דיי מספיק!!!!

רונס

New member
דיי מספיק!!!!

קוראים לי רון. אני ישראלי. משרת במילואים בוגר בה"ד אחד. אח שלי משרת בצבא, מסיים קורס קצינים בעוד פחות מחודש. אבא שלי קצין בצה"ל. אני מבקש מכם, תפסיקו. תפסיקו את הוויכוחים חסר הפשר של מי צודק ומי טועה. תפסיקו את הוויכוחים של מי טוב יותר. תפסיקו את הוויכוחים של מי אוהב את המדינה ומי לא. תפסיקו את הוויכוחים של ימני מול שמאלני. דיי. כולנו שייכים לעם אחד, גרים במדינה אחת ואחרי שהכל יסתיים נישאר ביחד. במקום לקטול אחד את השני ולהיות ציניים חבקו, חזקו ותתמכו. אני עצמי לא יודע אם טוב להתנתק או רע להתנתק. אני יוןדע רק דבר אחד, שאני ישראלי. שאני יהודי, גם אם אני לא שומר את כל מה שכתוב. שאחי הקטן יהיה שם. שאולי גם אני אהיה שם. שזה קשה לי ולאחי כמו שזה קשה לכם מן הצד השני. יש לי רק בקשה אחת, תחינה אחת. בואו נישאר אחים. בואו נתגבר על הקושי ולא ניתן לשנאה להשתלט עלינו. כי אחרי הכל אנחנו כולנו אחים. תודה, רון סיסו

OMER G17

New member
טוב להתנתק...וחשוב שיידעו שהרוב בעד

לא רוצה להתווכח לא חייבים..אל תכנס לפורום הזה..ואם בא לך גם אל תראה חדשות...זה לא מסובך לעשות את זה

אביעד666

New member
הממשלה לא יכולה לקבוע כאלה דברים

לבד וחוץ מזה ההתנתקות הולכת ליהיות בזבוז זמן וכסף

אביעד666

New member
אבל הממשלה לא יכולה לגרש אנשים

מביתם ולמסור שטחים לערבים בלי לשאול את העם

בוודאי שהיא יכולה

אין שום חוק שקובע הממשלה או הכנסת צריכים לבצע משאל עם לפני כל החלטה שלהם. בדיוק בשביל זה הכנסת קיימת - בשביל לבצע את החלטות.

OMER G17

New member
באמת זה חוקי לגמרי וגם דמוקרטי

בשביל ההגינות ובגלל שהוא לא הכריז על זה לפני הבחירות אלא אחריהן שרון היה צריך ללכת למשאל עם..חבל

אתה יודע מה?

גם אני חושב שהוא היה צריך ללכת למשאל עם. אבל עכשיו כבר מאוחר מידי. הוא היה צריך לעשות את זה דיי בהתחלה. באמת חבל שלא עשה כך.

OMER G17

New member
ברור שעכשיו מאוחר מידי..אבל לא נורא

העיקר שתהיה התנתקות!

אביעד666

New member
על סמך מה עושים את ההתנתקות ?

הריי כולם שמעו שאבו מאזן אמר שהנסיגה מגוש קטיף זה רק ההקדמה שניתן להם בסוף גם את ירושלים

יוֹאב

New member
ואם אבו מאזן אמר, אז מה?

ההתנתקות היא חד צדדית, והיא לטובתנו שלנו, קודם כל.

גברי 22

New member
מזה העיקר שתהיה הינתקות מה יש

לכם אתם אנשים חולים את כל התסכולים האישיים שלכם אתם חושבים שההינתקות תפטור ההינתקות זה החטא הכי גדול שנעשה כאן בשנים האחרונות

OMER G17

New member
כי הוא מפחד מזה...וכי אין לו כוח לז

ה..במידה מסויימת יש איזשהו צדק במה שכולכם הימנים אומרים ששרון מתנהל בצורה דורסנית הויתור על משאל העם היה מיותר מאוד...תאמין לי שלי חבל לא פחות ממך שלא היה משאל עם..

יוֹאב

New member
כי אנחנו לא בדמוקרטיה ישירה

משאל עם זה בזבוז זמן, משאל עם זה בזבוז כסף, משאל עם זה הלהטת הרוחות לקראת הכרעה אזרחית. לשרון ולכנסת, הזכות לקבל החלטות בתחום הזה, ובדיוק כמו שלא עושים משאל עם בנושאים של דת ומדינה, ובנושאים כלכליים חברתיים, כך גם בנושא הזה אין צורך לעשות משאל עם. במיוחד לא לאור העבודה שעל הקמת ההתנחלויות, לא היה משאל עם.

למעלה