דיני עבודה ב
אנשים

מתי פרשת מכל המליון האחרים? ../images/Emo12.gif

אהה... נראה לי שהבנתי? וואו. הזוי. טוב. שוב יצאתי מפגרת, ואת כבר אפפעם לא מוחקת לי הודעות. חבל

אבל אמרת לי ש.....................

ממממממממממממממממממממממ אולי זה היה הפיצול שלך? לא חשוב, אני אנסה להבין את זה יותר מאוחר. מסרבת לשים אייקון של טמבל עד שטמבליותי תוכח סופית.

noosh

New member
עונה!!!

-האם לנהל פורום זה באמת להגשים חלום? ב-רור!!! כל חיי חלמתי על זה. ביום שביקשו ממני לנהל הרגשתי כאילו זיקוקין די-נור עפים מעליי. -ואיזה חלום? חלום ממש ממש רע
-האם לנהל 3 פורומים שאחד מהם זה הארי פוטר (), ועוד בשבוע שיוצא הספר וסרט כלשהו, זה באמת כזה כיף? לא!!! ממש ממש ממש לא!!! בטח לא כשאת עובדת במשרה מלאה!!! אני לא ידועת איך אעמוד בזה
(הסרט לא משנה כ"כ כי הפורום שלנו הוא לש הספר, אבל ההופעה של טורי והספר זה מספיק עומס יחד). -מה *באמת* יוצא לך מזה? כלום. כאילו, טקס פעם בשנה, וקצת אינסייד אינפורמיישן, אבל מעבר לזה, גם יוצא לי המון שעות מול המחשב, מספר גבוה במשקפיים, ולהכיר אנשים כמוך. אז תעשי את את החשבון... -נכון שהיית מתה לחסום אותי מ-2 מתוך שלושת הפורומים שלך לצמיתות? (את יכולה להסתפק בשניים, אין לי מה לחפש אצל החננה המעופף
)
בוודאי, אבל לא נעים לי וכאלה כי תתלונני במשוב ואני לא יכולה למחוק את זה. סתם, לא, את משעשעת אותי, אני נהנית מזה. זה חומר טוב לבדיחות. -עכשיו באמת. כמה הם משלמים לך? כלום, אפילו חיבור אינטרנט אני לא לוקחת מהם. -עם מי היית צריכה לשכב בשביל לקבל את התפקיד הנחשק? עם אף אחד, אני עדיין לא מבינה למה הציעו לי לנהל מלכתחילה... אבל הייתי רציכה להציק להם הרבה כדי שיזמינו אותי לראיון, ואז ללכת לאיבוד ברמת גן בערך שעה. -תוך כמה זמן ההודעה הזאת תשמיד את עצמה? היא לא, היא מצחיקה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה