ליאת של תומר וענבר
New member
דימוי עצמי לאחר הלידה
סקר, השתפכות, סיעור מוחות, חלוקת מחשבות...תקראו לזה איך שתרצו... אז אני כבר שנה וכמעט חודשיים אחרי הלידה, כל פעם מחדש נחרדת להסתכל על עצמי במראה. אני לא עובדת ולכן רוב היום בבית עם בגדים פושטיים (הכי נוח, מודה). מתאפרת? רק באירועים מיוחדים (כמו מפגשי פורום
) פן? רק בארועים מיוחדים כמו חתונה, בשאר הזמן השיער אסוף. תכשיטים? הלו, אני אמא, לא? הם מיד ימשכו/יעקמו/יזרקו לי לרצפה. והגוף...אוי הגוף...נמאס לי כבר לראות את הציצים הנפולים, התחת הרחב והבטן הרופסת....ואני כולה בת 29! אז כן, אני אחרי 2 לידות, אבל אני
רק
בת 29! כן, אני נורא רוצה ללבוש ביקיני לים....(תמשיכי לרצות...) כן, אני נורא רוצה ללבוש ג'ינס מידה 40 (לא חולמת על ה 38 שמונחים לי בארון...) לפני שלושה שבועות פשוט נכנעתי והלכתי לקנות מכנסיים במידה שלי, כי נמאס לי ללבוש/לכבס/ללבוש את אותם שני זוגות שעולים עלי.... בחיי, בחיי שאני מנסה, מנסה לשמור, מנסה לעשות התעמלות. מצליחה לעשות הליכות של קצת יותר מחצי שעה, עד שענבר מתחילה לקטר בעגלה, ואפילו וירוס של שלשולים נתן לי פוש קטן לא לאכול... אבל בתכלס - לא נראה לי שאני אצליח ממש לחזור לעצמי (אם אתם ממש רוצים לדעת - השיא שלי לפני שנכנסתי להריון עם ענבר - 58 ק"ג על 1.78)... אז מה? פשוט לוותר? או פשוט להתאמץ חזק חזק? פשוט להגיד לעצמי שאני אחרי 2 לידות, ושאף אחד לא מצפה ממני להיות קלאודיה שיפר, ושעוד שנתיים שלוש גם ככה אני אהיה שוב בהריון אז למה להתאמץ? ושהעולם הזה מציב לנו סטנדרטים בלתי אנושיים ושאני פשוט מגזימה? מה אתן אומרות? מה קורה איתכן בקטע הזה? ואגב, כל מי שראתה אותי במפגש לפני 100 שנה, כשעוד הייתי יותר רזה ורוצה להגיד לי "על מה את מדברת...." אז יש על מה לדבר...חוץ מזה שבראש שלי זה כנראה יותר גרוע... אוקצור, לא יודעת אפילו מה אני רוצה מכן, השתפכתי קצת ונראה מה דעתכן. תודה מראש לכל העונות
סקר, השתפכות, סיעור מוחות, חלוקת מחשבות...תקראו לזה איך שתרצו... אז אני כבר שנה וכמעט חודשיים אחרי הלידה, כל פעם מחדש נחרדת להסתכל על עצמי במראה. אני לא עובדת ולכן רוב היום בבית עם בגדים פושטיים (הכי נוח, מודה). מתאפרת? רק באירועים מיוחדים (כמו מפגשי פורום