סופסוף...
ה המלאכית בלבן New member 23/7/07 #221 בקטנה, אבל תכלס גרמת לי לפקפק בעצמי אז את יודעת מה חשבתי? השיר האהוב על הארי הוא Hey Jude וזה מבוטא ג'וד שם. לעומת זאת יש את המילה Pub שזה פאב. אז זה חייב להיות ג'אד (למרות שיש במילה הזו שני D) בכל מקרה, חפרתי כי בדיוק סיימתי לקרוא הארי פוטר 7 ואני מאוכזבת מאוד.
בקטנה, אבל תכלס גרמת לי לפקפק בעצמי אז את יודעת מה חשבתי? השיר האהוב על הארי הוא Hey Jude וזה מבוטא ג'וד שם. לעומת זאת יש את המילה Pub שזה פאב. אז זה חייב להיות ג'אד (למרות שיש במילה הזו שני D) בכל מקרה, חפרתי כי בדיוק סיימתי לקרוא הארי פוטר 7 ואני מאוכזבת מאוד.
K kelly7i New member 20/7/07 #160 שאלה, כל האלה שמזכירים את מקפליי והם כפילים שלהם כזה, הם מודעין לזה שהם דומים? הם בכוונה מנסים להיות דומים להם?
שאלה, כל האלה שמזכירים את מקפליי והם כפילים שלהם כזה, הם מודעין לזה שהם דומים? הם בכוונה מנסים להיות דומים להם?
B butbut New member 20/7/07 #167 אני אישית שלחתי להם הודעה ותמונה של מי שהם דומים לו. וחוץ מזה,יש להם די הרבה תגובות בתמונות,והרבה אנשם אמרו להם שהם דומים להם.
אני אישית שלחתי להם הודעה ותמונה של מי שהם דומים לו. וחוץ מזה,יש להם די הרבה תגובות בתמונות,והרבה אנשם אמרו להם שהם דומים להם.
O O0NoNi0O New member 24/7/07 #222 שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט הם קופיייייייייייייייייי. שראיתי את התמונה צעקתי כזה "הההההההההההההההההההה השם ישמור" אבוי, התחרפנתי.
שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט הם קופיייייייייייייייייי. שראיתי את התמונה צעקתי כזה "הההההההההההההההההההה השם ישמור" אבוי, התחרפנתי.
B butbut New member 18/7/07 #21 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif מי שמזכיר את דאגי=] קוראים לו :קוט,אבל הוא מעדיף סתיוארט=] הוא מזכיר את דאגי בתקופה שהוא היה עם שיער סגול=]
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif מי שמזכיר את דאגי=] קוראים לו :קוט,אבל הוא מעדיף סתיוארט=] הוא מזכיר את דאגי בתקופה שהוא היה עם שיער סגול=]
B butbut New member 18/7/07 #22 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif מיש שמזכיר את דני קוראים לו ג'והן=] ולפי דעתי הוא מזכיר את דני בתקופה שהוא היה צעיר יותר ^^
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif מיש שמזכיר את דני קוראים לו ג'והן=] ולפי דעתי הוא מזכיר את דני בתקופה שהוא היה צעיר יותר ^^
S S t o c k h o l m New member 19/7/07 #69 זה נראה כאילו הוא יודע.. שהוא דומה לדני!! אותו שיער ומשקפי שמש...