דילמה לא קשורה וכן ארוכה

בלינקה

New member
כמו שעניתי לג'וי

מלבד העובדה שעברה שנה וחצי, ואני לא בדיוקמ יודעת איך היא תקבל את זה, אני גם מתלבטת בגלל שחר. בגלל שהיא עברה נכון לשיחתנו האחרונה שני הריונות נוראיים שהסתיימו לא טוב, ואני לא רוצה "ליפול" עליה אחרי שנה וחצי עם תינוקת, כשאין לי מושגמה קורה איתה בתחום הזה.

אולי תכתבי לה מכתב?

סליחה שאני לא מאריכה - אבל זה נראה פתרון טוב - אם תרצה - תענה לך ואם לא - לא תרגישי מבוכה. וחוצמזה - במכתב יהיה לך אולי קל יותר להעלות רגשות עמוקים בלי מבוכה של התחלה אחרי הרבה זמן. תוסיפי את זה לאופציות. ונ.ב. - תבדקי אם את אנמית. ברצינות.

בלינקה

New member
ברור שאני אנמית

אני תמיד על הגבול. עם ובלי קשר להריון ולידה.

1במיה

New member
צודקת וגם כאן לדאבוני מדברת

מניסיון. אחותי הפילה תאומים בחודש 6אחרי טיפולים, אחרי חודש אני נכנסתי להריון 2 (שלא היה ממש בתכנון אבל התוצאה משמחת
}ואני בחוסר רגישות ומבלי להקדיש מחשבה פניתי אליה בהתלבטות מה לעשות (להמשיך את ההריון להפסיק..)והיא כעסה עלי המון המון זמן ממש עד שילדתי, לדעתי רק לאחרונה חזרנו להיות יותר חברות כמו בעבר. הבנתי שהיא הרגישה שאני מנסה לנפנף בפוריות שלי.. והפואנטה:אל תתקשרי ותתחילי ישר לספר מה עבר/עובר עליך ותספרי על שחר תתקשרי ותגששי מה איתה , איך היא מרגישה, באיזה שלב היא נמצאת וכו'... ואז תשקלי באיזה צורה את רוצה לספר לה על שחר, לספר ברור שאת חייבת זה חלק ממך עכשיו וממה שאת כיום. אם את מתקשרת את לא יכולה ולא משנה באיזה מצב היא לא לספר על שחר

galiaS

New member
אם היתם חברות טובות

זה אולי אפילו קצת יעליב אותה שלא סיפרת לה על משהו כל כך משמעותי כמו שחר. כמו שאת מתארת אותה אין לך ממש ברירה חוץ מלהתקשר, לא מוותרים בקלות על אנשים שבאמת קולטים אותנו. קשה כל כך למצוא כאלו, לא?

גמני אומרת להתקשר ../images/Emo56.gif

חברות כאלה לא מוצאים כל יום, וקשר מיוחד כזה שווה לשמור
.

bulbil

New member
להתקשר, ולו רק בשביל לשחרר

את האנרגיות שאת משקיעה במחשבה על כך. לאחר שיחת הטלפון הכל יהיה ברור יותר.

למעלה