דירוג אלבומים - שבוע 9

B a z a

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד על ההשקעה, מכיוון שאתה כותב את הביקורות הכי ארוכות והכי טובות כאן, וזה הדבר המרכזי שנותן לי כח לעדכן את האתר, אני אשמח אם תכתוב משהו על האלבומים של השבועיים הראשונים, אותם לא הספקת לדרג - אין דה קורט, דרק סייד, סלינג אינגלנד, קרוב לקצה, עבה כלבנה, אווז השלג.

jonbirion

New member
מיכה מאיפה אתה מוציא את זה?

לקרוא את מה שכתבת יותר מסובך מאשר להקשיב לאלבום!! אתה כותב נפלא ועושה חשקלהקשיב שוב לאלבום. כרגע צלחתי את כל האלבום. אלבום קשה להאזנה. חלק מהקטעים משעממים חלק מתחילים מעניין ואז שוב משעממים. וחלק טובים בלי לשעמם. לי קשה עם האלבום וכרגע אתן לו 3.4

Barmelai

New member
תודה לשניכם ../images/Emo13.gif

אני שמח שמה שכתבתי עשה לך חשק להקשיב, זאת הצלחה כפולה (הצלחתי גם להסוות את זה שאף פעם לא היה לי מושג במוסיקה, אני יכול להיות מקסימום מאזין נאמן). הרצון לא לוותר והקשיב שוב ושוב לקטעים גם כשהם משעממים או מרגיזים זה מה שעושה את הפרוגר לפרוגר, לא?
לגבי שאר האלבומים באזה, עוד נראה, צריך שיבוא החשק. וחוץ מזה אתה צריך יותר גולשים שיודעים על מה הם כותבים מאשר גולשים שיודעים לכתוב. אני לצערי בקבוצה השניה ואתה לצערך לא מצליח לפתות את כל המבינים האמיתיים.

B a z a

New member
יש לך מושג

מאזין נאמן זה מספיק טוב, לא צריך דוקטורט במוזיקולוגיה בשביל לכתוב על אלבומי פרוג, בכל מקרה רוב הקוראים לא מבינים יותר מדי בעצמם, הם מאזינים בדיוק כמוך. לגבי האתר - הרי זה משהו ממש לא רציני, אני לא רוצה הרי שיהיו 50-100 אנשים שיכתבו ביקורות כי אני מעדכן את האתר ידנית וזה יקח לי יותר מדי זמן. אם הייתי יודע לבנות אתרים, אז אולי הייתי עושה משהו דמוי פרוגארכיבז בעברית, אבל צנוע יותר. אבל אין לי ידע כזה, אני מקווה שיהיה לי בעתיד, למרות שזה לא קרוב אפילו לתחום המקצועי שלי. לגבי "מבינים אמיתיים" - מכל האנשים שאני מכיר כאן בפורום שיש להם ידע רב במוזיקה (ואני מכיר אותם ממש לא לעומק), אין כמעט אנשים שיהיו מוכנים להשקיע בכתיבת ביקורת, או אפילו לתת ציון, זה לא הסגנון שלהם, וחוץ מזה, בלי קשר, אפשר בהחלט להבין אותם - הרי האתר שלי הוא הדבר הכי לא רציני וחובבני שיש. אבל אין לי בעייה עם זה, אני אמשיך עם האתר כל עוד יהיה לי כח לעדכן אותו. הבן-אדם היחיד שלדעתי יכול להצטרף זה ברייטמן - במילא לרוב האלבומים שאני מציג יש ביקורות באתר שלו, אז אני יכול לשים לינק לביקורות שלו, הוא רק צריך לשנות את הציון מהשיטה המוזרה שלו לשיטה ההגיונית שלי.
אולי אתה יכול להביא אנשים מהפורום שלך - מלנכולי מן מוחרם, אבל אולי יקי ירצה להצטרף, במיוחד כשאני אביא אלבום של סטראובז לדירוג בעתיד הקרוב.
אגב למה אתה לא ביקרת בפורום הזה לפני זה? אני נמצא כאן יותר משנתיים, ובקושי ראיתי אותך נכנס לכאן, אתה מבלה את רוב זמנך בפורום אגדות רוק (אני חושב, אני בקושי נכנס לשם בעצמי).

Barmelai

New member
באמת המלנכולי מוחרם? כמה דבילי...

התשובה לשאלה שלך די פשוטה והיא מסתתרת במה שכתבת בעצמך. אני מסתובב בפורומים שבהם הסגנון המועדף על הגולשים זה קהילה שנמצאת בתקשורת אישית, ושותפות מסויימת בתוכה. להתעלם לגמרי מהפרוייקט שלך זה לא "סגנון" זאת קמצנות גרידא. אני מאוד נרתע מפורומים קרים אבל הפרוייקט שלך מדליק ועושה לי חשק להשתתף, אז למה לא. חוץ מזה לא תאמין כמה עיניים בולשות בפורום הזה, יש הרבה יותר אנשים שיודעים מה הולך פה מאשר משתתפים בפועל. לא באמת צריך לזמן אותם רשמית
ותפסיקו עם החרמות האלה. די לפשקווילים.

פרוגיא

New member
שלי

Gentle Giant - Acquiring - 4.5 אלבום מצויין כמו כמעט כל דבר שהלהקה הזו הוציאה תחת ידה. עדיין יש בו לטעמי כמה קטעים יותר חלשים והאלבום בכללו קצת "ישנוני", לא מספיק בועט כמו האחרים שלהם. הענקים העדינים באלבומם המלנכולי ביותר.

niska

New member
דירוג

Gentle Giant - Acquiring the taste אחד האלבומים המשובחים של הענק, זורם וסוחף. עדיין הרמה האומנותית של הלהקה לדעתי לא הגיעה מעולם לרמה של כמה משכנותיהם לאי. ציון - 4.1 Jethro Tull - Aqualung הסגנון לא מוציא את המיטב מיאן אנדרסון ומשרתיו, אבל עם כשרון כזה לא צריך להגיע למיטב כדי לייצר את אחד מאלבומי הרוק הטובים ביותר אי פעם. ציון - 4.7 Can - Tago Mago למרות המקצבים המשוגעים, האלבום די משעמם אותי ציון - 3.2

בו נראה....

"לרכוש את הטעם" הוא נפלא, לדעתי שיאם האמנותי של השולמנים, אבל עדיין אין להם כאן את המיומנות הנדרשת אז התוצאה היא קצת פחות ממושלמת - 4.5 את אקוולונג מאוד אהבתי פעם, אבל איפשהו הוא התחיל להמאס עליי, כנראה בגלל הקונספט המפוספס - 4. תאגו מאגו - לא מכירה.

the finisher

New member
מדרג

Jethro Tull - Aqualung קלסיקה, ללא ספק...של רוק מתקדם? ישנו ספק. אלבום בלוז-רוק עם גיחות(אפילו די גדולות,אבל גיחות) לרוק מתקדם...אלבום נהדר שכיף לשמוע שוב ושוב. הקונספט אולי באמת יצא קצת מפוספס, אבל אני נהנה ממנו בכל מקרה. 4.2

למעלה