דיני עבודה ב
אנשים

The Psycho Girl

New member
לאן אפשר לשלוח להם ?

יש אי מייל או משהו כזה ? אני לא מנויה אליהם אבל אני ישלח להם כמה מכתבים " נעימים " אני שונאת כשעיתונים מתייחסים ככה למפורסמים

Charley XD

New member
אהה ?? איזה חצופים ... ../images/Emo2.gif ../images/Emo127.gif צודקת אני איתך

Lex 1

New member
הם תמיד עושים ככה ../images/Emo4.gif וגם לגבי סלבס אחרים..

למה הם פשוט לא יכולים לפרסם ידיעות [עדכניות
] מבלי לפרסם את הדעה האישית שלהם? זה לא מעניין אפחד. והם פוגעים במעריצים שלא לוקחים את זה בצורה רצינית. הספקתי כבר להתרגל לזה אבל זה מעצבן כל פעם מחדש, אפשר לבקש פיצוי אבל כל מה שנקבל זה הודעת סליחה + תמונה/פוסטר כ'דמי שתיקה' [
] לא יותר מזה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה ממש הרגיז אותי!! אבל

אתן לא צריכות להתרגש מזה כלכך זה בסה"כ ראש1, ולמזלנו בעיתונים הבריטיים והאלה שיותר על רמה לא כותבים עליהם דברים כאלה. אני אשלח להם מכתב זועף, אבל אני חושבת שלא צריך כלכך להתרגש מזה. כולנו יודעות שטום הוא מדהים, כנ"ל דני אז אל תתייחסו לזה כלכך ברצינות, למרות שכשחברה שלי אמרה לי את זה, התעצבנתי עליהם מאוד

../images/Emo124.gif משהו חשוב../images/Emo70.gif

אם אני אגיד לכם את השם האנה פאקארינן לא תזהו נכון? אז בואו אני אגלה לכם מי היא: היא זמרת מפורסמת מאוד מפינלנד,בת 26,זכתה בכוכב נולד של פינלנד בשנת 2004,הוציאה 3 אלבומים שאחד מהם זכה לפלטינה ושניים לזהב,ייצגה את פינלנד באירוויזיון האחרון וכיום היא בסבבי הופעות בפינלנד,שוודיה וניו יורק. אני הצבתי לעצמי מטרה: לפרסם את האנה בישראל! עד היום-כל מי שהשמעתי לו שיר שלה-התאהב בה מיד,זמזם את השירים שלה... אני לא רוצה להיות המעריץ היחיד שלה ולכן אני פונה אליכם. כנסו בבקשה לקומונה שפתחתי לה ונסו להפוך אותה מקומונת המעריץ של האנה לקומונת המעריצים: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=5875 אני יודע שאתם תבחרו לא להכנס אבל תחשבו על זה-מה יש לכם להפסיד? תיכנסו,תשמעו שיר או שניים ותחליטו מה דעתכם. אחרי שתשמעו תשמיעו לכל מי שאתם יכולים וככה נפיץ את האנה ברחבי הארץ.
אם עוד כמה שנים תשמעו אותה בישראל והיא תהיה מפורסמת-תזכרו מאיפה הכל התחיל

butbut

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif כפילים של מקפליי מהעולם=]

לכול אחד יש כפילים שהוא לא יודע עליהם,גם אם הם רק דומים לו באף,או רק בסנטר,או רק באיזור העיניים=] אז הנה כמה אנשים שדומים למקפליי מסיבה לא ברורה=] *מובן לכם שהם לא מהארץ* הראשון זה kelsey[קיילסי] והוא רק מזכיר לפי דעתי את טום=] אבל ממש ממש טיפה,אם תסתכלו עליו טוב טוב טוב תוכלו לראות שהוא באמת טיפה מזכיר אותו=]

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif מי שדומה להארי..

אז כן לפי דעתי הוא מזכיר את הארי=] קוראים לו בן והוא מלונדון. תמונות להמחשה חח:

Charley XD

New member
נחמד...

הוא פחות חמוד אבל בתמונה השניה הוא ממש דומה לו ...! אהה ובראשונה פחות... ( הרבה פחות חמוד .... לא שהוא לא חמוד פשוט אי אפשר להתחרות עם הארי ... )

butbut

New member
ברור שפחות חמוד ופחות חתיך=]להארי ג'וד אין

תחליף! חח=]

למעלה