דייט לא מוצלח...

newbie2

New member
אלוף, אני רואה החבר שלך התחיל

לכתוב בפורום. מברוק.

newbie2

New member
החבר שתמיד קורים לו דברים שאתה שם

ולי לא היו דייטים לא מוצלחים, אז אין לי מה לכתוב.

רואה מה זה...?

ומה זה "לי לא היו דייטים לא מוצלחים" ? לא היה לך אפילו דייט אחד שקצת "קרטע"?

newbie2

New member
לא

אבל הייתה לי STALKER... אני אכתוב על זה בהזדמנות אם יתחשק לי. לדעתי גם אם לא יוצא כלום מדייט הוא עדיין יכול להיות מוצלח. וכן, יש אנשים קצת מוזרים. יצאתי פעם עם בחורה מבאטון רוז שהכל נראה נורמלי אצלה (חוץ מהמבטא כמובן) עד שהגישו לנו את הבראנץ' שלנו, והיא שלפה בנון שלאנטיות בקבוקון טבסקו מהארנק שלה.. זה כמובן לא הפך את הדייט ללא מוצלח, סתם משעשע (וכן, צחקנו מזה).

Mירב

New member
סליחה, אבל מה לא ברור פה? ../images/Emo8.gif

היא שמעה ספניש-
!

lior311

New member
רעיון שעלה לי...

קראת לה ספנישית נכון? זה נשמע כמו spanish shit... ואולי חרא זה המילה היחידה באנגלית שהיא מכירה..... חומר למחשבה...

lior311

New member
איזה ../images/Emo163.gif אני...

כבר עלו על התחכום הזה... בכל מקרה עליתי עליו לבד! שבת שלום.

saritoosh22

New member
גם לי יש (מותר נכון?)

כשהייתי בת 16 (עם חבר חייל צמוד), חברה שלי מודיעה לי שמחר בערב יש לה בליינד דייט ואני זו שהולכת במקומה. כמובן שלא חשבתי פעמיים בכלל (בת 16), בשניה שראיתי את הבחור קיבלתי התקף לב. מעבר לזה שהוא היה מאוד מכוער הוא היה גם מאוד טיפש, העברתי ערב שלם בקללות נמרצות ביותר. ולמעשה, זה היה הבליינד דייט הראשון והאחרון שלי מעולם ולעולם.

RoNi oOX

New member
אוקיי, זה כמעט היה דייט

אבל למזלי לא הגיע לדייט למטרת הסינון... הייתי בפאב עם חברה, קלטתי בחור חמוד, קצת עיניים, כבדרך אגב פתאום הוא נעמד לידנו ומתחיל לדבר. מיד קולט את המבטא, העניין שלו גובר, ואז הוא שולף את משפט המחץ: "you are from israel? this is so cool. you're the only person i've ever met that's from another country actually, you're the only person i've ever met that's ever been to another country!

doronf65

New member
מנהל
יש סיפור!! ../images/Emo13.gif

אחותי הכירה לי בחורה. נפגשנו... הלכנו לפאב, (היא בחרה), דיברנו (אני בחרתי את הנושאים...
) מסתבר שהיא עשתה לי מבחן, אחד כזה קבוע שהיא עושה לכל דייט. נכשלתי בגדול! זה די ברור אחרי ששתיתי מיץ תפוזים בפאב... נו באמת, כזה יורם! בטח גם מה שדיברתי היה לא לעניין... באמת למחרת קיבלתי מסר דרך אחותי ש"כדאי שנישאר ידידים". הבנתי את המסר... אגב, הסיפור הזה ידוע ללא מעט מבאי הפורום באופן אישי. רדו למטה לפאנצ' ליין... היום היא אשתי

איך שקראתי את המשפט הראשון...

התפוצצתי מצחוק! לא יעזור, כל פעם מחדש הסיפור הזה מצחיק אותי

למעלה