דיסלקציה 2 !!!!

Escova

New member
דוב... אתה זועק "אני טיפש..."

איינשטיין העלה את הרעיון של תורת היחסות, ב1943 ככה... חצי ממה שהיא לומדת בפיזיקה המציא סיר אייזק ניוטון (או כמו שקראת את הספר שלי, "מכניקה נויטוניית" במקום מכניקה ניוטונית") במאה ה18 בכלל... תחזור לרעיון של הסטיקר...

avishem

New member
טוב אז בקיצור מורחב...

היה לי פטור טוטאלי מכתיבה או כתיבה על מחשב בלבד--> חלומו של כל תלמיד הוא להגיד למורה לא רוצה... אז אני כל פעם שהמורה אמרה לי "למה אתה לא כותב" עניתי לה לכי ליועצת, יש לי פטור ואם יש לי פטור מלכתוב אפשר להבין מזה ששעתוק, שכתוב והתעלמות משגיאות כתיב היו כלולות במחיר... אה... וגם שיעורי בית תפסו על מחשב מה שאומר שהייתי מוריד מהאינטרנט ש"ב חחח... או שאומר למורה שנגמר לי הדיו במדפסת... חוץ מהכתיבה, תוספת זמן (15 דקות על כל שעה (25%)). ואיך זה קשור לקפואירה אני אגיד לכם... אני לא צריך את כל זה... עובדה שבאוניברסיטה הצלחתי טוב מאוד גם בלי כלום אז מה הקשר... אמרו לי לעשות אבחונים אז הלכתי ושיחקתי אותה כאילו אני לא יודע לכתוב, לקרוא וללכת... אין לי פטורים בקפואירה חוץ מפטור לעבור את השיעור ולהגיע ישר להודה אבל אני לא מנצל אותו...

Bantus

New member
ולמה לא מנצל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה מגניב...להגיד למורה: תלכי ל@#$%&@, יש לי פתור מלכתוב..[ ואז אין לה מה להגיד..חח...גאוני...

avishem

New member
לא מנצל בקפואירה???

אז מה אם אני יודע כל מה שהוא מלמד את הצעירים אני תמיד יכול לשפר... גם ככה אני צוחק עליהם בהודה אז אם אני אבוא רענן ולא אחרי אימון? מה יהיה מהם אז?!? חפיף כושר ובסיס אף פעם לא מזיק

Bantus

New member
בטח!!

תמיד אפשר לחזק את הבסיס ולשפר...וכושר לא מזיק לאף אחד...

למעלה