. דיגל עולה על כך שיכול להיות שלשוטרת רנה מונטויה יהיה מושג ולכן הם הולכים למשרד שלה. בלי לדעת שהיא בדיוק ביער עם החברה שלה פויזן אייוי ובלי לדעת שהמשרד הזה זמנית משכן את צוות באטוומן, ובלי לדעת שבאטוומן היא הבת של ג'טה. בכל מקרה גם צוות באטוומן נמצא ביער אז המשרד ריק. אבל הם מוצאים את הבאזר הזה של הג'וקר והכל טוב על ישראל (כלומר אני מניח שזה לא באמת יתקן את מרקוס, אבל זה כבר לפרק אחר).
בסוף דיגל גם פוגש את לוק (שהוא פגש גם כשהוא בא לגות'האם בעונה הקודמת).
מסתבר שלוק ניסה לפתוח בשבילו איזו קופסה מיוחדת שבעבר נפתחה, אבל עכשיו היא סגורה ואף אחד לא מצליח לפתוח אותה. אני מניח שזה אולי החפץ הירוק שראו שדיגל מוצא בסוף הסדרה של החץ, אבל אין לי מושג מה קרה עם זה מאז כי אני לא ראיתי שום דבר לגבי זה.
אני לא ראיתי עדיין את העונה האחרונה של סופרגירל או את הפרקים הראשונים לעונה הנוכחית של הפלאש אז אולי משהו קרה עם זה באחד מאלו. זה מאוד בעייתי בסדרות כאלו שיש עולם רחב כל כך.

והחידה: מה שם המשפחה של החברה של פמלה? (ציינתי את זה רק פעם אחת)

dilia snake

Well-known member
ויש לי תחושה שאף אחד לא מתעניין בסדרה הזאת כך שאף אחד לא יקרא את זה (אוקי אני מנחש שאת קוראת את זה אפרת, אז נראה אם תוכלי לענות לחידה בסוף).
מה אני עז? (אומנם פרשתי, אבל עדיין עוקבת אחרי הסדרה מרחוק)

Aranel Nenharma

Well-known member
את זאת שהעלת אותו מהאוב.[טום]
וזה גרם לי לדמיין אותו בסדרה.
מה פתאום, אתה הבאת אותו לראשונה
הנה|למטה|
(*אגב, בקרוב מתחילה הפקה של סדרה חדשה בכיכובו של טום הולנד על אדם שזה בדיוק מה שקרה לו.)

ואפילו גרמת לי לרצות לראות את זה

dilia snake

Well-known member
אז לא טעיתי, זה באמת נראה כמו עונה 3 של דרדוויל רק במעפן וחשק רציני להתקלח עכשיו עם אקונומיקה.

הלוואי ולא הייתי רואה את היחסים בין אנג'לה לריצ'רד, אני מצולקת.

מילי08

Well-known member
בקצרה אני בנתיים בהחלט נהנה ומסוקרן לגבי ההמשך [Wolf Like Me]
אתה יכל לתת רושם בלי ספויילרים?
גם אני רציתי לדעת, אבל האמת שקראתי את הספוילר שלך על הפרקים הראשונים |מובך| ודוקא הם הפכו את הסדרה ליותר מסקרנת ממה שהטריילר הציג
אוקי סיימתי את Wolf Like Me ו... אהבתי
אבל גם לא התרשמתי במיוחד.
אז אני אראה מתישהו בלי ציפיות
דרך אגב למי שמעוניין הנצחיים של מארוול הגיע לדיסני פלוס כלומר לדודים.
סבבה, כי לא היה דחוף לי לראות בקולנוע
שכחתי לציין שהיום יום הולדת שנה לסדרה WandaVision
עברה שנה? 8-*8-*
ובשביל הנוסטלגיה הנה הטריילר לסדרה
מעולם לא ראיתי אותו כדי לא לראות ספויילרים. אני חושבת שראיתי רק את השניות הראשונות בעבר
מה שגם הוביל את לונה לצפיה בכל סרטי מארוול
really? זה היה הטריגר? אני יודעת שאת צודקת כי את זוכרת, אבל אני ממש לא :-D
דיברו כאן בפורום על העונה השנייה של The Great? רק עכשיו ראיתי אותה. טוב לא עבר זמן כזה רב מאז שהיא יצאה אבל מישהו ראה אותה? כי כשמה כן היא, its pretty great. ליהוק אש, ובנויה טוב וחכם, והתלבושות מהממות וגם הדברים שהם טיפ-טיפה פחות עובדים אני מוכן להחליק כי כיף לי בסך הכל.
אוף, עוד אחת שאני צריכה לראות מתישהו. נדמה לי שגם לונה אהבה
אני לא יודעת אם להשוויץ או להתבייש(ואם כן, אז עבורי או עבור הכותבים?) שאני עומדת הפרק על 100% ניחושים נכונים. אני יותר מידי שנים בעסק ככה או ככה.
:-D סדרות נוסחה או לא?
והצ'יף הסימטרי
:-D
לא היו פעם כמה אנשים שצפו בה? נדמה לי שהיה דיון שלם על עניין החלפת השחקנית הראשית
חשבתי שבאמת השתתפת בדיון ההוא

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז אני אראה מתישהו בלי ציפיות
אידיאלית הייתי מגיע להכל בלי ציפיות.
ציפיות זה דבר שהורס.
מעולם לא ראיתי אותו כדי לא לראות ספויילרים. אני חושבת שראיתי רק את השניות הראשונות בעבר
זה נחמד דווקא לראות את הטריילר של וונדהויז'ן אחרי שראית את הסדרה. הוא די מקסים בפני עצמו.
סבבה, כי לא היה דחוף לי לראות בקולנוע
יופי תראי באמת את הנצחיים.
גם אני אוהב את The Great...
לא היו פעם כמה אנשים שצפו בה? נדמה לי שהיה דיון שלם על עניין החלפת השחקנית הראשית
נכון, פעם אמת עדי|נחש| צפתה גם בסדרה וזה היה נחמד שיכלתי לדבר איתה עליה. לא נראה לי שהיה עוד מישהו.
וואו, פיספתי את ההודעה הזאת שלך ורק שמתי לב אליה עכשיו בזכות מילי.
אז לא ידעתי שאת עדיין קוראת את מה שאני כותב על הסדרה למרות שהפסקת. אבל אני שמח מזה.

Lhuna3

Well-known member
אני עכשיו איפשהו באמצע עונה 1 של the great ונהניית.
אם לא היתה לי עכשיו גם העונה של אוזארק (תצפו בזה כבר יה מעצבנים!) אז בטח כבר הייתי מסיימת אותה.

למעלה