רוצה להשפיע- ולחלוק מחשבות
אז תודה על ההזדמנות
כמו רבים אחרים גם אני עסוקה כל הזמן במחשבות מה עוד אפשר לעשות. יוצא שאני מדברת על הנושא עם כל מי שאני פוגשת, כולל זרים גמורים מצד אחד, וקרובי משפחה שלא ידעו עד היום מצד שני, ועדיין אני מרגישה שאני לא עושה מספיק כדי לגרום לידיים הנכונות להתרומם בזמן ובמקום הנכון (בהצבעה). כיוון אחד שקיבלתי ממישהו שאני סומכת עליו, זה להפעיל את כל הלחץ על ועדת הכספים, ובעיקר על היו"ר, שהבטיח שיצביע על כל אחד מהסעיפים של החוק (יותר מ- 170) בנפרד. כיון שכשהחוק יגיע לכנסת, עלול להיות שההצבעה תהיה על כולו, ועלול להיות שהיא תהיה הצבעת אמון בממשלה (אנחנו הרי לא יודעים מתי זה יעבור, ואם זה יתעכב, ומה יהיה המצב הפוליטי באותו שבוע), ולכן כל מי שמבטיח, כלל לא בטוח שיקיים. לכן אני מפנה שאלה לצוות הפוליטי- האם אנחנו פועלים בכיוון הנכון? האם מעבר ללוביסט שפועל (כבר פועל?) למעננו, שווה אולי לפרסם את שמות חברי ועדת הכספים בפורום ולהתחיל לפנות אליהם אישית? כיוון שני, חוזר לדעת הקהל- האם אפשר להרים אירוע גדול ומתוקשר? האם אפשר לגייס אומנים לעזרתנו? שלמה גרוניך התראיין פעם אצל רפי רשף על הסיפור האישי שלו. אני מכירה את הגננת של התאומות שלו, ובטוחה שאפשר ליצור איתו קשר. אולי אם נצליח להרים ערב התרמה גדול בכל זאת נעיר מישהו? ובעניין התרמות- קיבלתי תגובות מחברים שמוכנים לתרום לנושא- בטח לא מליונים, אבל טיפה ועוד טיפה תהיינה לים... אני מבינה שחשבון הבנק מתעכב, האם יש אפשרות לאסוף "קופה" ולהדפיס קבלות על תרומה? האם אפשר לארגן הפנינג של מכירות יד שניה (אולי כבר הציעו את זה לפני)- לאסוף את כל הבגדים, ספרים, דיסקים, קלטות וידאו, מתנות החג שאין לנו איפה לשים
... ולמכור אותם במחירים נמוכים? אשמח לארגן מכירה כזו אפילו אצלנו בחצר (אחה"צ, שישי, שבת) מה דעתכם? שתהיה לנו שנה טובה ופוריה אסנת