דייט ראשון בסרט לשלם עלייה?

• פותח הנושא upup
  • פורסם בתאריך

upup

New member
דייט ראשון בסרט לשלם עלייה?

מה קורה חברים :)
רציתי להתייעץ אתכם בעניין מעצבן קטן..
הכרתי מישהי שבוא שעבר, נפגשנו עם חברים כמה פעמים (לא לבד).
תוך כדי הבנתי שהיא נצלנית, לדוגמא פעם אחת היא חשבה שאני אבוא לאיפה שהיא נמצאת ואקח אותה הביתה עם האוטו.
פעם אחרת היא אמרה לידיד שלה שהוא במקרה חבר טוב שלי "חבל שהוא לא בא כי הוא היה יכול לקחת אותי מהבית" , בקטע נצלני.
מפה לשם הבהרתי לה קצת שאני לא נהג בוס שלה שמתי גבולות והיא נרגעה ומוכנה לבוא באוטובוס (בלי שאני אחזיר אותה הביתה אחר כך).

היא די אומרת לי שהיא בקטע והכל, והחלטנו מחר בערב נלך לסרט.
ופה ההתלבטות הגדולה שלי : האם לשלם או לתת לה לשים את החצי שלה בקופה?

בדרך כלל ברור שהייתי משלם בלי להתלבט אם הייתי יוצא עם בחורה.
אבל מאחר שאני יודע שיש לה אופי נצלני ובא לי להראות לה שאני לא פראייר שלה אז אני מתלבט.
אני גם לא מפתח ציפיות ממנה בכלל אבל לא אכפת לי לצאת איתה בשביל הכיף.

מה דעתכם?

ואתה נשמע קמצן בריבוע

שהיא תבוא באוטובוס ואתה אפילו לא תחזיר אותה הביתה? בחיים לא יצאתי עם מישהו שעשה לי כזה דבר.
לגבי התשלום של הסרט, זה זניח ביחס לשאר הסיפור
בני כמה אתם?

upup

New member
את נשמעת נצלנית בשמינית....

מדובר על מרחק של 20 ק"מ סתם שתהיי בעניינים( ורק לעשות את זה בשביל לחזור כל פעם נשמע לך הגיוניי??? ).
לא יודע עם מי יצאת אבל מה נראה לך שכל הזמן צריכים לקחת אותך מה את איזה נסיכה או משו?לא יקרה כלום אם תשקיעי קצת....

וחוץ מזה לא יודע אם קראת הכל אבל אמרתי שאין לי בעיה לשלם בד"כ אבל פה מדובר בנצלנית שזיהיתי ולא כל כך בא לי עלייה אבל מוכן לנסות ולא להרגיש מנוצל בסוף מבינה?

CtrlAltDele

New member
אכן מדובר בקמצן

ולא בנצלנית.

אין בך שום דבר שמראה שאתה מעוניין.
וואלה, לא מבינה למה לה לצאת יאתך בכלל.
זה לא עיניין כלכלי או ניצול
בעולם חומרי אין מה לעשות, לאסוף בחורה מהבית זה המינימום, אלא אם כן אמרה אחרת.

אין סיכוי שהייתי יוצאת לראותך באוטובוס.
ובכלל, מי יוצא לסרט דייט ראשון? זה המקום שהכי אין דרך ליצור שיחה.

ושלם עליה, קמצן.

raptor89

New member
לאסוף בחורה מהבית זה המינימום?

באמת?
את צריכה לצאת קצת מהסרט שאת חיה בו, כי עברנו כבר את הזמן הזה.
אף אחד לא אמור לממן אותך.

לגבי הסרט, אגב - מסכים שזאת אופציה גרועה.

CtrlAltDele

New member
חומד, אני ממש לא חיה בסרט

להפך, אני מאלה שלא מוכנות שיאספו אותן
סתם כי אם בא לי ללכת אז יש לי את האופציה של הרכב שלי.

אבל תשאל כל בחורה שהיא, ההצעה הזו של לבוא ולאסוף היא מינימלית, בטח שלא להגיד לבחורה בואי באוטובוס.

raptor89

New member
חומד תקראי לחיית המחמד שלך בבקשה.

שאלתי, ו...אופס - את טועה. אין שום דבר מינימלי בלהציע לאסוף מישהי מהבית.
נחמד - כן. חובה מינימלית / תנאי סף / וואטאבר שתקראי לזה - פה הסרט שאת חיה בו, חומד.

זה לא טעות ולא לחיות בסרט ... זה פשוט קו חשיבה שהכי פשוט לתאר אותו ב"אולד פאשן" ..
אני חשבתי שלא להתייחס לשירשור אבל .. הבחור הראשון טיפלה שרוט וכן .. קמצן ואגואיסט ..
אפ'חד לא מצפה ממנו שיאסוף אותה אבל ראבק להגיד לה "בשביל להפגש איתי את צריכה לבוא באוטובוס" כשהוא זה שגם הזמין אותה להפגש איתו .. NOT COOL MAN !!!

raptor89

New member
שלא תבין אותי לא נכון, זאדק

לתגובות שלי אין קשר למקרה הספציפי הזה. ברור שלבחור יש את התסביכים שלו.

הפיוז שלי קפץ במשפט (ואני מצטט) "בעולם חומרי אין מה לעשות, לאסוף בחורה מהבית זה המינימום, אלא אם כן אמרה אחרת."

כנראה שאלמלא המשפט הזה גם אני הייתי משאיר את עצמי מחוץ לשרשור (מעבר להסכמה עם התגובה של גילושיט, שדי תמצתה את מה שעבר לי בראש תוך כדי קריאת ההודעה)

mad alot

New member
להציע לאסוף זה אכן מינימום אם אין לצד השני

רכב,
גם אם לבחורה יש רכב ולגבר לא, הייתי מצפה שהיא תציע.

Hawkgirl

New member
בן כמה אתה..?

למה העניין היחידי שאתה מסתכל עליו הוא כסף?
למה אתה לא חושב גם על ביטחון הבחורה?
חשבת לרגע שאולי לבחורה לא הכי נעים או בטוח להסתובב לבד בלילה?

לפני כמה זמן יצאתי לדייט עם בחור שאמנם יש לו רשיון אבל מסיבות אישיות שהוא סיפר לי, הגיע במונית. כך שהוא לא הסיע אותי הלוך או חזור.
גם אני יכולתי להגיע במונית או תחבורה ציבורית אחרת. אבל ביקשתי מההורים שיעשו לי טובה ויקפיצו אותי כי אני ממש לא מרגישה בטוחה להסתובב לבד בלילה.

אתה צריך להרחיב קצת את הראייה שלך.

Purple Mushroom

New member
אם גם נצלנית, וגם לא ממש מאוהב בה

אז תגיד לה חצי חצי, כל אחד משלם על עצמו, שלא תגרר למערכת יחסים רצינית, שתנצל אותך תמיד, ותיהיה באוברדראפט כל מערכת היחסים. כמו שקרה לי פעם. בהצלחה :)

גילושיט

New member
דעתי

שאם כבר בדייט ראשון אתה משחק משחקים וחושב עליה דברים כאלה נוראיים זה לא ממש ילך.
תחסוך את ה40 שקל על הסרט שכ"כ חשובים לך ותבטל

למעלה