דיקלה כתבות חדשות של אהובך

חעחעחע אל תקחו את זה קשה...

לא נראה לי שיש כאלו שמוכנות למות אבל יש כאלה שמוכנות לעשות דברים אחרים העיקר להיות עם אותו אחד שבמקרה שלנו זה פונצ'יטו דה מי אלמה!!

סוכריה16

New member
לא חח .. לדעתי את רק אומרת

"הייתי מדעיפה למות בשביל יום שלם עם פונצ'ו" אבל אני לא, לי יש גבולות. חחח אני חולה עליו ומתה עליו, ובאמת שאני מתה להיות במקסיקו בשביל לראות אותו, אבל לא הייתי רוצה למות כדי לפגוש אותו.. אני לא יכולה להסביר.. אבל אני פשוט מתה עליו, באמת, כבר מלא זמן, ושאני רואה סרטונים שלו אני רועדת כולי.

סוכריה16

New member
בקיצרו לא יכולה להסביר

אני רק יודעת שאני מטורפת עליו, כבר מעל לשנה ... ואין מאז שאני אוהבת אותו אני לא חשובת ששום שחקן מגיע לקרסולחיםם שלו.. אני מתה על האופי וגם על היופי...

מאמי אני צחקתי../images/Emo6.gif

גם לי יש גבולות!!! אמרתי את זה בכוונה כדי להסביר לבהיא שאמרה שיש רמות שונות להסביר שמה למות בשבילו שפשוט אין רמות שונות אולי 2 מעריצה ומעריצה מאוד חח כמו שאמרנו מקודם אוהבת אבל לא יותר מזה או מעריצה מתה מטורפת... ותראי את הסירטון ששמתי שלו... הא ועוד משו..כנסי לספיישל RBD התופעה ותראי מה כתבתי שם בחרתי בין דולסה לאנהי אחרי שראיתי את אחד השירים!! אני עדיין בהלם!!! כנסי ותראי את התגובה שלי!

סוכריה16

New member
חחח טוב אז גם את מאוד...../images/Emo3.gif

אני צלא אשקר, אני כן אהבתי בהתחלה את קיקה, לא הערצתי אהבתי מאוד, אבל מהמשחק בייסבול נישוויתי בקסמיו של פונצ'ו, ושלחתי לו מכתב למקסיקו, וזה הייה לכתובת השגוייה לחח וניסיתי לפרוץ למסנג'ר של חבר שלו ואין!! אני מאושפזת עליווווווו

eveligne406

New member
תאמינו לי... יש הערצה ויש הערצה..אצ

אצל דיקלה זה כבר לא הערצה...זה אובססיה נוראית. אני מכירה מלא מעריצות שרופות של פונצ'ו... מכל מיני מקומות, הרוב מטיג'יי. אבל מעריצות כמו דיקלה באמת שלא ראיתי...מכל המעריצות שאני מכירה, ואני מכירה הרבה, דיקלה פאן נאמבר 1 שלו. מה שחסר לה זה לקעקע את הפרצוף שלו על התחת וזהו... ;]]

סוכריה16

New member
תנקס סניגור חחחחח

אשכרה צחקתי למחשב, אבל אני באמת כל מה שאמרת.. אני חולה! אבל זו לא אובססיה נוראית הפחדת אותי1 חחח.. אז נגיד שזו אובססיה נוראית לצד הטוב! ולמה אתם חושבים שאני מעדיפםה אותו ואת דולסה כל אחד לחוד?Q כי פשוט קשה לי לפרגן .. אני מתה עליו.. חחח...

אני ממש לא!!!

אני בכלל לא אוהבת את השחקן!! לא אוהבת!! את אהרון כאילו הוא כוסון ולא יותר מזה אין בו כלום מיוחד לעומת פונצ'ו..מעריצות אל תעלבו זאת רק דעתי..

eveligne406

New member
אני כל כך אנטי חדשים..שונאתת אותם..

ואיזה פרצוף עושה לוחן... >< ואיזה יפה אנהיי...... קומו סיימפרה..... :]]]]]]]]

נ"ש../images/Emo142.gif

אם כבר מדברים על פונצ'יטו חמודיטו חחח אז קבלו סירטון שלו שאתם מתים איזה חמוד הוא מוסר לכולם ד"ש זה סירטון ישן אבל לא משנה הוא עדיין חמוד!!! הוא נותן בסוף חיוך מושלם והורג הוא כל כך הרג אותי עכשיו במקרה חיפשתי משהו במחשב ומצאתי וכשרק הורדתי את זה ראיתי את זה אולי 239849236536920;5623872148037956487232948772356 פעם חחחחחחחחחח הקישור: http://rapidshare.de/files/3041636/AH.wmv.html
<i

חח במקרה מצאתי

זה היה בתוכנות
המחשב שלי מפוצץ בתמונות שלו של ראנהי דולסה וזהו נראה לי ויש לי סירטונים מפוזרים בכל המחשב..מחרק אני עושה יום נקיון במחשב חחחח

למעלה