דייט ראשון בסרט לשלם עלייה?

• פותח הנושא upup
  • פורסם בתאריך

einat162

New member
שאלה קטנה כדי להבין את הסיטואציה :

באותן פעמים שהיא "חשבה שאני אבוא לאיפה שהיא נמצאת ואקח אותה הביתה עם האוטו", ואותה פעם שהיא אמרה לחבר משותף "חבל שהוא לא בא כי הוא היה יכול לקחת אותי מהבית" :

היא נוהגת?
2 הפגישות היו עם אנשים אחרים?
אתם גרים באותו איזור?
מקומות המפגש היו רחוקים / קשים להגעה מבחינת תחבורה ציבורית? (מי שנוהג פחות יבין - אבל המיקום, הזמן/מרחק נסיעה, השעה המאוחרת מבחינת אוטובוסים זה מאוד מגביל - כמה היא מוכנה לקבץ טובות כדי להגיע לשם- במקום לוותר- אכן יכול להיות נלנות במידה מסויימת... אבל כמו כל דבר בחיים זה לא שחור או לבן, ויכול להתפס אחרת בעיני אחרים).

תראה, אם מלכתחילה אתה חושב את מה שאתה חושב עליה - אל תמשיך לצאת איתה "בשביל הכיף"....

אתיופית

New member
הבחור לא קולט שכאשר הוא אומר:

״בשבעל הכיף״ הוא בעצם מנצל את הבחורה. חי בסרט שהוא נקי.

dify

New member
קודם כל כמו האחרים

אני חושבת שאתם מבזבזים את הזמן שלכם, אם זה מה שאתה חושב לגביה מההתחלה, מה יש לך לחפש אצלה? אלא אם כן אתה מוכן להמשיך כי אולי "תרוויח" מזה איזה פינוק לעצמך.. אם כן, אז אתה הנצלן..

אבל, אני רוצה להתייחס לעצם השאלה,
האם ברור שבחור חייב לבוא לקחת בחורה לדייט? לא!
ואתה יודע מה, לא מעניין אותי איפה היא גרה ומה תנאי התחבורה שלה, כשהיא בחרה לגור איפה שהיא בחרה ובאמצעי התחבורה שהיא בחרה, היא היתה צריכה לקחת בחשבון את צרכי החיים. אף אחד לא בא מהסופר להסיע אותה לקניות, אף אחד לא מגיע מהעבודה או מהלימודים להסיע אותה.. אז אני לא רואה שום הבדל לעומת דייט.

מה שכן, בעיני בסיסי, שצריך לתאם פגישה במקום שנגיש ומוסכם על שני הצדדים ולא לפי נוחיותו של צד אחד (או לקבוע פעם פה ופעם שם).

כבחורה וכאמא/אחות/חברה אני ממש נגד שבחור יקח בחורה מהבית שלה. להיכנס לרכב של בחור שמעולם לא פגשת ולנסוע איתו אלוהים יודע לאן ומה הוא חושב שהוא מבין ממך ומצפה ממך, זה להיות תלויה באדם זר. אני לא מבינה איך בחורות שפוחדות להסתובב לבד ברחוב מוכנות להיות תלויות בהסעתו של אדם זר! ומוכנות שאותו זר ידע איפה הן גרות ויוכל להציק להן או להטריד אותן. בעיני זה פשוט לא אחראי!!

מעבר לזה? אף אחד לא חייב לאף אחד כלום. מעולם לא הבנתי את משחק המינים המטופש, הוא ישלם עליך בדייטים הראשונים והיעא תשרת אותך בעתיד ותנקה את הבית ותגדל את הילדים. מי שמתאים לו חלוקה שמרנית שכזו, סבבה. אבל מי שמחפש חלוקה יותר שיוויונית, לא צריך להרגיש לא נוח לנהוג בדרכו. אני בתפיסתי שיוויונית וחושבת שכל אדם צריך לשלם על עצמו, להגיע בכוחות עצמו ולנקות אחרי עצמו.. אם לדייטר שלי זה לא מתאים, חבל על האנרגיה שלנו, עדיף שכל אחד ימשיך לדרכו מאשר שאעמיד פנים לפי מה שאומרים בפורומים (יעני מה שמקובל) רק כי ככה כולם עושים. אני לא צריכה לחיות את החיים של כולם אלא את החיים שלי.

Berethor

New member
לא אל תשלם עליה

בכל מקרה לשלם על מישהי שאתה בקושי מכיר זה רעיון רע, אפילו אם הייתם זוג לא הייתה חייב, על אחת כמה וכמה שאתם לא. אם מצפה ממך לשלם עליה אתה תצפה שתנקה לך תבית ותבשל, יש נשים שמאמינות בשוויון רק איפה שמתאים להן. לגבי הרכב, צריך לציין שעצם זה זה שיש לך רכב(ולה אין) זה אחד הדברים שגרם לצפיות האלו שלה, נכון שאתה לא חייב לה כלום אבל תכך את זה בחשבון. דווקא זה שאם תשלם עליה בקולנוע זה יותר נצלני אם כבר, כי רכב אין לה אבל כסף יש לה, אז אין כל סיבה שתשלם עליה, הרי המנהגים מהסוג הזה הם עוד מהימים שלנשים לא היה עבודה וכסף, והיו תלויות לחלוטין בגבר. בכל מקרה יפה איך שהצלחה לשים לה גבולות ושאי אשכרה מוכנה להיפגש איתך למרות שאתה לא רוצה לבוא להסיע אותה, זה משהו שיכול להעיד על כך שהיא נפגשת איתך לא רק בגלל שאתה מסיע אותה או משלם עליה, אלא כי היא באמת מעוניינת להיפגש איתך, אבל זה משהו שאתה עדיין לא יכול להיות בטוח לגביו במאה אחוז, אז כן אל תשלם עליה, זה יהיה צביעות מצדך מצד אחד לא להסיע אותה(משהו שיש מאחוריו סיבה יותר מוצדקת) ומצד שני לשלם עליה(משהו שאין מאחריו שום סיבה מוצדקת).

mad alot

New member
אני שמח שאתה משתמש בסימני פיסוק

שלב הבא, לרדת שורה.

Hawkgirl

New member

spaysi8

New member
למה אתה יוצא איתה בכלל??

אם זה מה שאתה מרגיש כלפיה..

למעלה