דייט לא מוצלח...

דייט לא מוצלח...

בהנחה שרובנו יצאנו ללא מעט דייטים, האם הייתם במצב שהדייט הלך כל כך טוב, ואז שמשהו פתאומי שינה את דעתכם על הפוטנציאל ומאותו הרגע רק חשבתם איך לסיים את הדייט? זו יכולה להיות פאדיחה שלכם או של הפוטנציאל, אולי פליטת פה שלא במקום,סוג התנהגות שלא מצא חן בעיניכם, כל דבר הולך.. נו אז למה אתם מחכים? יאללה לכתוב ! **לדעתי השרשור הזה יכול להיות מצחיק אך גם אינפורמטיבי מאד, לכן, הנכם מתבקשים לא לשרשר
טופיקס,

אני אתחיל..... ../images/Emo98.gif

לפני מספר שנים יצאתי עם בחורה, הרושם שהיא עשתה עלי כשהזמנתי אותה לצאת היה מאד חיובי... אז יצאנו, הדייט הלך לא רע... עד שהעליתי את הנושא שבא לי קצת לטייל בחו"ל... היא התעניינה לאן בכוונתי לטייל, ואני אמרתי לה שעוד לא השקעתי יותר מדי מחשבה בנושא... אבל כנראה שזה יהיה למשך שבוע וכנראה שאני אטוס למדינה קרובה באירופה... התגובה שלה הייתה "למה אירופה? מה יש לך לחפש שם.." ? עניתי לה שאני לא יודע, יש לך רעיון אחר בשבילי? תגובתה הייתה (ואני מצוטט) "כן, תסע לספרד, חברה שלי הייתה שם, שמעתי שמאד יפה שם, ואני חושבת שזה עדיף פי מיליון על אירופה.." הדייט נגמר.

newbie2

New member
מה רע בספרד?

באמת נשמע עדיף על אירופה פי כמה וכמה..

Mיקי_

New member
כי אולי ספרד זה באירופה!

(אני משארת שהדייט נגמר על הבורות...)

mayush24

New member
כל כך סתומה שזה נראה לי לא אמיתי!

כמו רביבו בזמנו- אותו משפט

bvb6

New member
סליחה

זה היה אלון מזרחי שבסוף שחק בקבוצת הבת-אם של רומא

לי יש הפוך...

הכרתי בחור. במראה הראשון הוא ממש לא עשה לי את זה. הוא הרגיש לי חלקלק מדי, נחש. חוצמזה שלאן שלא הלכתי הוא עקב אחריי (היינו אצל חברים, בארוחה). אחרי כמה ימים הוא ביקש את הטלפון שלי וחברתי נתנה לו. דיברנו כמה פעמים בטלפון ויום אחד פשוט נשביתי...

Dublinoa

New member
אבל מה גרם לך להשבות....../images/Emo35.gif

הוא עשה לך SSSSSS עד שהתהפנטת (או איך שלא כותבים)?

טוב, אחרי שאיזה אלוף התלונן...

פעם יצאתי לדייט. היה מקסים, נחמד, מצחיק, רומנטי... מה לא?! היה בינינו קונקשן מדהים והעניינים התחילו להתחמם. בעודו נמצא עמוק בתוך השקדים שלי, הוא שואל אותי: "תגידי, חשבת פעם לעשות דיאטה?" נחנקתי. הסתובבתי והלכתי. בלי ביי ובלי נעליים.

Lainy

New member
בליינד-דייט טראומטי ../images/Emo5.gif

נפגשתי עם מישהו שפנה אלי דרך האינטרנט. הוא ראה תמונות עדכניות שלי ודיבר איתי בטלפון. -- לפני שאמשיך, אציין שעם כל הצניעות, אני ממש לא בחורה דוחה. הדבר אושר ע"י מספר אנשים אובייקטיבים
-- לאחר שנסע כמעט שעה כדי לפגוש אותי, הוא התייחס אלי כאילו אני מפריעה לו, כאילו שהוא כבר לא יכול יותר (לאחר כרבע שעה...) וכמעט שהפנה אלי את הגב תוך כדי שיחה (שיחה נורמלית וקלילה), עוד לפני שסיימנו את הקפה... הייתי כל-כך נבוכה מהיחס המוזר הזה, שפשוט לא ידעתי מה לעשות, חוץ מלסיים את הפגישה המיותרת הזו.

SilverShine

New member
צורה לנו...

מותק , בשם הגברים אני מתנצל בשמו .... הבן אדם סתום . גם עם לא מעונינים יש דרך נאה יותר להסביר זאת. משיכה מינית זה חשוב מאוד אבל זה לא הכל וזה לא רק מראה חיצוני , בימנו אנשים לא טורחים להסתכל פעמים רדוד ביותר ולא נראה לי שפיספת חבל מאוד שהגלגל מסתובב לו בצורה עקומה שכזו ..יש גם בחורות שמתנהגות בצורה כזו כלפי גברים שאין להם עינין

באמת טראומתי...

אבל יצא מזה רק טוב, לא? אחרי הכל- עם בחור כזה היית רוצה לפתח קשר? מה שלא יהיה, תמונות, טובות ככל שיהיו אף פעם לא היו אינדיקציה עבורי כדי לדעת כיצד בת האדם שמולי נראית, פשוט מהסיבה שכל הבחורות שראיתי בתמונות נראו שונות לגמרי במציאות. תמיד היה לפחות פרט אחד שאי אפשר היה לגלות דרך מצלמה\תמונה. והבחור שלך כנראה ציפה למשהו אחר לפי התמונות, וכשנפגשתם הוא התנהג בצורה מטופשת, אגב, לא מחייב שהבעיה הייתה דווקא במראה, אולי היה משהו בהתנהגות שלך שהוא לא ציפה (אולי התנהגת בצורה בוגרת והוא ציפה לאיזה שטותניקית, או שפת הגוף שלך שידרה אליו דחיה והוא פשוט הגיב בצורה שהגיב..) בכל מצב, במקרה כזה אומרים "ברוך שפטרנו ויפה שעה אחת קודם..."

Lainy

New member
מזל שלא כולם כמוהו...

זה באמת היה מקרה קיצוני של חוסר נימוס אלמנטרי. אף אדם סביר לא היה מתנהג בצורה כזו. במקרה הזה, מדובר באדם משכיל, "איש העולם הגדול" שנמצא בקשרים עסקיים עם גורמים מחו"ל (לדבריו) -- מה שמגביר את גורם ההפתעה מהגישה שלו. בהחלט יש דרכים לסרב לקשר בלי לגרום מבוכה ועלבון. אי-אפשר לדעת מה לא תאם את הציפיות שלו. אכן, ברוך שפטרנו, אבל חוויה מהסוג הזה די מערערת וגורמת להיסוס לפני פגישות עם אחרים...

באמת מזל..

אבל אסור לתת לחויה כזאת להשפיע עליך יותר מדי, בית הספר הכי טוב שקיים הוא החיים, אין לך שום סיבה להסס לצאת לדייטים, ולא לערער את הבטחון העצמי שלך. להפך! מחויה כזאת את צריכה לראות את החיובי שבעניין והוא שמי שמגיע עם ציפיות (וללא ספק לבחור היו ציפיות) צפוי להתאכזב. את יודעת מי את ומה את שווה, מי שלא רואה אותך ככזו- מן הסתם הוא לא הבחור הנכון.

Lainy

New member
מן הסתם...

לדעתי, בכל בליינד-דייט יש מידה מסויימת של ציפיות. אחרת, מה הטעם לטרוח לצאת מהבית? נכון שצריך לקחת הכל בפרופורציות ולראות את החיובי, אבל לפעמים זה לא כל-כך פשוט... לפעמים מבינים משהו במישור ההגיוני, אבל קשה להפנים את ההבנה הזו במישור הרגשי.

ביג דדי

New member
"ביג דדי" vs "ספנישית" ../images/Emo98.gif

לפניי חודשיים, אחרי תקופה של התנזרות ממושכת באמונה שזה יעזור לי להתרכז בעבודה (נתון הצלחה דיי מעניין, אבל זה ליום אחר...) החלטתי שאני הולך לתפוס מישהי. נסעתי לפאב השכונתי, פאב מאוד מעניין, במקום המיוחד הזה ניתן למצוא החל מתיירות שבדיות צעירות משועממות וחרמניות, ועד לחבורת "בייקריות" זקנות שמנות וגבריות (רובן עונות לשם "ביצ'") שיצאו מהבית לסיבוב על ה"הארלי" של המזיין התורן. וכמובן שיש את ה"ספנישיות" בלשון הישראלים, הקטגוריה הזו כוללת את כל בחורות הדרום אמריקאיות ממקסיקו ועד לדרום צ'ילה. תפסתי "ספנישית" חרמנית שלא ידעה מילה וחצי באנגלית, ואני לא יודע מילה וחצי בספרדית, איכשהו הצלחנו להגיע לסיכום שאני קורא לה "מאמאסיטה", והיא קוראת לי "בייבי", כמה דרינקים, ואנחנו בדרך הביתה. בדרך הביתה היא כבר מלטפת את מוט ההילוכים של האוטו וגונחת "או בייבי" במבט שאומר "עוד שניות אני אונסת לך את הצורה", ואני חושב לעצמי "עוד כמה דקות "מיידאלע", עוד כמה דקות ואני שם אותך על פסגת העולם..." וכאן הכל השתבש... "חוק מרפי", הטלפון מצלצל, חבר קרוב מתקשר, לענות?, לא לענות? עניתי... מה קורה? מה חדש? איך הולך? שיחה תמימה לכאורה... אבל באה השאלה הגורלית, "מה עושה?" ואני כטוב ליבי באלכוהול עונה בלאחר יד "תפסתי לי איזו "ספנישית", ואני הולך לקרוע לה את הצורה"... השתרר שקט באוטו, היא מסמנת לי עם היד "חכה חכה, יא חתיכת מאניאק". מילמלתי לחבר שלי משהו לא ברור על זה שאני חייב לנתק עכשיו, וסגרתי את הטלפון, פה התחיל מבט הברוגז. -"ספנישית?" היא אומרת, "ספנישית? אה? פוטו...". -קה מאמאסיטה? מה קרה? -"פוטו", באה התשובה. ואז היא התחילה לזיין לי את המוח בספרדית עד שהגענו הביתה. אנחנו נכנסים הביתה היא מתיישבת בסלון, אני הולך לשירותים להתרענן לקראת זיון מטורף, ורק כשהורדתי את המים היה לי רגע אחד של שקט מההרצאה הצעקנית שלה, מילא אם הייתי מבין על מה היא מדברת. מה היא מזיינת את המוח? מה? אז אמרתי ספנישית, סוף העולם? חזרתי לסלון, היא עדיין עם ההרצאה שלה, מה עושים? איך אני מנצח אותה? איך אני גורם לה להפסיק להרצות לי בספרדית ולהתחיל לדבר את השפה שאני מכיר, השפה ההיא עם ההילוכים באוטו. אני מחליט לגלגל ג'וינט ולתת לאמא טבע לעשות את שלה. 3 דקות עוברות, היא יושבת עליי עם הג'וינט בפה, מסתכלת עליי במבט החרמנית מהאוטו,. ואני חוגג ניצחון תוך כדי רכיבה בדוגי וניפנוף עם היד כמו קאויבוי מקצועי על סוסה פראית. לא אשתף אותכם בפרטי פרטים מהחוויה האלוהית שעברנו באותו לילה,, רק אספר שאני זוכר שבשיא האטרף של החוויה המטורפת הזו מצאתי את עצמי מזיין אותה בתנוחה לא אנושית וצועק "הוז יו דדי?" בגיינגסטר ראפ סטייל, והיא מחזירה לי בשארית כוחה בצעקות לא ברורות בספרדית אבל מילה אחת הצלחתי לקלוט,קאלאמאר... עיר במרכז קולומביה. אז זהו ילדה, גם את השגת את שלך, בשבילי לא תהיי סתם "ספנישית" כמו כל השאר, אצלי תשארי ה"מאמאסיטה קאלאמארית שלי".

למעלה