דיסקים / תקליטים למכירה

קוליפון

New member
דווקא לי אין שום בעיות עם המוכר

של "חוד המחט", לדעתי הוא אמיתי ולא מנסה להתנחמד

SunShine86

New member
וואי רציני? אולי אתם לא מדברים על א

אותו מקום שאני מדברת. אני לא זוכרת שום אנטיפתיות יוצאת דופן.

epitaph

New member
כן?

נסי לשאול אותו אם יש לו איזה אלבום ואז שהוא יתחיל לריב איתך על המחיר אחרי שהוא כבר אמר לך את המחיר לפני שהוא מצא את האלבום. הבן נראה לי בסדר, האבא שם הוא האיש שעושה את הבלאגן.

קוליפון

New member
גם עם "אופ דה רקורד" אין לי בעיה...

השיקול שלי להיכנס לחנות תקליטים הוא ההיצע שיש בה ולא יחס המוכרים, מצידי שיעשו לי פרצוף של תשעה באב ולא ידברו איתי בכלל. אם אני רואה משהו בחנות במחיר סביר שאני מעוניין בו אני אקנה מאחר ואני אספן תקליטים וחשוב לי שהתקליט יהיה באוסף שלי. התנהגות של מוכר לא תגרום לי לא להיכנס לחנות זו או אחרת ואולי לפספס תקליט שאני מחפש
אני לא לוקח באופן אישי צורת התנהגות של מוכרים, מאחר וזה האופי שלהם. אני לא מתייחס להתנהגות כאילו היא מופנת אליי באופן אישי מאחר וזה ממש לא משנה איך הם מתנהגים. אם המוכר מתחיל להתמקח זאת באמת בעיה, אבל אני לא מגיע למצבים כאלה מאחר ואני בד"כ קונה תקליט שעליו נמצאת מדבקה עם המחיר, והמחיר הרשום מתאים לי מבחינה כספית. ואם אני מוצא תקליט כזה, אני משלם עבורו ויוצא מהחנות.

holst

New member
לא חביב?

אני וחבר שלי באנו עם כל המטלטלים שלנו, עשינו לו בלאגן, אבל הוא צחק איתנו והיה ממש נחמד. אולי לקחתם אותו ברצינות?

R750-Girl

New member
חנויות בתל אביב:

חור בשחור - שלמה המלך, פניה מקינג ג'ורג' האוזן השלישית - שיינקין קדמת עדן - דיזנגוף ליד הקעקועים מציעה לברר לפני זה שובי התקליטים - אם הם לא נדירים, בדר"כ הם קונים בשקל לתקליט - אם הם נדירים, שלא ירמו אותך - לברר את שווים מראש. בהצלחה.

actress

New member
יש גם את אילן בן שחר שממחזר את הסטפ

סטפה שלו מידי פעם אם כי נדיר למצוא אצלו אבל אפשרי לשאול...

Ohad18

New member
../images/Emo41.gif אני מעוניין לקנות...

דברי איתי בפרטי...

The Experience

New member
קונה דיסקים/סינגלים/תקליטים שלמייקל

ג'קסון לפנות פה או במסר. תודה!

pulpula

New member
למכירה: דיסקים חדשים לחלוטין

לא השמעתי אותם מעולם (זכיתי בהם וזה לא הטעם שלי) SHERYL CROW - THE VERY BEST OF STING - SACRED LOVE EMINEM - THE EMINEM SHOW BLUE - GUILTY

אוי ואבוי....

סטינג לא הטעם שלך? סורי על ההתפעלות כי אני מעריצה שלו... איך זכית בזה?

SunShine86

New member
../images/Emo20.gifמלא דיסקים למכירה- ../images/Emo42.gif

אוספים: NOW3 HIT MAN 8 HIT MAN 10 WOW STOP BOYS & GIRLS 2 NOW (כנראה 1) כל אלה במצב נחמד למדי חלקם אפילו כמעט חדשים להקות / זמרים וכאלה שאני בספק אם מישהו ירצה.. של אח שלי
: היי-פייב- לא כתוב שם של הדיסק, דיסק כתום כזה שיש שם בין השאר את יום מעונן, אני ועוד כל מיני עוד היי-פייב- "כולם רוקדים עכשיו" הנסון- 3car garage , ו- middle of nowhere NONA- של נועה תשבי וסינגלים של ספייס גירלז ווויל סמית' ויש לי גם דיסק של ההופעה של פייב וווסטלייף בפארק הירקון אם זה מעניין מישהו
כל אלה מקוריים (לא צרובים) במצב טוב, ואני אשמח מאוד להיפטר מהם. מי שמעוניין יכול לפנות אליי במסרים או באי סי קיו 100830301 (למרות שאני לא מחוברת הרבה אז עדיף במסרים)

MiToOsH

New member
למכירה: Cher- Believe ../images/Emo104.gif

הדיסק [מקורי] במצב מצוין, רק שהעטיפה קצת מעלה אבק.. ICQ#145635217

kazabooboo

New member
תקליטים 78 קלאסיים

יש לי מלא יצירות קלאסיות בביצועים של טובות התזמרות ובניצוח מנצחים דגולים והכל על 78 שבמצב טוב מאוד. יש מעוניינים? מכירים אספניים שצריכים כאלה?

למעלה