זה בכלל לא וויכוח אחר לגמרי
"יש גם דבר כזה שנקרא סטוצים, בטח שמעת..." - בטח שמעתי ולכן כתבתי: (או שהם מוגדרים מראש כמשהו לא מחייב וזמני ואז מן הראוי שגם תשלם לה..) אני יוצאת מתוך נקודת הנחה של הדברים שאני שומעת ולא רק כחוויה אישית, אלה גם מהרבה אנשים אחרים את הדוגמא הבאה: את יוצאת עם בחור, נחמד והכל סבבה. את רוצה להמשיך את הקשר והוא כבר רוצה לשכב איתך. מבחינתך זה עוד לא הגיע לשלב הזה (מה לעשות, בנות כנראה צריכות יותר מסתם 'רגליים וחור' כמו שכתב מישהו), אבל כשאת מסרבת את שומעת משפטים כמו: "מה את ילדה קטנה?" "יש לי צרכים" "אם לא מתאים לך - אז לא" וחותכים איתך את הקשר. או כמו שהסבירו לחברה שלי (ויותר מאדם אחד): את יכולה למשוך את זה עד הדייט השלישי, אח"כ אף גבר לא ישאר איתך. אני ממש לא רוצה לחיות במאה שלנו. בשנת 2010. ויודע למה? כי בתקופתינו, נשים עדיין מרוויחות ~משמעותית~ פחות מגברים, אבל מצפים מהם לשלם על הדייט באופן שווה. בתקופתינו, נשים לא מתקבלות למקומות עבודה, כמו הייטק למשל, כי הן 'עלולות להכנס להריון' ו'צריכות לטפל בילדים', אבל כבר דורשים מהם גם לעשות מילואים.. כי בשם ההתפחות של האישה, היא יוצאת לעבוד, אבל עדיין מעל 90% ממשקי הבית מנוהלים ע"י האישה והיא זו שבסופו של יום גם עובדת וגם מגדלת את הילדים. גברים 'עוזרים' בבית. עושים טובה ושותפים כלים.. בתקופה שלנו, מצפים ממך לשכב עם כל גבר שאת יוצאת איתו, ואם את לא רוצה, את נחשבת לפלוניה זקנה וקרה והיכולת שלך לפתח מערכת יחסים עם גבר ממוצע יורדת לאפס. גברים מחפשים סקס ורוצים סקס יותר מנשים וזה לא משנה כמה הנשים יהיו מתקדמות וחופשיות. (תמיד יש יוצאים מן הכלל, אני לא מדברת עליהם) וגברים היום בקלות רבה בשם הפמיניזם, מורידים מעצמם כל אחריות שעוד היתה להם ~ולא~ נותנים באמת לנשים את השיוויון שמגיעה להם באמת. אישה עדיין נחשבת לחפץ ועדיין מופלת לרעה בשוק העבודה ובכלל. נשים עדיין נאנסות בצורה לא הגיונית (כל אישה 3 עוברת תקיפה מינית בחייה..) אבל למה שתשלם על הדייט ותסע לאסוף אותה מהבית שלה? חלילה...