דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (60)

יאירהדר

New member
תקליטים

אני מחליף אבל עים את מוכר ולא מחליפה זה שיהיה תני לי רשימה מה יש לך

love1beyonce

New member
מעוניינת לקנות דיסקים מקוריים

מעוניינת לקנות דיסקים מקוריים של "דסטניז צ'יילד" או להחליף תמורת הדיסק של לינדזי לואהן "speak" , [אפשר גם לקנות בנפרד], הדיסק עצמו במצב מעולה, ומעולם לא השתמשו בו. הדיסקים הם: Destiny's Child - Destiny's Child Destiny's Child - The Writing On The Wall Destiny's Child - Survivor Michelle Williams – Do You Know Michelle Williams - Heart To Yours Kelly Rowland - Simply Deep אפשר להשיג אותי גם דרך אי-מייל: [email protected] איסיקיו : 236193730 מסנג'ר: [email protected]

Funk Punk Girl

New member
מוכרת תקליטים שקשה כבר למצוא!

כל המעוניין לפנות במסרים מוכרת תקליטים ישנים כל הסיגנונות!

a Reel Big Fish

New member
שלום

אממ מחפש דיסקים ותקליטים של להקות Pאנק מכל הסוגים חוץ מאימו, הארדקור סקא פאנק בריטי אוי פאנק וכולי... למי שיש משהו להציע שישאיר הודעה פה או במייל [email protected]

0258

New member
בכמה אתה מוכר את הדיסקים?

ובמיוחד קאלה - מה המחיר שאתה נותן לו? ואיך אתה מסוגל למכור דיסק כזה? (הוא ממש טוב)

על קאלה 40

הוא במצב חדש לחלוטין. הוא לא דיסק טוב, הוא מדהים. רק שאני לא ממש צריך שניים..

a Reel Big Fish

New member
בכמה אתה מוכר כל דיסק בניפרד וביחד

מהרשימה הזו?.. nirvana - unplugged dream theater-images and words the doors best of 2cd dire straits - making movies dire straits - brothers in arms dire straits - love over gold dire straits - communique

a Reel Big Fish

New member
תשמע

אני בסוף רוצה רק את דה דורס אבל אני מוכן לשלם עליו 50 ש"ח בלבד. רגע זה הדיסק שבכריכה רואים את ג'ים מוריסון עם ידיים מושטות?

אם אתה רוצה-

80 ש"ח יקנו לך את DOORS ו BROTHERS. אבל זה בלי משלוח.. אחרת יוצא לי 70 על שניהם וזה לא שווה לי בכלל..

למעלה