דיי מספיק!!!!

TheOrion

New member
לאכול סנדויץ' עם גב"צ או פסטרמה?

מי מכין את הפתקים!? משאל עם!

פסטרמה!

ואם אפשר שים גם חומוס שם.....

TheOrion

New member
זו בעיה...

אני לא אוהב חומוס... ומה אם משאל העם יאמר לי לאכול גם חומוס?

יש לך גיבוי שלי.

מילה של בורא עולם חזקה מכל משאל עם! (יו, אפילו יצא לי חרוז... בעצם, מה זאת אומרת אפילו?!?! אני בורא עולם! זה הכל היה מתוכנן!)

shiri 19

New member
אבל הוא צודק

עד שיש מישהו<לא סתם מישהו אחד מהמפנים ואף משפחתו כך>מתון סבלני סובלני מפנה ומחבק גם יחד סותמים את פיו.ממש לא יפה ופשוט חבל!במקום להעצים את הויכוחים <שכבר עברו לפאן האישי אצל חלקם>יש שמעדיפים להגדיל פערים ובאמת חבל!כי לא יעזור אנו עם אחד!כולנו יהודים כולנו אחים לכולנו יש רגשות<גם למי שחושב אחרת מאיתנו..>אז חבל על השינאה כי אסור לנו להגדיל את השנאה כי אם להגדיל האהבה

גברי 22

New member
הרוב נגד תפסיקו עם השקר הזה...

בציבור היהודי בישראל יש רוב מוחלט נגד הגירוש וזאת הסיבה שלא עשו משאל עם

shiri 19

New member
ממש אהבתי!

אתה בהחלט צודק ומאוד מעודד לדעת שיש אנשים סבלנים סובלנים ומבינים שעושים את תפקידם כראוי אבל עם קצת כאב בלב!ישר כוחך ובאמת מאמר שובה לב!

נצמט

New member
אני מסכים אבל

אני מסכים איתך אבל אתה צריך להבין שקל מאוד להגיד למרות הכל חייבים לאהוב (ד.א אני גר בגוש)כי כשאתה שומע שאגודת "תנו לחיות לחיות" אומרת שהיא לא מוכנה לפינוי בצפון השומרון עד שיוציאו את כל החתולות העזובות זה מקומם אותי עד כמה אנשים לא חושבים ולא מבינים הם בפירוש אומרים שיותר חשוב להם מחתולות עזובות מאשר משפחות עם ילדים שנולדו במקום הזה והקימו שם הכל ממצב של ביצות ודיונות חול הפכו את המקומות האלה לאחד האזורים היפים בארץ ואותם "אחים שלנו"(שאני מבטיח לך שהם מעולם לא חשבו עלינו כאחים) מעדיפים חתולות עלינו אז עם כל הכבוד והרצון הטוב קשה מאוד לאהוב "אחים כאלו"

silverhawk

New member
מובן שאני מסכים

עם זאת, יש לזכור שלמרות כל הרצונות הטובים, שנאה היא חלק מטבע האדם. ניתן ורצוי לפעול למניעתה ולהדחקתה ככל האפשר, אך לצערינו, היא תמיד הייתה איתנו ותמיד תהיה. השאלה היא כיצד מבטאים אותה, וכאן קיים מקום ניכר לשיפור. "רק שלא נתנתק אחד מהשני"

../images/Emo45.gif

אבל אנחנו לא מתווכחים - אנחנו רק מתדיינים.. וחלק מאיתנו מנסה לעשות את זה בכבוד, כמו ילדים גדולים.

למעלה