דילמה קשה, עזרה בבקשה בנות תעזרו לי

דילמה קשה, עזרה בבקשה בנות תעזרו לי

שלום לכן בנות. אני הייתי בקשר מיני עם גבר בן 33 (אני בת 23 בדיוק בשבת הבאה). הוא מתהג אליי לא משהו כי קשה לו עם הפרידה! החלטתי להיפרד וזה אומר גם בלי סקס!, אבל אני התחלתי עם זב בערך לפני חצי שנה... ובכלל לא משנה כמה זמן כבר אני עשיתי סקס?.... החשוב הוא... שקשה לי מאוד בלי הסקס! בלי חדירה,מגע של גבר.... אז הייתי איתו פעמיים.... פעם אצלו אבל בלי חדירה... סתם ליטופים והוא גמר לבד בחוץ על עצמו... לדעתי זה לא נקרא סקס בלי חדירה... אבל אמרו לי שכן, פעם שניה אצלי בחדר אבל הוא רק גירד לי את הגב,נגע לי שתי נגיעות חפוזות בציצי... ועשה לי מסג' ברגליים(רק עד הברך מכפות הרגליים)....אני מרגישה שאני לא בסדר בגלל זה כי זה גבר שלא יבין שזה סתם! ישר אני ידידה\ חברה?... אני שלו, מאוד חסרה לי החדירה... אז חשבתי לקנות ויברטור של 23 ס"מ.. לא יקר... הבעיה היא שלא ניסיתי אךפף פעם את זה! חברה אחת אומרת לי שזה ממש כדי! שאמרו לה שזה פתרון מצויין, וחברה אחרת אומרת לי שזה לא כדי וזה לא כמו הדבר האמיתי. מה אתן מציעות???? בבקשה תענו לי. קשה לי להחליט כשאני לא מבינה בזה. תודה רבה

בטח!

אבל תשמע\י.... אני גרה בכפר לאנשים עם צרכים מיוחדים....מותר לנו ליצור קשר רציני עם ה"רגילים"... אבל עד שאמצא מישהו אני משתגעת!!!! אני לא רוצה סטוץ ולא יזיז! נמעס לי מיזיזות!!!

זמשוש

New member
קודם כל- רע מאוד!

תעשי המון סקס- זה מבורך אבל עם קונדום !! ודבר שני, אם את לא בתולה וחסרה לך החדירה ואין בקרבתך גברים אופציונליים למערכת יחסים כמו שאת רוצה... אז ויברטור בהחלט יכול לעזור לך (גם אם זה באמת לא כמו הדבר האמיתי...)

אבל חומד

אני כבר כחצי שנה לוקחת גלולות. ולא נכנסתי אף פעם להריון(בלי עין הרע). זה גם בפיקוח....אבל תאמיני לי. אני משתדלת כן לשים קונדום. כי מלחיץ אותי כל מה שיוצא להם משם גם אם תכנית אני מוגנת עם גלולות... זה שהם אומרים: כמה שפיך יצא לבפנים... זה נורא מלחיץ!!!!.

עשיתי את זה כל הזמן אם אותו גבר, הוא היה בטוח

אז הייתה לו חברה לפני... אבל רק אחת וגם היא הייתה מפה.... ולא קרה לי כלום עד היום. חוץ מזה אמרתי לך- אני משתמשת לפעמים

אני יודעת

ואמרתי לך שאני השתמשתי לפעמים בקונדומים כשהייתי עם ידיד שהיה לי בקשר מיני.... אבל הבעיה היא שאני הייתי צריכה כל הזמן לקנות את הקונדומים.... הוא גם עשה לי כל הזמן הרגשה שהוא עושה לי טובה שהוא עושה איתי משהו(סקס).

גם חברה אמרה לי שזה לא ממש נעים עם ויברטור...

כי זה לא גבר אמיתי... אבל אני עוד לא ניסיתי אף פעם... ואני פוחדת קצת לקנות ושאני לא אוהב את זה... מצד שני זה חסר לי מאוד

Vdrums

New member
אין מה לעשות, אם לא תנסי לא תדעי

גם אם יכתבו לך פה 20 תגובות נלהבות על ויברטורים, עדיין זה לא בהכרח יספק אותך. אז או שתקני אחד ותראי מה הסיפור, או שתמשיבי לדמיין.

אז אתן ממליצות לי על ויברטור?

כי אני מצאתי ויברטור עמיד במים. ואני אוהבת פין:ארוך,קצת עבה... בקיצור שמרגישים אותו גם אחרי שתי דקות.ועוד שאלה... הויברטור מגיע עם חומר סיכה? או צריך לקנות בניפרד? או להיסתמך על שמן הקונדום?....תודה

למעלה