אנה!!!
ד דן אגמון New member 26/11/06 #38 מישהו אולי צילם אותי?!?! מישהו אולי צילם אותי(דן אגמן על פורפליי ב-100 מג'וקי קלאב)
א אידיאל דובי דובי New member 26/11/06 #44 היה לכם 36 אנשים במקצה היא הספיקה להכין את הסוס לעשות את המקצה לרדת לטפל בו לראות מקצים וללכת לפני שהמקצה עצמו נגמרP=
היה לכם 36 אנשים במקצה היא הספיקה להכין את הסוס לעשות את המקצה לרדת לטפל בו לראות מקצים וללכת לפני שהמקצה עצמו נגמרP=
P PinkHorse New member 26/11/06 #46 ../images/Emo6.gifחחחחח הממ לא הספקתי.. המצלמה הייתה אצל חברה שלי (אורלי) והיא צילמה קצת. הממ אני חייבת לומר שדווקא הלך לך לא כזה גרוע כמו שאמרת אתמול. היה לך סוג של הגיון בקפיצות של אתמול.. משתפרים לאט לאט.
../images/Emo6.gifחחחחח הממ לא הספקתי.. המצלמה הייתה אצל חברה שלי (אורלי) והיא צילמה קצת. הממ אני חייבת לומר שדווקא הלך לך לא כזה גרוע כמו שאמרת אתמול. היה לך סוג של הגיון בקפיצות של אתמול.. משתפרים לאט לאט.
2 2eye New member 26/11/06 #52 אין הגיון בזה שהסוס עוד מעט כבר עושה את הקאנטר אחרונה מרוב זה שאני סוגר אותו
P PinkHorse New member 26/11/06 #47 הספקתי הרבה כי היו לי 2 ילדים מתוקים שעזרו לי ועשו לי צמה וסידרו לי את הצווארון ואני נורא נורא אוהבת אותם.. אבל.. אני לא אגלה לכם מי אלה ...
הספקתי הרבה כי היו לי 2 ילדים מתוקים שעזרו לי ועשו לי צמה וסידרו לי את הצווארון ואני נורא נורא אוהבת אותם.. אבל.. אני לא אגלה לכם מי אלה ...