יש לך מושג
מאזין נאמן זה מספיק טוב, לא צריך דוקטורט במוזיקולוגיה בשביל לכתוב על אלבומי פרוג, בכל מקרה רוב הקוראים לא מבינים יותר מדי בעצמם, הם מאזינים בדיוק כמוך. לגבי האתר - הרי זה משהו ממש לא רציני, אני לא רוצה הרי שיהיו 50-100 אנשים שיכתבו ביקורות כי אני מעדכן את האתר ידנית וזה יקח לי יותר מדי זמן. אם הייתי יודע לבנות אתרים, אז אולי הייתי עושה משהו דמוי פרוגארכיבז בעברית, אבל צנוע יותר. אבל אין לי ידע כזה, אני מקווה שיהיה לי בעתיד, למרות שזה לא קרוב אפילו לתחום המקצועי שלי. לגבי "מבינים אמיתיים" - מכל האנשים שאני מכיר כאן בפורום שיש להם ידע רב במוזיקה (ואני מכיר אותם ממש לא לעומק), אין כמעט אנשים שיהיו מוכנים להשקיע בכתיבת ביקורת, או אפילו לתת ציון, זה לא הסגנון שלהם, וחוץ מזה, בלי קשר, אפשר בהחלט להבין אותם - הרי האתר שלי הוא הדבר הכי לא רציני וחובבני שיש. אבל אין לי בעייה עם זה, אני אמשיך עם האתר כל עוד יהיה לי כח לעדכן אותו. הבן-אדם היחיד שלדעתי יכול להצטרף זה ברייטמן - במילא לרוב האלבומים שאני מציג יש ביקורות באתר שלו, אז אני יכול לשים לינק לביקורות שלו, הוא רק צריך לשנות את הציון מהשיטה המוזרה שלו לשיטה ההגיונית שלי.
אולי אתה יכול להביא אנשים מהפורום שלך - מלנכולי מן מוחרם, אבל אולי יקי ירצה להצטרף, במיוחד כשאני אביא אלבום של סטראובז לדירוג בעתיד הקרוב.
אגב למה אתה לא ביקרת בפורום הזה לפני זה? אני נמצא כאן יותר משנתיים, ובקושי ראיתי אותך נכנס לכאן, אתה מבלה את רוב זמנך בפורום אגדות רוק (אני חושב, אני בקושי נכנס לשם בעצמי).