דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (42)

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (42)

דיסקים, רבותי, דיסקים. או תקליטים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. שלום!

duchamp

New member
3 דיסקים ב-100 ש"ח

כל הדיסקים הנ"ל חדשים ואני מוכר כל שלישיה ב-100 ש"ח. אני גר באיזור ת"א ואפשר לבוא לקחת בהקדם (אפשר לשלוח מסר בפרטי). רשימת הדיסקים: פ'אנק: Jamiroquai - Emergency On Planet Earth Jamiroquai - The Return Of The Space Cowboy The Brand New Heavies - Shelter רוק: The Beach Boys - 20 Golden Greats David Bowie - Ziggy Stardust and the Spiders From Mars The Rolling Stones: Exile on Main Street ג'אז-האוס : St.Germain - Boulevard St.Germain - Tourist דאב/רגאיי/ג'אנגל: Acid Dubs - Acid Jazz Meets Street Dub (Bob Marley - in Memorium (collection אלטרנטיבי: Nirvana - Unplugged in New York The Charlatans - Some Friendly Sonic Youth - Washing Machine Beck - Odelay Jane's Addiction - Live היפ-הופ: The Roots - Things Fall Apart Fugees - The Score Beastie Boys - Ill Communication קלאסי: Carreras, Domingo, Pavarotti - The 3 Tenors in Concert

אני מחפשת דיסק של טופאק

לא משנה איזה , אבל העיקר שיהיה מהתקופה שהוא עוד היה חי <ז"א שהוא הוציא את הדיסק ...>

lirangorgon

New member
אני מחפש את הקלטת הבאה

בעבר היתה ברשותי קלטת ועליה הסיפור "טופלה טוטוריטו" לאחרונה הקלטת נהרסה ואני מנסה כבר הרבה זמן להשיג עותק חדש שלה עם למישהו יש מידע בעניין הייתי שמח לדעת

למעלה