ניסיתי גם טרווט בזמנו
לא זוכרת איזה טעם, לא הייתי מודעת לזה שיש שניים. הוא לא התלהב. הוא לא מתלהב מעוף כמעט אף פעם, בטח לא כשאין לו תיאבון. וכבש הוא אף פעם לא אהב, גם לפני.

NF שימורים מצאתי בזמנו (לפני יותר משנה) בגג לחיות רעננה. הם מאוד נחמדים, אפשר לשאול אותם אם יש בטלפון. שם גם קניתי רויאל קאנין יבש רנל סלקט ורנל ספשל, שלא היה במקום אחר. עכשיו כבר אין להם.

יש פאוץ' רטוב של רויאל קאנין בטעם בקר, ובטעם דגים, לא זוכרת אם יש עוף במרכיבים... אבל סיכויים שכן.

אני רציתי לנשות את השיטה של מתכונים ביתיים. בשלב מסויים הבנתי שעם חתול שאוהב בעיקר דגים, שצריך לאכול אוכל כליות, אני לא אגיע רחוק עם אוכל קנוי. אז עוד לא הייתי חשופה לאבקות של "רק הוסף בשר והגש" ומצאתי בעיקר מתכונים שדרשו לקנות וויטמינים, מינרלים, תוספים לבד, ויצירה לבד של קמח עצמות, שדרוש לאיזון האוכל. זה הוכיח את עצמו כגדול עלי בעיקר בגלל בעיות אספקה, ומתוך ייאוש התחלתי לתת לו פשוט עוף/דג בתנור או מבושל במים עם המים (אם מבשלים גם את העצמות ומוציאים אח"כ ואז טוחנים את הבשר לתוך המים זה נהיה ג'לטין בקירור והחתול די אהב את המקפא בשר/דג הזה במשך יותר מחצי שנה.)

בכל מקרה, הווט שלי המליצה לי על האתר
https://secure.balanceit.com/index.php#
שבו אפשר לקבל מתכונים לפי העדפה ומצב רפואי של החתול, להכנת אוכל ביתי. הבעיה היחידה היא שהאבקה שמאזנת את כל המתכונים נורא יקרה, במיוחד משום שיותר מ50% שהוא לא יסכים לאכול אוכל שמעורבב איתה.
דימיטרי הציע לי עכשיו אבקה אחרת, אבל כתוב עליה שהיא בטעם כבד עוף, והוא לא יאכל משהו עם טעם או ריח של כבד בחיים.

כרגע, אני נותנת לו מה שהוא מסכים לאכול ולעזאזל הכל, כי הוא ירד במשקל לרמה שכואב לי ללטף אותו בימים שהוא לא הרגיש טוב (הוא אוכל פנסי פיסט עכשיו). אבל אני עומדת לנסות להזמין גם את האנימונדו.

אולי תוכלי לחפש אוכל רטוב לא רנל ללא עוף שיש בו כמה שפחות מלח... למרות שאני חייבת להגיד שהחיפוש מתסכל. אני לא מצליחה להבין כלום מהקופסאות...