דיסקים / תקליטים למכירה

פּלפּל

New member
מזל טוב

אתה הראשון בשרשור הדיסקים למכירה בפורום הזה. מקווה בשבילך שתצליח למכור אותם. בכמה אתה מוכר? חשוב לציין מחיר. להבא. בהצלחה!

kkarinn

New member
../images/Emo20.gifדיסקים למכירה../images/Emo20.gif

1. לך איתה - שירים רומנטיים. 2. winston rock לקידום מוסיקה ישראלית עכשווית. 3. בעטיפה של ממתק - שב"ק ס'. 4. חיים משל עצמי - בן ארצי. 5. NOW 2 - כולל 2 דיסקים . 6. DJ 3. 7. x absolute music - vol. 1. 8. נשים שישים - הזמרות הגדולות של הסיקסטיז. נא לפנות במסר או במייל ל: [email protected]

eliranri

New member
יש לך במקרה את Now 3?

יש לך במקרה את Now 3? נכון הוא ישן אבל אני צריך אותו... יש לך אותו מקורי ובמצב טוב?

kobinoam1

New member
למכירה בלבד!!!

3 מזוודות דיסקים מאלומניום עם 500 דיסקים מדאנס האוס ועד מזרחית וקלאב מד שירים שקטים סטים מוכנים לתקליטן המתתחיל או המקצועי כל מזוודה מכילה 160 דיסקים מקוטלגים 065301233 נועם

שירה18

New member
דיסקים למכירה

Christina Aguilera-מצב סביר הדיסק קצת שרוט Linkin Park Nsync Backstreet Boys Spice Girls Hanson Emma Shapplin Hfive Geri Halliwell Sonique Alice Deejay Gatro 500% pure music-ישן, אבל מעלה זיכרונות אני משרתת בצבא אז אני לא אוכל לענות ישירות להודעות שיושארו לי אבל תשאירו ואני אתייחס ברגע שאחזור הביתה.

שאלה

באמתחתי מספר רב של תקליטים במצב טוב החל משנות ה-60, 70, 80 לועזי, עברי, קלאסי, כולל סינגלים משנות השישים - ושאלתי היא: היכן יש חנות או חנויות אשר יכולות להיות מעונינות ברכישה של תקליטים אלו ? בתודה מראש לכל מי שיענה.

SunShine86

New member
בתל אביב

יש חנות ליד המזרקה בדיזינגוף. אני לא זוכרת בדיוק את הרחוב, זה בהתחלה של אחד הרחובות שיוצאים מהכיכר. ליד חנות טוסטים
סורי שאין לי קצת יותר פירוט, אולי מישהו כאן מכיר את השם...

DGL242

New member
לחנות קוראים "אוף דה רקורד" רחוב

דיזנגוף 90 טל:6208631

KORG TRITON 7

New member
הקומה ה 13 גם כן ברח` שלמה המלך

כמו כולם לא ממש הוגנים במחירים,אבל לפחות אדיבים.

KORG TRITON 7

New member
מילת אזהרה -

בעל החנות,איש לא חביב בלשון המעטה,לתשומת ליבכם.

epitaph

New member
איש ממש ממש לא חביב...

אני אישית הייתי ממליץ לך להימנע ממנו. יש חנות שגם קרובה לכיכר דיזינגוף ואותה אפילו יהיה לך יותר קל למצוא בשם "קדמת עדן". גם,חנות מעולה לדיסקים וספרים יד שנייה. מאוד מומלץ, המחירים שם יחסית נורמליים והמוכרים הרבה יותר נחמדים. זה נמצא בדיזנגוף 93 אם אני זוכר נכון...

למעלה