מנקודת מבטי הקצת שונה
אחרי שקראתי את רוב השרשור הזה, הרגשתי שחייבת תגובה אחרת, שונה משל שניכם. אני מסכים עם מרטין או איך שלא קוראים לו, כשבחור או בחורה רואה דפוס חוזר בסוג האנשים איתם הוא יוצא לדייטים, הוא חייב לשאול את עצמו מדוע זה קורה, אז קודם כל - לא זה לא בגלל שכל הגברים או הנשים הם כאלה, ממש לא. אבל כידוע יש דברים מסויימים שאנו עושים או משדרים שיכולים לגרום לייחס או התנהגות מסויימת כלפינו. לדעתי את משדרת מסר כלשהו, או נענת דווקא לגברים שמשדרים מסר מסויים שכל תגובה אליו היא מבחינתם דייט (זול?) שמטרתו היא ככל הנראה אחת ויחידה. זה קורה לכולם בשלב מסויים בחיים, ובדרך כלל משתנה כאשר מבינים לאיזה סוג אנשים פחות כדאי להמשך ולנסות ליצור אינטראקציה זוגית איתם. אני לדוגמא הייתי חובב בחורות מוחצנות, מטופחות וסנוביות תקופה ארוכה, וכתוצאה מכך נקלעתי לאותן בעיות עם כל בחורה כזאת שיצאתי איתה. כבר התחלתי לחשוב שכל בחורה שאצא איתה לעולם תתנהג באותה צורה ושבעיות האלו יחזרו בכל מערכת יחסים שתהיה לי. למזלי התברר לי שאני טועה, לאחר שינוי העדפות קטן ומושכל גיליתי שבחורות רבות אינן מתנהגות באופן דומה כלל, ואני מסתדר איתן הרבה יותר טוב. אבל יש דבר אחד שכולנו צריכים להבין, יש מערכת התנהגויות מסויימת בה אנו משתמשים בהתאם לסיטואציה בה אנחנו נמצאים, זאת אומרת שגם אם גבר רציני שמחפש בחורה רצינית לקשר ארוך טווח, יקלע לסיטואציה אפשרית לסטוץ, כנראה שהוא ינצל אותה. ופה את צריכה לשאול את עצמך, מדוע רוב הגברים שאני יוצאת איתם ישר חותרים לקשר מיני (בלבד?) האם אני מאותתת שזה רצוני או שמה אני פותחת פתח לאפשרות כזאת... גברים הם חארות, ונשים הן כלבות, כולם אבל כולם מונעים ממניעים אגואיסטים הנובעים מיצר השרדותי קדום, וכאן כמו בטבע יש טורף ויש נטרף, ואלו מתחלפים לעיתים קרובות אחד בשני...