דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (67)

Funk Punk Girl

New member
חחח..תודה..תאמין לי ששווה להשקיע

על פטיפון מי שאוהב מוזיקה לא יוכל לחזור לשמוע דיסקים אחרי זה.. זה פשוט משו מטורף! אתה חושב זה הרבה.. יש לי עוד המון תקליטים שלא למכירה פשוט! קשה להפרד מהם ולא לשמוע אותם יותר בפטיפון..

slallum

New member
פשש זה נראה כאילו את מכורה למוזיקה

יש לך בכלל סגנון מועדף או שאת שומעת כל מה שבא ליד?

Funk Punk Girl

New member
להתמכר למשהו זה לא בריא..

חח עזוב את הסיגריות בצד:) לא מכורה למוזיקה אבל אוהבת מוזיקה אני חושבת שזה דבר מטורף, נערץ , כן.. הסגנון המועדף עלי זה רוק

Funk Punk Girl

New member
מישהו מחפש להחליף תקליטים ומעוניין

אולי לתת את ה"דלתות" בתמורה לתקליט אחר?

afon

New member
רק שתדעי

תקליטים של הדורס שווים, והרבה! לי יש אחד ואני לא הייתי מוכן בחיים להחליף אותו תמורת שום תקליט אחר.

Funk Punk Girl

New member
הם שווים לך כי אתה אוהב אותם לא כל

אחד אוהב.. כמו שיש המון אנשים שישלמו הרבה כסף בשביל התקליטים שלי יש וחלק מהם לא מעניינים אותי בכלל

afon

New member
הלואי וזה היה ככה

תקליטים כמו כל דבר הם מוצר. יש להם שוק של ביקוש והיצע. מכיון שיש הרבה אנשים כמוני שתקליט של הדורס שווה להם הרבה, ככה הביקוש גדל והמחיר עולה. אין שום דבר להעדפותי האישיות, יש פחות או יותר מחיר בשוק של תקליטים של הדורס והעובדה היא שתקליטים שלהם שווים יותר מכמעט כל להקה אחרת.

hadaryair1

New member
תטליטים

כמה אתה רוצה על אל תיקרה לי שחור ועים יש לעופרה חזה פסטר אני קונה את התקליט

zoot30

New member
מנסה להשיג אותך

אני מנסה להשיג אותך בICQ כבר זמן מה ואת לא זמינה נדמה לי שדברנו כבר בעבר אבל נעלמת לי אנא אנא ... צרי קשר.. ארז 052.2554630

slallum

New member
Muse - Absolution למכירה\החלפה

לא ננגע כלל וכלל, מצב מצויין עם החוברת והכל
מחיר 65 שקל, ניתן לדיסקוס =]

YanKiz19

New member
סינגלים למכירה

Red Hot Chili Peppers - The Hits סמפלר ששוחרר לקראת צאת האלבום החדש של הלהקה לתחנות רדיו בלבד, סינגל עם חמשת הלהיטים הכי גדולים של הלהקה. דנה אינטרנשיונל - דיווה (כחול). עפרה חזה - סינגל מתוך אוסף הלהיטים "מנגינת הלב 2" עם רצועות שראו אור לראשונה כמו גרסת כיסוי ל Open Your Heart של מדונה, Kashmir של לד זפלין וההקלטה המקורית הרואה אור לראשונה של הלהיט הידוע "שיר השירים בשעשועים". Muse - Hysteria מחיר בין 25 ל 30 ש"ח.

למעלה