דייטים ראשונים - כסף.

TheWhiteTigris

New member
דייטים ראשונים - כסף.

השאלה מתפצלת ל-2: 1) דייט ראשון - הבן משלם או חצי חצי? 2) דיי מצאתם חן אחד בעיניי השני. בהנחה שלא הפכתם מיד לחברים ויוצאים עוד כמה פעמים כדי "להחליט" בעיניין - חצי חצי או שהבן ישלם?

ChilD SouL

New member
אהמ...

פגישה ראשונה - כל אחד משלם על עצמו. זה סתם לא נעים אם נוצר מצב שיצאנו, אני אכלתי\שתיתי יותר ממנו ונצטרך לשלם חצי-חצי. חוצמזה, לי אישית יותר נוח לדעת שאני משלמת על עצמי ולא הבחור. בשאר הפגישות - כנ"ל, עד שניהיה משהו מוגדר. וגם אז... עם הזמן אני רק אתן לבחור לשלם עליי או חצי-חצי. אני מוזרה בקטעים האלה.

jdpworld

New member
היא משלמת על הכל

אחרת...ובכלל...מוזמנת עלי הביתה. דייט ראשון שני או עשר שנים. מעדיף לגמרי את המטבח שלי.

לדעתי,

יהיה נחמד, ראוי ורצוי שהבחור משלם על דייט ראשון (לא יזיקו קצת ג`נטלמנים). אבל, האישה של היום שונה. אז כל אחד על עצמו-הוגן. בהמשך.. שכבר יש הגדרות אז זה יכול להתחלק.. פעם הבחור פעם הבחורה.. אין בזה בושה.

נועם m

New member
די עם קשקושי הג'נטלמניות...

די. התבגרנו. נגמר. מספיק. עוברים הלאה. שאני אמשיך? למה שמישהו שמכיר אותי כמה שעות כבר יצטרך להוציא עלי כסף? או שכל אחד משלם על עצמו, או חצי חצי. וכך גם בפגישות הבאות. רק כשמערכת היחסים נהיית יותר רצינית, אפשר פחות לדפוק חשבון... (וזה לא אומר שהוא מתחיל לשלם על הכל...)

yulinka

New member
הבעיה היא שבעקבות האינטרנט כל עולם

הדייטים הפך לשוק אחד גדול.. ובנים מוצאים את עצמם יוצאים לכמה דייטים בשבוע בכיף..וברור שנראהלהם מוזר לשלם כל פעם על בהחורה....בערב היית יוצא לדייט עם בחורה שאתה מכיר ....מנסה להכיר אותה..לא ישר רף למחרת לדייט עפ מישהי אחרת ולמה שמישהו שמכיר אותך כמה שעות יצטרך להוציא עליך כסף? מבחינתי זה מראה על כבוד מינימלי....שמעתי כבר כמה תאוריות על בנים שאמרו שאם הבחורה מוצאת חן בעינהם הם ישלמו עליה ואם לא אז לא אכפת להם בכלל מה היאחושבת עליהם אז הם לא ישלמו עליה..לדעתי זה גועל נפש ...אגב כמו שהוא יכול הראות כבוד מינימלי בזה שישלם על הקפה שלך..את יכולה להראות כבוד מינמלי בזבה שתזמיני קפה ולא תדפקי איזו ארוחה :)

נועם m

New member
כבוד מינימלי?

מה הקשר? אם מישהו לא משלם עלי אז הוא לא מכבד אותי? מה זה הקשקוש הזה? מצטערת אבל כולכן חיות בסרט. מהמאה ה-19.

נועם m

New member
גם לא יקרה כלום אם את תוציאי ../images/Emo46.gif

אני משתגעת מהגישה הזאת. אבל את יודעת מה- בכיף שיהיה לכן. רק שאף אחת לא תפצה אחר כך את פיה ותתלונן שאין שוויון. אתן גורמות לכך.

TheWhiteTigris

New member
12 ש"ח זה רק על הקפה.

הגבר לרוב אוסף את הבחורה - זה דלק. הגבר מזמין גם לו וגם לבחורה? זה עוד כסף. ובנינו - מי מזמין רק קפה שעולה 12 ש"ח (ואגב, במחיר הזה את לא קונה קפה אלא כוס קולה...)? תסמכי עליי שיוצא הרבה יותר. אני לא מוציא חשבונית לבחורה ואומר לה שתשלם חצי, אבל בלי צביעות של "כולה 12 ש"ח". אני בד"כ יותא מדייטים עם נזק כלכלי של 100 ש"ח בממוצע לדייט.

כן.

דלק זה הוצאה.. לאו דוקא של הגבר. בדייט לא אמורים להזמין יותר מקפה. אני כבר יותר מ 5 שנים יושבת כל שבת בבתי קפה. לפעמים גם באמצא השבוע.. באיזור גן העיר -ת``א. זה הטווח מחירים 12-16 שקל לכוס קפה. לדעתי לדייט זה סביר.

TheWhiteTigris

New member
אם

באמת הבחורה מזמינה איזה קפה קטון וחמודון - אני ממש לא אקטר. זה באמת לא הרבה. הבעיה היא שבהרבה דייטים אני משלם הרבה יותר.

Cobe Anan

New member
כל אחד משלם על עצמו,

אלא אם הבחורה שוכחת את הארנק בבית...

TheWhiteTigris

New member
נדמה לי שלא ניסחת נכון.

כל אחד משלם על עצמו אלא אם "הבחורה שכחה את הארנק בבית"

נועם m

New member
../images/Emo46.gif

למה סתם ללכלך? הנה אתה רואה שבנות שרוצות שישלמו עליהן, לא מתביישות להודות בכך...
מסקנה: אם היא אומרת שהיא שכחה את הארנק, היא כנראה באמת שכחה אותו... (קרה לי לפני כמה ימים ואני עדיין מרגישה רע עם עצמי כי הוא שילם...)

TheWhiteTigris

New member
בנתיים

קרה לי רק פעם אחת עד היום שהבחורה התעקשה לשלם את החלק שלה. אבל זאת הייתה פמיניסטית במובן במובן די קיצוני.

חחח לי קרה כבר..

שהבחורה הוציאה כסף ושמה על שנינו בלי שאני יצייץ.. וקרה לי כבר שבחורות התעקשו לשלם עליי.. :).. כמובן שהתעקשתי לשלם.. אבל אמרתי לה שפעם הבאה הקפה עליה.. אצלה בבית..

למעלה