דייטים ראשונים - כסף.

הגבר../images/Emo98.gif

1. אפילו שהחברה כבר מודרנית יותר ואנערף מה, אני עדיין בעד שהגבר ישלם!!! לדעתי זה מכובד יותר ו"כובש" יותר. אני נרתעת מגברים שנותנים לי לשלם בדייט הראשון, מצטערת. 2. בהנחה שהגבר שילם בפגישה הראשונה, אז כנראה הוא ימשיך. אבל בפגישות האלה כבר פחות בעיה שגם הבחורה תשלם.

מיטללל

New member
מה כובש בזה? :)

אני היחידה (חוץ מתום, כמובן) שזה ברור לה שבדייט ראשון כל אחד משלם על עצמו?... לבנות שענו שעל הבחור לשלם- למה שבחור שבקושי מכיר אותי יאלץ לשלם עליי? מה כובש בזה בדיוק? :/ ואם הולכים לסרט? או יוצאים למועדון? גם הכל עליו?

ת מ י מ ה

New member
כל אחד משלם על עצמו

אני אפילו מתעקשת על זה אם הגבר רוצה לשלם עליי זה לא נראה לי רלוונטי בכלל

עונה לך..

אין לי מושג למה זה כובש אבל זה קורה! אני נרתעת מבחור שלא משלם כמו שכתוב הנ"ל חח כן זה ג'נטלמן, לא יודעת איך להסביר
אצלי בבית זה בחינוך שגבר משלם וזה מכובד. יכול להיות כמו שמישהי אמרה זה מהמאה ה-19 אבל זה המינימום!!!!!! אני לא מבקשת ג'נטלמן שיפתח לי דלתות ויזיז כסאות זה כבר ענתיק באמת, אבל הבסיס שהגבר ישלם מתוך כבוד זה משהו שכן מראה על גבר אמיתי!! אני מכירה הרבה ידידים שתמיד משלמים על בחורה ולמשל אמרו לי ששונאים בחורות שהם יוצאים איתם ומשלמים והן קונות קולה , יעני חוסכת לו (אמיתי ולא אחד כזה יש!!!). אני בכל אופן לא קמצנית ולא נצלנית פשוט אוהבת גברים קצת ג'נטלמנים!!

אהה ובקשר לאותם ידידים גם...

הם לא אוהבים שהבחורה רוצה לשלם!!! לא יודעת למה, אבל פשוט לא נותנים לזה לקרות. מצטערת על כל הודעות המשך או אם משהו לא מובן פשוט אני עם חוסר שינה מטורף ובסטלה מהבילויים קצת

TheWhiteTigris

New member
אוקי...

יש לך כנראה ידידים מאוד מיוחדים. כי אצלנו, והתחברתי עם כל מיני קבוצות, הבנים לא משלמים על שום בחורה שלא עונה לשם "הדייט שלי" או "החברה שלי".

TheWhiteTigris

New member
בנות, סקופ קטן...

בנים לא משלמים כי "הם כובשים" אלא בגלל שידוע להם, שאם הם לא ישלמו הם יחשבו קמצנים, וישר על ההתחלה ילך הצ'אנס עם הבחורה (כמו שכמה פה מעידות שהן רוצות שהגבר ישלם).

נכון חלקית...

נכון, יש כאלה משלמים כדי לא להיחשב קמצנים... אבל יש גם כאלה שזה מתוך חינוך מהבית להיות ג'נטלמן לכבד את האישה. ומיטל עוד תשובה, אם הולכים לסרט, בית קפה, מועדון - הגבר משלם!!

ChilD SouL

New member
מה ג'נטלמני בזה בדיוק../images/Emo35.gif

אז הוא זרק עלייך כמה פרוטות, ביג פאקינג דיל. אותי זה ממש לא מרגש וגם ממש לא עושה לי את זה. אני אעדיף שהגבר שלי יפתח לי את הדלת של הרכב מאשר שישלם עליי. אישית, זה ישאיר עליי יותר רושם.

yulinka

New member
בדרך כלל אלה שיפתחו לך את הדלת הם

גם אלה שישלמו וזה באמת חינוך שמגיע מהבית פשוט ככה אני לא אומרת שזה טוב או רע הכרתי מישהו כשהייתי בת 20 שבדייט השני שלנו <הראשון היה בפארק באווירה נחמדה ולא כלל כסף:)>...בקיצור בדייט השני שלנו שתינו קפה במסעדה..כשהגיע חשבון הבחור לקח את החשבון והתחיל לחשב לי כמה כסף אני צריכה לשים...עד עכשיו אני זוכרת..7 ווחצי שקל...קצת הייתי בשוק ממנו אבל מילא ...יצאנו לדייט שלישי...לסרט....עכשיו ממש לא הי לי מובן מעליו שהוא הולך לשלם עלי...אבל אמרתי לעצמי שזה כבר דייט שלישי..ברור שזה מתקדם לאנשהו...מקסימום אם הוא זה שקונה את הכרטיסים פעם הבאה אני מזמינה אותו...טוב...עומדים בתור...הבחור ניגש לקופה קונה שני כרטיסים....אני כבר אומרת לעצמי איזה יופי הוא לא באמת קמצן כמו שחשדתי....ואז הוא מסתובב אלי ואומר לי מול כל האנשים שעומדים בתור: "טוב את חייבת לי 31 ש"ח על הכרטיס" נפגעתי...לא מעצם העובדה שהוא רוצה שאני אשלם על הכרטיס אלה מזה שהוא מתחשבן על כל שקל ושקל....כאילו שחשוב לו ששלם כאן ועכשיו ..וגם מזה שהוא עשה לי פאדיחה מול כל האנשים...כשנכנסנו לסרט החזרתי לו את כל הכסף בא לי לבכות כשאני מספרת את הסיפור הזה רק מלחשוב כמה מטומטמת הייתי :) האמיני או לא אבל המשכתי לצאת איתו ובשלב מסוים הגעתי אליו הבייתה והכרתי את ההורים והבנתי מאיפה כל הקצמנות הזאת וההתחשבנות עד השקל האחרון....ושוב אני אחזור על זה..לא אכפת לי שפעם הוא משלם פעם אני משלמת..מה שמפריע לי זה החישוב האלה עד השקל האחרון... אגב גיליתי בהמשך שהבחור לא מתנהג ככה רק איתי...אלא עם כולם ..גם עם החברים הכי טובים שלו הוא מתחשבן עד הסוף בסופו של דבר שנים אחרי הסיפור הזה התחתנתי עם בחור שהוא ההפך הגמור ממנו ממש בקמה השני של בסקלה ...אחד שפשוט אוהב לתת ...לא רק לבת זוג שלו ..למשפחה..לחברים...וחודש אחרי שהכרנו הוא הפתיע אותי עם רמקולים חדשים באוטו הטרנטה שלי כדי שאוכל לשמוע רדיו כמו שצריך..<אוי כמה שצעקתי עליו בגלל זה..כמעט נפרדנו:)..והחברות שלי לא הבינו מה אני מתלוננת...> מה אני אגיד לך..יותר קל "לחנך" בחור לבזבז פחות כסף עליך מאשר "לחנך" בחור לא להיות קצמן

על האש

New member
אני תמיד משלם

עיניין של נימוס בסיסי. אם היא תתעקש,ויהיו מחלוקות,אז חצי חצי. זה לגביי הפעם הראשונה. לגבי השאלה השניה,אין לי מושג בדרך כלל לא היו "מספר פעמים".

jdpworld

New member
נמוס בסיסי...

הצד ה שני של אותו מקל זה משכורת שונה לגבר או אישה על אותה עבודה. אין זה נמוס בכלל זה משהו אחר לגמרי. ולשדונית...אין צורך להתקשר.זה לא ילך בינינו...מצטער.

למעלה