דיקלה כתבות חדשות של אהובך

ליאת 406

New member
דיקלה כתבות חדשות של אהובך

אמא איזה חלום ראיתי תמונות של אלפונסו כשהיה צעיר תיראו איזה תינוק חמוד

ליאת 406

New member
עוד איזה תינוק חתיך

אלפונסו ורודריגו מכירים מגיל שלוש הם היו ערים בית ליד בית וגם מאיטה

איזה מאמייייי../images/Emo142.gif

אותה דווקא לא יצא לי לראות!!! מאמי את יכולה להעלות את כל זה לגלריות של הפורום?!

איזה מדהימה!!../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

זה מאותה סידרה כמו של פונצ'ו הראשונה נכון?! חחחח

סוכריה16

New member
עכשיו ראיתי ואני מתרגשת1!

הוא קטן!! ראיתי אותו קטן! סוףף סוףך החלום מתגשם לחלוטין!! אין!! אני אני מתרגשתתתתתתתתתתתתתתתתתת הוא הקטן הכי יםה שיש! כל כך דומה לעצמו! כל כך פשוש !! דידיידידידי!! אני מתרגשת פה בטירוףףףףףףףףףףףףףף1 אהאהאהאאאאההא אתם לא יודעים כמה זמן ביקשתי התחננתייייייייי עאכדגןעיכג]פףליכג],יכגלףעחלחעףלעףגחלכ והוא .. הפנים בדיוק כמו שחשבתי בדיוקקקק

סוכריה16

New member
אני אהרוג אותו איזה פשושששששש

קראו לי פדוטפילית או לא יודעת מה! אבל ראיתם איזה פרצוף הוא עשה שם על יד הספה?!?! כיוו\ץ תעיניים ותאף ובא לי לאכול אותו חמודדדדדדדדדדד מתוווווווווווווווקקקקקק מואה מוואהההההההההההההההההההההההה!! איזה כונפיייי חמוד הכי יפה בעולםםםםםםםם! איזה כיף לביביסיטר שלוווווווווווווווו!! כזה נוני1 לא התשנה אותם פנים יפןתתתתת

הלו הלו!!!../images/Emo142.gif

הוא גם אהובי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אותו אני מעריצה מכל הלב ופה אני בטוחה!!! זאתי באמת אהבה ממבט ראשוןו!!!!! ויצא לי לראות את התמונות שלו מילדות אבל תודה בכל מקרה!!!!

סוכריה16

New member
חח אבל אני יותר.. חח

אני פשוט חוהל לו על התחת חח... כבר מלא זמן, ואין.. הייתי בין המעריצות הראשונות שלו, בלי להתלהב, כולן אהבו אז את קיקה כמעט ורק אני "לאאאא!!! אבל פונצ'ו מושלם חכו תראו כמה שהוא יצליח" חח.. יש לו מלא מעריצות חולות, אני בטוה, אבל לפעמים נדמה לי שאני הכי חחח

את לא הכי!!!../images/Emo7.gif../images/Emo142.gif

אני הערצתי אותו מאז שמגדלנה דיברה איתו כשהוא היה במועצה בקלאסה איך שהוא נכנס זאת היית אהבה ממבט ראשון וגם עליו לא הפסקתי לדבר!!! ואפ'פעם לא אהבתי את קיקה בלי להעליב את המעריצות שלו! אף פעם!!! הוא כוסון ולא יותר מזה כאילו הוא בסדר כזה לא משו...ויש הרבה שדומים לו אבל פונצ'ו זה משהו מיוחד בחיים לא ראיתי יופי שכזה!!!!!!!!!!!

ליאת 406

New member
סוניה צודקת

בידיוק מתי שראיתי כלאסה פעם ריאשונה ישר התאהבתי בו אין אני חולה עליו ותאמיני לי דיקלה לאלפונסו יש הרבה מעריצים כמויות

סוכריה16

New member
חחח .. אמרתי שאני מרגישה חח

חחחח.. אבל אני מאמינה שאתם גם.. נגיד אף פעם לא היה לי ווכוח רציני על מי יותר אוהבת אותו כי כל פעם וויתרו לי ואמרו לי "טוב נו את יותר" חח אבל חפיף לא נריב על מי אוהבת יותר, כל אחת עד כמה שהיא יכולה חח

אין אוהבת יותלר או אהבת פחות! זה או

+אוהבת או לא אוהבת וכולנו מתות עליו ומי שממש מעריצה אותו אז אני חושבת שכל מי שממש מעריצות אותו מעריצות ואוהבות אותו אותו דבר!

eveligne406

New member
NOT

בטח שיש רמות שונות ואף אחד לא אוהב אותו דבר.....ואני בטוחה שיש כאלה מעריצות אובססיביות שבשבילהן זה יותר מסתם הערצה... תאמיני לי...

סתכלי זה ההערצות שאעני חושבת שיש

הערצות:
מוכנות למות בשביל אותו אחד0---זה באמת יותר מהערצה
מוכנות לעשות קעקוע עם השם של אותו אחד---שזו הערצה מטורפת
ויש כאלה שמוכנות לעשות דברים אך עם הרבה מאוד תנאים---שזאת רק הערצה פשוטה... ואצלי זה האופציה הראשונה אני יהיה עם פונצ'ו יום שלם ותהרגו אותי!! זהו... אני מוכנה להיות יום אחד עם פונצ'ו ואז למות לא איכפת לי אני את שלי עשיתי חחחח רציני...דיקלה את גם היית מוכנה למות נכון?! חחח

למעלה