דילוג נוסף לקולומביה וגם בקשה !

דילוג נוסף לקולומביה וגם בקשה !

שימו לב לצורה המתקבלת של הדילוג - ממש כמו חללית גוף ושתי כנפיים. הביטוי : "יכל אש" - יוצר את הכנף השמאלית. "יכל" במשמעות סיום כמו : "ויכל משה" בקשת עזרה: אני צריך שרטוט של דגם מעבורת חלל ממבט על על מנת ליצור פוטומונטז' על הדילוג הנ"ל. כל המוצא שרטוט כזה נא לשלוח לי לינק אליו. בברכה, בועז מצגר

G ove r n o r

New member
קשקוש פאגאני כל כך חמוד

וכל כך חסר משמעות... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

saar7650

New member
אני מתחנן מצגר- תפסיקו עם זה!!!

בועז יקר! הפעם כבר הגזמתם מאוד!!! הפעם הקב"ה מחליף את פיקסו??? די!!! באמת הגזמתם כבר עם השטויות האלה!!! מתי תתחיל להודות על טעותך בנושא הדילוגים???!!! מראים לכם שוב ושוב שאתם טועים ואתם ממשיכים בשלכם! ולא זו בלבד אלא אתם מבזים את עצמכם ב"תגליות מרעישות" חדשות!!! למען ה' ולמען תורתו והפעם אני כבר מתחנן אליכם!!!- תפסיקו עם זה!!!

saar7650

New member
ולמי שלא יודע...

רוב הדתיים ל-א מאמינים בדילוגים הללו!!! אין זו הוכחה לאמיתות התורה!!! אלו פלפולים בעלמא בלבד!!! אני עצמי דתי ול-א מאמין בזה!!! את הדילוגים והסלטות תשאירו לחיימקה רביבו... אז מצגר ודויד יקרים- אנא מכם דלגו על הנושא הזה!!!

G ove r n o r

New member
שכחת שהם חוזרים בתשובה. המאמינים

בדלוגים הם באפן בלעדי גם חוזרים בתשובה. ברור מדוע. כל חרדי מלידה תופש שלא ניתן להוכיח עניני אמונה. חוזרים בתשובה אינם חולקים תובנה זו עם החרדים, ומאין אמצעי ל"הוכחת" האמת שבדרכם החדשה, כופים עליהם התסכול ויסורי הספקות להאחז בדלוגים כאילו חייהם תלויים בכך, לעולם אינם מבינים שאין בכך ממש. תמיד נראה להם שהענין בכל זאת בהשג יד. מבחינתם קיימות רק שתי אפשרויות: להוכיח שיש דלוגים, או להשתגע. מה שאנו רואים הוא שגורלם דן אותם להתבזות בלתי פוסקת, ואנו צריכים לחזות במראה לא נעים זה... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

G ove r n o r

New member
Loopy de Loop יקירי, אני _מבקש_

(אין לך מושג כמה קשה לי לבקש) שתכתב את שמי כהלכה, היינו, עם capital G. האם אלה התמונות שלך? אם כן, אז האחיין שלי כבר אוהב אותך. אגב, האם אתה חוזר בתשובה דפוק-ראש? מדוע אינך יכול להוכיח לנו שאלהים מצוי גם מחוץ לספוג שבין שתי אזניך? עזוב פאגאניות והתחל לחיות... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

saar7650

New member
טעויות ב"דילוגים"!!!

אני מדבר כאן אך ורק לעניין הדילוגים המטופשים הללו! בסגנון של ילדים בגן מראים ציורי חלליות שלדעתכם אלוקים צייר... ואם כבר ציורים וטעויות אז... שימו לב!!! בדילוגים על אסון התאומים כתוב רק מטוס!!! לא מטוסים (שהרי היו שניים) אלא מטוס ביחיד- משמע אחד בלבד היה אמור להפיל את התאומים... זאת ועוד לגבי הציורים המדהימים שלכם- מילת ה"מטוס" בדילוגי אסון התאומים א-י-נ-ה חותכת את מגדלי התאומים!!! משמע- שלא היו אמורים לפגוע במגדלי התאומים... זאת ועוד... לגבי הטילי קאסם! מצאת שכתוב:"ירו קסאם מאים ערפת" אז ככה- אם זה בעתיד צריך היה להיכתב יירו לא ירו (כלומר בשני יודי"ן) ואם זה בעבר אז על מה מאיים ערפאת?? ועוד- צריך לכתוב מאיים (גם עם שני יודי"ן) לא מאים... רק בן אדם עילג שלא יודע קרוא וכתוב כותב בצורה כזאת... אז שוב בבקשה מכם אני מתחנן בפעם השניה!!!! ת-פ-ס-י-ק-ו עם זה!!! למען ה' ותורתו!!! יודעים מה??? אל תגידו שטעיתם! רק פשוט תפסיקו עם זה...

עמלק

New member
אופטימיות

מבועז מצגר לא תקבל תשובות, תקבל רק תירוצים. פעם הוא עסוק מדי (במשך 10 ימים לשאלה פשוטה, שאל את גוססי1), פעם הוא "עורך" את המאמר בשלבים סופיים (כבר למעלה משבוע, כמדומני) ופעמים הוא פשוט מתדרדר לאישומים וניסיונות להשפיל את בן שיחו. אבל אם כבר אתה שואל על אופני הניסוח של מר בועז וחבר מרעיו (דוגמאות מעטות מאתרו, רשימה חלקית) : קולמביה צ"ל קולומביה כלם צ"ל כולם חמס צ"ל חמאס מדולל צ"ל מדולדל (בזה אני לא 100 אחוז בטוח) קעידה צ"ל עם 'אל' בהתחלה אסלם צ"ל איסלאם ורסי צ"ל ורסאי שטרי צ"ל שוטרי שאה צ"ל שואה חלית צ"ל חוליית אבל זו דרכם של המדלגים, אי אפשר למצוא *בדיוק* את המילה - אז מחפשים דומה, קרוב, נשמע כמו... הסיבה לכך היא פשוטה, הדילוגים זה בדיחה במקרה הטוב ופאגאניות/עבודת אלילים במקרה הפחות טוב...

אז גם לי יש בקשה

תפסיק לייצר קשקושים ותתחיל להתקדם כבר עם מסמך המובהקות הסטטיסטית שלך. אתה מושך את זה הרבה יותר מדי זמן. כמו כן, כנפי מעבורת החלל אינן משוכות לאחור. האם זהו סימפטום של כל החכמים מסוגך, המשוכנעים שכל האמת כולה נמצאת בתורה ועל כן אינם מוציאים את חוטמם ממנה ולו לשנייה כדי להסתכל מה בעצם קורה בעולם האמיתי?

גל נעים

New member
הצהרת המתמטיקאים כנגד הקודים.../images/Emo42.gif

סי וו פלה: בועז-מדוע אתה ממאן להבין שרבים וטובים ממך אומרים שזה בולשיט?, אני מציע לך לפנות לאחד מהפרופ' הנ"ל מההצהרה ותנסה לשכנע אותו. הרי ברור לכל בר דעת שנסיונות ההחזרה בתשובה שלך נראות מגוחך נוכח אנשי אקדמיה שחולקים עליך בשעה שאתה לא מוגדר אף כ-"אוטו-דידקט" והבן בדבר הזה היטב. http://www.math.caltech.edu/code/petition.html חשוב לציין שדווקא מארגן ההצהרה הוא פרופ' בארי סימון שהוא יהודי חרדי שומר תורה ומצוות (הפרופ' הראשי של חברת IBM)-להלן הקישור לדף הבית שלו. http://math.caltech.edu/people/simon.html <000000000\גוברנור-נא להכניס את ההודעה הזו לדף הלינקים המשובח שלכם>

עמלק

New member
תודה על הקישורים המעניינים

הם כבר מופיעים בעמוד שלי:

עמלק

New member
תודה תודה

כבר ראיתי שהגיעו אלי דרך האתר שלך. ההתעניינות בעמודי הכפירה שלי היא הרבה יותר ממה שציפיתי...

G ove r n o r

New member
"ההתעניינות בעמודי הכפירה שלי היא

הרבה יותר ממה שציפיתי" תקן אותי, אם אני טועה. נכון שאתה מתכוון לכפירה בפאגאניזם/עכו"מיות? _אין_ אפשרות לכפור באמונה כל זמן שהיא מצויה במחוזות האימטריאליים, אשר בעולם האורתוגונלי לעולם המציאות. שם היא מוגנת ובטוחה _לחלוטין_. Untouchable !!! האמונה מאבדת, מיידית, את נוצותיה מידינו, כאשר מנסים למשוך אותה מן המחוזות האימטריאליים שבעולם האורתוגונלי לעולם המציאות, אל עולם המציאות. מי שמושך את האמונה ממקומה הטבעי, המוגן, הבטוח, המשורין, במחוזות האימטריאליים של העולם האורתוגונלי לעולם המציאות, ומוציא אותה אל מרכז הזירה החשופה לאש - הוא פאגאן/עכו"ם, ומעשהו הוא פאגאניות/עכו"מיות. אנו כופרים. ועוד איך. כופרים בפאגאניות/עכו"מיות... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

עמלק

New member
דילוג נוסף וחשוב מאוד !!!! ובקשה !!

אלוהים הוא זאוס !!!! האל מהמיתולוגיה היוונית !!! והוא הרג את אילן רמון. ההסבר לטבלה : דלגים בספר בראשית, פרק כ"ג, פסוק י' – דילוג 111. הממצא הראשי המתגלה : "אלקי אל זוס אני" (12 אותיות- משפט זה מופיע רק פעם אחת בכל התורה) – הצהרה חד משמעית של מקודד הקודים בתורה המראה כי אלוהים הוא זאוס מהמיתולוגיה היוונית! חיזוקים מצויים בשפע ליד המשפט המדהים הנ"ל : שמה של אמו של זאוס "ריה" מופיע באותו הדילוג ממש 3 פעמים בדיוק מתחת למשפט שהתגלה. גם המטפלות של זאוס- הנימפות מרומזות ב- "נמפא" דילוג 103, "נמפא" נחצית בדיוק באמצע ע"י המשפט שנמצא (שתי אותיות מימין ושתי אותיות משמאל). אפילו מלחמתו של זאוס בטיטאנים מרומזת בשילוב המדהים שבין שתי מילים בדילוגים לבין הכתוב בטקסט התורה. ידוע כי זאוס שיחרר את הקיקלופים מכלאם כדי שיסייעו לו. אלו בתמורה לשחרורם התקינו לזאוס את כלי נשקו מברקים ורעמים. והנה אנו רואים כי המילה "רעם" מופיעה גם היא בדילוג של 111 (כמו הממצא העיקרי), מייד אחריה מופיע בקריאה רגילה המילה "צויד" ומייד אחר כך מופיעה בדילוג של 110 המילה "ברק"!

למעלה