דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (42)

sixkiller2003

New member
אני מחפש את הדיסקים הבאים..

Robert Wyatt - Cuckooland Yes - Relayer Yes - Close to the edge Led Zeppelin - Physical Graffiti רוקפור - האיש שראה הכל למי שיש שישאיר הודאה פה או במסר פרטי

DeadSkinMask

New member
מחפש דיסק

מחפש לקנות את הדיסק PEARLS של אלקי ברוקס - ELKIE BROOKS

דיסקים מקוריים וזולים במצב מצוין!

אהלן אנשושים יקרים ! כל הדיסקים מקוריים במצב מצוין (עם עטיפות מילים והכל) !!! אני מוכר כל דיסק במחיר זול מ-א-ד של 20 שח !! נא לפנות אליי במסר פרטי... 1.Madonna - Ray of light 2.Oasis - whats the story morning glory 3.Bjork - debut 4.Bjork - post 5.REM- monster 6.Michael jackson - Bad 7.westlife - coast from coast 8.George Michael - Older 9.George michael - patience חדש עדיין בניילון - 30 שח 10.Nirvana - unplugged 11.Nirvana - nevermind 12.setab - Everyway that I can (אירוויזיון 2003 ) 13.אריק איינשטיין - שתי גיטרות בס תופים 14. נמכר. 15.Nick cave - murder ballads 16.Kylie minogue - Fever 17.Beatles - Live at the bbc (דיסק כפול = 40 שח) 18.two unlimited -real thing 19.מושיק עפיה חלום מתוק 20.Dr. alban - look whos talking 21.Janet jackson - you want this 22.sting - if I ever lose my faith in you 23. שלמי ארצי - הסינגל אהבתיה

jester56

New member
משומשים למכירה

בג'אנק סניף כרמל יש קומת משומשים ותקליטים ישנם כ 3000 תקליטים ועוד 2000 דיסקים משומשים מכל הסוגים כולכם מוזמנים.

שחר1985

New member
למכירה...

ELENA GADEL - ES POR TI - סינגל DAVID BISBAL - CORAZON LATINO LAURA PAUSINI - FROM THE INSIDE Celine Dion - Live A Paris Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits - אלבום כפול Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits The Spice Girls - Spice Various Artists - THE BEST OF 95 Various Artists - THE HITS ALBUM 1997 Various Artists - FRESH TWO כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים היהודים - מציאות נפרדת אביב גפן - המכתב מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף) - סט כפול דוד ד´אור - בגובה משתנה רמי קלינשטיין - האוסף ריטה - הערב מחזמר - עם דודו פישר אהבה גדולה - ההופעה בוידיאו + חוברת תמונות + דיסק - שניים עם שלמה ארצי, חייך וחיי עם גידי גוב, רוקסן של סטינג, שרה ברחובות מההופעה ואני חיה לי מיום ליום מההופעה באריזה מיוחדת פוקהונטס - הסרט של וולט דיסני המקורי בוידיאו בדיבוב עברי ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים ב - DVD

דיסקים שאני מחפש ../images/Emo13.gif

סינגלים של קיילי מינוג/דנה אינטרנשיונל סינגלים והדיסק "קיריה" של עפרה חזה דיסקים של ירדנה ארזי
הא לפנות במסרים פרטיים , תודה

jester56

New member
מחיר הדיסקים

מחיר הדיסקים בהתאם למצבם בכל מקרה עד כמה שזכור לי אין משהו שעובר את 29 שח

אז זה אומר שהמצב שלהם לא משהו?

כי 29 זה זול !!! והיתכוונתי לדיסקים האלה : אביב גפן - המכתב היהודים - מציאות נפרדת...

jester56

New member
כל הדיסקים במצב מצויין

אתה כנראה לא מכיר את חנויות הג'אנק הן מן הסתם הזולות באיזור הצפון כבר 12 שנה 29 זה מחיר הוגן בהתחשב במחיר שהם נקנו זה הכל

Sheygets16

New member
אני חושבת שהוא לא שם לב

שאתה זה לא שחר1985 והוא שאל אותו כמה הדיסקים שהוא מוכר עולים ;)

jester56

New member
לא אוהבים פה פרסומת

תמיד צולבים אותי כשאני ממש מפרסם את הכתובת של החנויות..... נו מה עושים? רמז.... יש אחת במרכז הכרמל ועוד אחת בקרית ביאליק בכרמל יש יותר משומשים וגם תקליטים

טוארג

New member
אני לא מכיר את חיפה...

יש מצב שאתה יכול לשלוח לי מסר עם המיקום המדוייק?

oferhv

New member
ישראל באירוויזיון

כמה אתה רוצה על זה ומה המצב שלו?

למעלה