דילמה קשה, עזרה בבקשה בנות תעזרו לי

זמשוש

New member
תגידי, את אמיתית בכלל?

לכי תקני ויברטור. עמיד במים, ארוך, קצת עבה. תקני גם חומר סיכה. תחזרי לכפר שלך ותנסי אותו. לא ימצא חן בעיניך... תחזירי לחנות.

קודם כל

לא ידעתי שאפשר לנסות ואם זה לא מוצא חן להחזיר(או שבזה את\ה צוחק\ת עליי) אבל אני רוצה לקנות אותו דרך האינטרנט... הוא עולנה 120 כולל משלוח....

זמשוש

New member
תקני מתוקה, תקני.

כולה 120 שקל ובשביל מטרה טובה... את לא תתאכזבי ולא תתחרטי. באמת! תקני.

גם אני חושבת.

תשמעי... הייתי בקשר מיני עם גבר בן 33 בכפר. ואני לא יכולה להוריד אותו מהגב כי הוא רכושני. גם קשה לי בלי סקס.... נכון שכמעט תמיד לא נהנתי אצלו מהסקס אבל קצת כן ואני מתגעגעת לחדירה... אבל שלו היה מקסימום 15 ס"מ. אני אבל פוחדת שאמא שלי תגלה שיש לי כזה(ואם לדבר בכנות.... פחדתי שהיא גם תגלה שאני כבר לא בתולה... אבל כששאלה עם שכבתי איתו לא יכולתי לשקר.. אני לא כזאת שמשקרת)

חוצפנית!!!!!

ככה לא מדברת מנהלת פורום למישהו\י שצריכ\ה עזרה!!!! ולא חשוב כמה היא\היא מתייעץ\ת. לא רק את בתוך הפורום הזה ויש נשים טובות שלאומתך כן רוצות לעזור!!! אז תני צ'אנס! אוקי???(זאת לא שאלה!)

../images/Emo6.gif יש המלצות לבטריות חזקות?

כאלה שלא יגמרו אחרי שימוש אחד...

janana07

New member
../images/Emo111.gifויברטור בהחלט מהווה תחליף טוב לזין

וזאת במידה ואין לך את הדבר האמיתי.תאמיני לי שאת תלמדי להנות ממנו. יש ויברטורים משוכללים ויש כאלו שפחות משוכללים.את צריכה לנסות. לפעמים את תגיעי למסקנה שהויברטור מענג אותך יותר מזין. מה יש לך להפסיד?

bulb

New member
הכיטוב ויברטור עם קונדום

לכי תדעי איפה הוא הסתובב כשלא היית בבית... את יכולה לשים לידו בירה ולפתוח את ערוץ הספורט ברקע בשביל התחושה של הדבר האמיתי. גילוי נאות: לא אוהב בירה ומעדיף את סרטי הטבע בנשיונל גיאוגרפיק.

למעלה